Carmoklooster

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Carmoklooster

Wil je alle activiteiten in Carmoklooster ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Carmoklooster

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 3.224 beoordelingen

Caterina was de beste gids die we hadden kunnen vragen. Ze onthielde ons met haar kennis van de geschiedenis van Portugal en hielp ons onze weg over Lissabon te leren kennen met geweldige tips om er alleen op uit te gaan. Overal waar ze ons bracht was interessant en mooi. Het was ook leuk om met onze groep te stoppen voor koffie en gebak.

Een uitstekende tour met een uitstekende gids We hebben de geschiedenis van Lissabon geleerd, we hebben door de oude wijken gelopen, we hebben tijdens onze pauze genoten van een verse warme pasteis de nata en een ritje met de traditionele tram. Bedankt Julia (onze gids) voor een geweldige dag ondanks het koude regenachtige weer!

Vlotte en vriendelijke gids die op al je vragen inging. De wandeltoer geeft je een goed beeld van Lissabon. Ook een fijne groep. 5de tramrit was een belevenis en het lekker gebakje met koffie in een mooie cafetaria/pasteleria maakte het helemaal af. Lpsten ons verwachtingen helemaal in. Een aanrader

Wij hadden Nadia als gids. Wij waren met z’n tweetjes en er waren nog een Poolse oma met haar kleindochter. Doordat het zo een klein groepje was kon Nadia alle tijd voor ons nemen en dat deed ze heel goed. Ze gaf ons ook veel tips. Hele leuke wandeling een echte aanrader.

Fantastisch

Het was super snel geregeld. Alle info werd erg helder gecommuniceerd. De tourgids was echt heel betrokken en wist onwijs veel. Al met al een super ervaring!