Carrickfergus

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Carrickfergus

Wil je alle activiteiten in Carrickfergus ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Carrickfergus

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.518 beoordelingen

Relaxte tour door het mooie Noord-Ierse landschap

Wij zijn deze dag rondgereden door buschauffeur Patrick. Een zeer attente man, die zijn eigen persoonlijke twist gaf aan de bustour. Hij nam ruim de tijd om tijdens deze trip toelichting te geven op de omgeving en Noord-Ierland in zijn algemeen. Wij hebben gebruik gemaakt van alle optionele mogelijkheden die aan deze tour verbonden waren. Voor 15 pond (p.p) hadden we toegang tot zowel de touwbrug van Carrick-a-Rede als het bezoekerscentrum bij de Giant's Causeway (inclusief audio-tour). De touwbrug vonden we bijzonder (al hebben we weleens over indrukwekkendere bruggen gelopen...), maar het bezoekerscentrum vonden we weinig waarde toevoegen aan ons bezoek. De lunch onderweg was prima (keuzemenu voor ongeveer 9 pond per gerecht), al vonden we de locatie niet uitnodigend. Deze tour is zeker een aanrader om zo wat meer te zien van Noord-Ierland als je in Belfast verblijft.

Zeer leuke tour. De chauffeur wist veel te vertellen over de diverse bezienswaardigheden. Zeker een aanrader. Vooral de kust van Noord ierland is adembenemend.

Fantastisch!!! Er word veel verteld, er zijn veel stops onderweg om alles te bekijken, super gids(en) leuke complete en zeker “ verrassende “ tour!!!

We hebben een dagtocht gemaakt vanuit Belfast naar de Giant causeway Super leuke dag gehad. Mooie bus en de route van de trip was fantastisch.

Een geweldig goed georganiseerde dag! Goed geinformeerde chauffeur Patrick met humor!! Een dag om niet te vergeten!