Carrick-a-Rede

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Carrick-a-Rede

Wil je alle activiteiten in Carrick-a-Rede ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Carrick-a-Rede

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.481 beoordelingen

geweldige excursie. de carrick a rede was helaas gesloten vanwege een landslide (volgens wat locals is de touwbrug vaker gesloten dan open dus vraag hier naar) dit maakte de chauffeur goed door langs andere bezienswaardigheden te rijden. zorg dat je strikt de tijden van de bus chauffeur aanhoudt. he will leave your ass behind...

Het was echt geweldig. Super leuke tourguide Daniël maakte er echt een feestje van!! De driver Arinal (als je het zo schrijft) was snel, behendig en een fijne buschauffeur! Daniël gaf leuke weetjes, vertelde stukjes geschiedenis, is erg vlot als persoon en zong nog live met zijn gitaar! Zeker een aanraden!

In de bus live muziek! Erg leuke extra. Waren slechts enkele liedjes, dus ook tijd genoeg om rustig in de bus bij te komen. Giant causeway was prachtig om te wandelen. Belfast en de brug viel wat tegen, foto’s lijken altijd mooier. Goede buschauffeur. We hebben genoten van de dag, ontzettend bedankt!

It was a last minute booking but so glad we did. Gavin and Shane were great guides and we had a lot of fun, the extra information was a great to give some context to everything. The price itself was a steal so go do yourself a favor and book this trip!

Het was een geweldige ervaring. Ben op veel plekken geweest maar dit was bijzonder. De kliffen, het geweld van het water en wat erosie met de natuur doet.