Kies data

Casa da Musica

  • Hop on, hop off-tours
  • Citycards
  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Casa da Musica: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Porto: hop on, hop off-bus met opties boottocht & wijnkelder

1. Porto: hop on, hop off-bus met opties boottocht & wijnkelder

Verken de wijk Porto op eigen gelegenheid. Je maakt gebruik van een 48-uurse hop on, hop off-blauwe buskaart, een rondvaart met een blauw bootticket en profiteert van een bezoek aan een wijnkelder met port (optioneel). Beleef de perfecte combinatie van historische landschappen en de Douro rivier en kom meer te weten over de traditie van portwijn. Je hebt de mogelijk om tegen een aantrekkelijke prijs de steden Porto, Gaia en Matosinhos te bezoeken met de sightseeingbus en historische bezienswaardigheden te zien tijdens de rondvaart. Je komt ook meer te weten over de culturele betekenis van het produceren van portwijn in een wijnkelder (optioneel).  Speciale tijdschema's: De dag voorafgaand aan het Sint-Jansdag:  van 08:30 uur tot 13:30 uur Sint-Jansdag:  van 14:00 uur Kerstavond: van 08:30 uur tot 13:30 uur Kerstdag: van 14:00 uur Nieuwjaarsavond: van 08:30 uur tot 13:30 uur Nieuwjaarsdag: van 14:00 uur

Porto: privérondleiding van 8 uur door de stad

2. Porto: privérondleiding van 8 uur door de stad

Nadat u bent opgehaald bij uw accommodatie in Porto, reist u met uw gids naar het House of Music, dat in 2005 werd ingehuldigd. Vanaf daar reist u naar Clerigos Tower, die een aantal van de beste uitzichten over de stad biedt. De deuren gingen open op 13 januari 1906 en zijn al 112 jaar niet gesloten. Na de toren reist u naar de Lello Bookstore, die iedereen blijft bevredigen, van literatuurliefhebbers tot architectuurstudenten en Harry Potter-fans. U reist vervolgens naar het historische centrum van Porto en het treinstation Sao Bento. Daar ontdekt u de Porto Baixa (binnenstad), die is aangelegd rond de Avenida dos Aliados (de Alliantielaan), het middelpunt van de stad. Dit is waar alles gebeurt, en op deze doorgaande weg vindt u het imposante gebouw van de gemeentelijke raad van Porto. Daarna ontdekt u de kathedraal van Porto, een kerk met een romaans-gotische structuur. De volgende fase van je tour leidt je naar "Palacio da Bolsa" en de kerk van San Francisco. Het Palácio da Bolsa werd in de 19e eeuw gebouwd in een neoklassieke stijl en is sindsdien door UNESCO geclassificeerd als werelderfgoed. De kerk van San Francisco werd gebouwd in de 12e eeuw, en was aanvankelijk van Romaanse architectuur voordat deze werd omgezet in gotische stijl, daarna later in die van barok. De kathedraal van Porto (of de kathedraal van Porto) is een kerk met een Romeins-gotische structuur die in de 12e eeuw werd gebouwd en later in de 17e en 18e eeuw verschillende renovaties kreeg. Binnenin staat de middeleeuwse rosacea van de 12e eeuw, en van buitenaf kunt u genieten van de laterale Galilea, een werk van Nicolau Nasoni in 1736 dat is versierd met tegels. Als u de D. Luis-brug oversteekt, komt u aan in Gaia (de stad aan de overkant van de rivier). Dit is de plek waar Port in honderden verschillende kelders is gerijpt, en terwijl je daar bent, kun je een van die kelders bezoeken. Aan het einde van uw tour keert u terug naar uw accommodatie in Porto.

Sitemap Casa da Musica

Wil je alle activiteiten in Casa da Musica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Casa da Musica

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 1.615 beoordelingen

De beste manier om een algemene rondleiding door de stad te krijgen. Ga rond elk van de lijnen (blauw en oranje) en kies vervolgens wat je wilt bezoeken/weten. De optie met een boottocht en bezoek aan een wijnkelder is de moeite waard.

Het personeel van het bedrijf is erg vriendelijk en bereid om de toerist altijd met een glimlach te helpen en de eigenaardigheden van de lijnen uit te leggen.

Toeristenbus met haltes op belangrijke punten van bezoeken aan belangrijke monumenten, cruiseschepen en wijnhuizen

Goedgekozen routes die we zelf nooit zouden ontdekken... Geweldig. Dankjewel

Zeer attent personeel. Schone bus. Loopt altijd op tijd