Kies data
Dingen om te doen

Carmona

Carmona: De beste dingen die je niet wil missen

Sevilla: Hop-On Hop-Off Sightseeingbus

1. Sevilla: Hop-On Hop-Off Sightseeingbus

Ontdek Sevilla's verbluffende mix van monumenten en tuinen in jouw eigen tempo met het Iconic 24-uursticket of het Supreme 48-uursticket voor de hop-on-hop-off sightseeingbus. De eerste halte bevindt zich in de omgeving van het historischePaseo  de Colon, maar je kunt natuurlijk uitstappen bij welke halte dan ook op deze buslijn. Bewonder de mix van christelijke en islamitische monumenten, zoals de Torre del Oro, profiteer van 4 gratis wandeltouren en toegang tot meerdere bezienswaardigheden. Bewonder de grootste gothische kathedraal ter wereld, beleef de passie van de flamenco in een historische sala en wandel langs de palmbomen van de Atuinenlcázar-. Aan boord vind je een meertalige audiogids in 15 talen, met speciaal commentaar voor kinderen. Je krijgt veel extra's en kortingen met je ticket, waaronder 2 wandeltochten met het Iconic Ticket, en 4 wandeltochten met het Supreme Ticket. Haltes: 1. Paseo de Colon (voor het Plaza de Toros Real Maestranza). 2. Plaza de España. 3. Acuario de Sevilla. 4. Plaza de América. 5. Plaza de Cuba. 6. San Jacinto/Triana. 7. Calle Castilla/Triana. 8. Exposicion Universal Expo 92. 9. Pretpark Isla Mágica. 10. Macarena. 11. Museo de los Carruajes: gratis toegang (weekends gesloten). 12. Alameda de Hércules. 13. Iglesia del Divino Salvador: gratis toegang. 14. Plaza de Armas.

Carmona en Necropolis Tour vanuit Sevilla

2. Carmona en Necropolis Tour vanuit Sevilla

Bezoek het historische centrum van Carmona en de necropolis op een half uur rijden van Sevilla. Ontdek de belangrijkste monumenten van de stad genaamd 'El Lucero de Europa' die 'de morgenster van Europa' rechtstreeks vertaalt. Carthagers, Romeinen, moslims en christenen hebben een blijvend stempel gedrukt op een plek waar de geschiedenis in elke straat verborgen ligt. Carmona was vroeger een Romeinse stad die kan worden aangetoond door een aantal wegen en bruggen van de stad. Tijdens deze tour wordt u uitgenodigd om de alternatieve Necropolis te ontdekken die meer dan 2000 jaar oud is. Loop van het Alcazar van Sevilla naar de deur van Codoba en het fort van koning Don Pedro. Bezoekers, geleid door uw deskundige gids, zullen een immense hoeveelheid historisch en artistiek erfgoed ontdekken in een stad vol leven.

Carmona: stadswandeling

3. Carmona: stadswandeling

Ontdek de beroemde 3.000 jaar oude middeleeuwse stad Carmona tijdens een begeleide wandeling met een deskundige gids. Verken de paleishuizen, Mudejar-kerken en de drie Alcazares, evenals verborgen juweeltjes die geliefd zijn bij de lokale bevolking. Ooit bekend als "de ster van Europa" door Julius Caesar, leer hoe verschillende culturen zoals die van de Carthagers, Romeinen, moslims en christenen een blijvende erfenis achterlieten in elke hoek van de straten van Carmona. Loop langs de Puerta de Sevilla, die tegenwoordig wordt beschouwd als het oudste gebouw dat bezocht kan worden in Spanje. Bekijk de Cardo Máximo uit de Romeinse tijd en de Plaza de San Fernando in het stadscentrum. Ga verder naar de kerk van Santa María en vervolgens naar de Puerta de Córdoba om het Alcázar del Rey Don Pedro te bereiken. Kom aan in het oude deel van de stad met zijn smalle straatjes, typisch voor een traditionele Andalusische stad, en bewonder de architectuur van de Mudejar- en barokke kerken. Sluit de tour af met een prachtig uitzicht op de Vega de Carmona op een uitstekende uitkijkpuntlocatie. Loop weg van deze ervaring met een groot gevoel voor het belangrijke monumentale erfgoed dat de stad Carmona is.

Olijfolie van Andalusië en Carmona: Van Sevilla

4. Olijfolie van Andalusië en Carmona: Van Sevilla

Begin de dag met een pick-up bij uw hotel in Sevilla en ga naar het prachtige landschap te leren over de fascinerende productieproces van olijfolie, van het plukken van olijven van de bomen, de instrumenten en de molens gebruikt voor de extractie, tot de uiteindelijke bottelen fasen. Het einde van de tour met een proeverij van een aantal kwaliteit extra vergine olijfolie om haar culinaire waarde waarderen. Voortzetting van de tour naar het charmante stadje Carmona om zijn fascinerende historische erfenis te ontdekken en de rijke gastronomie te verkennen. Waardeer gezellige grootte van de stad en charmante sfeer als u een bezoek talloze monumenten Carmona's treed in de voetsporen van de Romeinen, Arabieren, en christelijke veroveraars die door de stad voorbij. Stoppen om een aantal lokale smaken proeven met heerlijke Spaanse tapas terwijl uw gids stuurt de subtiele geheimen van een authentieke Andalusische eetervaring. Het einde van de tour met een bezoek aan een prachtige Romeinse Necropolis voordat we terug naar Sevilla.

Veelgestelde vragen over Carmona

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Carmona?

Welke tours in Carmona nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Deze belevingen in Carmona nemen aanvullende Covid-19-maatregelen:

Sitemap Carmona

Wil je alle activiteiten in Carmona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Carmona

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.695 beoordelingen

Een hele leuke ervaring, de connectie met de geschiedenis van Sevilla is heel goed uitgelegd, de 24-uurs voucher heeft 14 haltes en je kunt zo vaak in- en uitstappen als je wilt. Ik ben erg blij en ik zal het zeker snel herhalen, ik raad het aan

Hoi. Als je echt iets van de stad wilt zien en wilt weten waar alle bezienswaardigheden zijn, kun je het beste de hop-on bus nemen. Zo weet je ongeveer waar alles is. Ik vind het geweldig.

Una manera fácil de conocer las maravillas de esta ciudad. Con la application, siempre estás al tanto donde están los bussen, y por eso es fácil planear las cosas que quieres ver.

goed alternatief voor in 1 dag de highlights van de stad te zien.

Perfect om de stad te verkennen, zelfs bij hoge temperaturen!