Datums kiezen

Ontdek het beste vanCaribisch

Beschikbare activiteiten

868 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 55

Andere activiteiten in Caribisch

Wil je alle activiteiten in Caribisch bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Ik maakte me zorgen over het vervoer dat ons zou ophalen bij RIU BAMBU HOTEL. De bestuurder van het busje zei dat hij niet voorbij de beveiligingspoort kon komen om ons op te halen. We misten bijna onze rit, maar konden vervoer naar de poort krijgen nadat we de receptie op de hoogte hadden gesteld van onze situatie. De chauffeur van het busje kon ons naar de charterbus brengen. De charterbus bracht ons naar de aanlegsteiger. De speedboot naar het zwembad was geweldig. Het zwembad was koud, maar zodra je een paar drankjes uit de open bar kreeg, was het leuk. Het water is prachtig en heel blauw. Vervolgens namen ze de boot naar Saona Island, waar ze een Buffett-lunch bereidden met BBQ-kippendijen, verse vis, spaghetti in een lichte tomatensaus, vers fruit en een open bar. Het eten was fantastisch. Er stonden veel stoelen klaar om te zonnen. Veel geweldige plekken om foto's te maken. Het beste deel van de excursie is het overstappen van de speedboot naar de partyboot. Open bar en voldoende ruimte om te loungen of te dansen! Sterk aanbevelen!!!!!!!

Een tocht met een speedboot, erg leuk en veilig. Een stevige en zeer goede maaltijd op het strand. Een langere rusttijd om te zwemmen, te ontspannen en het eiland te verkennen zou merkbaar zijn geweest gezien de lange terugkeer. Nadat ik het eiland Saona al had bezocht, was er een gebrek aan kraampjes van lokale kooplieden. Misschien was het aan de andere kant van het eiland... Een terugkeer per catamaran, zeer sexy dansen door de vrouwelijke bemanning die zowel de jongste als de oudste konden "shokken" (lol). Vriendelijk en beschikbaar personeel dat je meeneemt.

Leuke activiteit om het prachtige Caribische eiland te zien. Onze pick-up was precies op tijd. De speedboottocht naar de zandbank voelde op een goede manier snel aan. We hebben daar 40 minuten rondgehangen. Naast het eiland Saona. Prachtig tropisch paradijs. We hebben te veel betaald voor een strandmassage en foto's, maar uiteindelijk allemaal de moeite waard. De catamaran terug was leuk met muziek. Enige minpunt zijn de drankjes. Rum met spirite of cola en alle kamertemperatuur. Al met al leuk en zou het aanbevelen.

Fantastisch bezoek, de tijd die je met de apen doorbrengt is voldoende (pas op dat je niet te veel spullen meeneemt, want tassen zijn verboden, anders moet je 5 dollar betalen voor een kluisje) Ik raad het voor kinderen aan dat het een geweldige activiteit is

Niemand heeft ons ergens voor onder druk gezet, goed gedaan, je hebt het goed begrepen!!! De gids was perfect, vriendelijk en erg grappig! Het bezoek was zeer interessant en verrijkend tegelijk.