Carmel Market

Carmel Market: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Tel Aviv: Carmel Market Food Tour

1. Tel Aviv: Carmel Market Food Tour

Ontdek de bruisende Carmel-markt, gevuld met felgekleurde groenten en fruit, enkele van de meest verse producten en ingrediënten in Israël, samen met een kruidenmarkt, vers ambachtelijk gebakken goed en nog veel meer. Begin aan een rondleiding van 2 uur door deze culinaire oase, gevuld met internationale ingrediënten en vele kleine lokale eetgelegenheden en cafés. Geniet van het leren over de ingrediënten, recepten en geschiedenis achter de markt terwijl je een aantal authentieke smaken en items van de markt proeft met een deskundige gids. Gemarkeerde monsters zijn onder meer: ghat- en etrogsap - een historisch Jemenitisch ingrediënt, garinim - een mix van geroosterde zaden, een populaire Israëlische snack, zaatar met lahuh - een kruidenmelange uit het Midden-Oosten met een zacht Jememi-gefermenteerd brood, halva - een zoete zoetwaren gemaakt van sesamzaadjes, of dolmas - Druzische rijst gewikkeld in wijnbladeren.

Tel Aviv: Carmel Market-proeverijkaart

2. Tel Aviv: Carmel Market-proeverijkaart

Of je nu een stel bent, een kleine groep of alleen op verkenning gaat, geniet van de vrijheid van je eigen pas om onafhankelijk van een proeverij van de Carmel Market te genieten. De markt heeft samengewerkt met topgidsen en de meest geliefde en kleurrijke verkopers om de Carmel Market Tasting Card te creëren - een enkele kaart en ponskaart waarmee u kunt genieten van het beste van de markt wanneer het u het beste uitkomt. Loop rond in je eigen tempo en geniet van al het beste van Carmel's eten en drinken. Inbegrepen in de kaart is een kwaliteitskop koffie, 2 hapjes naar keuze, kebab, brik of bier, zelfgemaakte mujadra met tahini en nog veel meer.

Privétour door Tel Aviv en het oude Jaffa

3. Privétour door Tel Aviv en het oude Jaffa

Maak kennis met Tel Aviv en Old Jaffa tijdens een privétour van 4 uur met een deskundige kunsthistorische gids. De tour begint in het 4000 jaar oude Jaffa, een ouderwetse haven die dateert uit de Fenicische, Romeinse en kruisvaarderstijd. Verken de archeologische ruïnes en kronkelende steegjes. Bewonder de Bauhaus-architectuur die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat aan de Rothschild Boulevard en omgeving. Langs de boulevard zie je de Independence Hall waar de staat Israël werd uitgeroepen. Verken de talrijke musea in Noord-Tel Aviv, waaronder het Diaspora Museum, het Rabin Museum en het Tel Aviv Museum of Art. Als je eenmaal je weg naar het zuiden van de stad hebt gevonden, zal je gids de rijke bijbelse geschiedenis van het gebied uitleggen. Het is de oude haven van het Heilige Land en de locatie waar Jona en de walvis voorkwamen. Dwaal door de straten en geniet van de markt tijdens je aangepaste tour door Tel Aviv. Op minder dan een uur rijden van Tel Aviv zijn tal van andere plaatsen om te bezoeken, waaronder Neot Kedumim, Latrun en Mini Israel (met voorafgaande kennisgeving).

  • Rondleidingen
  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Carmel Market

Wil je alle activiteiten in Carmel Market ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.