Casa de la Guitarra

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Casa de la Guitarra: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Sevilla: ontdek flamenco en zie een optreden

    1. Sevilla: ontdek flamenco en zie een optreden

    Tijdens deze 2 uur durende tocht in Sevilla ontdek je de geschiedenis en cultuur van de flamenco, een kunstvorm die is verkozen tot Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid door UNESCO in 2010. Flamenco is een kunstvorm die vanuit de inwoners van Andalusië komt en tevens de culturele expressie van de Andalusiërs vormt. Ontdek de geschiedenis van de oorsprong en ontwikkeling van de flamenco in Andalusië, en kom meer te weten over de betekenis van de flamencokunst. Na de theorie komt de praktijk. Geniet van een flamencoshow waar dans, zang en spel alle zintuigen tot leven brengen. Flameco en wijn gaan goed samen, en je wordt ook uitgenodigd voor een Manzanilla-wijnproeverij. Dit alles vindt plaats in Sevilla, de bakermat van de flamenco - er is geen betere plek om deze Andalusische kunstvorm te voelen en in je op te nemen.

  • Sevilla: historische wandeltocht en optionele flamencoshow

    2. Sevilla: historische wandeltocht en optionele flamencoshow

    Je krijgt je een uniek perspectief van de rijke geschiedenis van Sevilla en architectonisch erfgoed tijdens een rondleiding in het centrum van de stad. Eerst ontmoet je jouw gids bij het prachtige Torre del Oro-monument, vlakbij de Guadalquivir. Vervolgens volg je de gids door de straten van het oude stadsdeel, langs Torre de la Plata, Torre de Abdul Aziz en Casa de la Moneda, op weg naar Archivo de Indias. Bewonder de prachtige voorgevel van de kathedraal en luister naar de gids, die enkele hoogtepunten van de architecturale elementen aanhaalt. Daarna ontdek je het Alcazar van Sevilla, waar je vanaf de Puerta del León meer te weten komt over de geheime geschiedenis van dit gebouw. De rondleiding gaat verder naar de Barrio de Santa Cruz, waar je legendes te horen krijgt en leert hoe de wijk beïnvloed werd door drie verschillende culturen. Ontdek hoe de moslims, joden en christenen die ...

Sitemap Casa de la Guitarra

Wil je alle activiteiten in Casa de la Guitarra ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Casa de la Guitarra

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 139 beoordelingen

Rosa was onze gids voor deze en zij (samen met haar collega eerder op de dag tijdens een vorige tour) waren de beste gidsen die ik had onder alle tours die ik nam tijdens mijn vakantie in Spanje --- zeer goed geïnformeerd, goed Engels, vol interessante trivia en anekdotes over de rijke geschiedenis van Sevilla. Je kon zien dat ze van de stad hield, waarschijnlijk waarom de wandeling 's nachts echt interessant was om naar te luisteren. De flamencoshow aan het einde was hypnotiserend --- je bent vrijwel tot zwijgen gebracht en vol ontzag tijdens het kijken en waarderen hoe bekwaam de kunstenaars waren in hun vak. Al met al een geweldige avond uit in Sevilla.

Interessante geschiedenis van Flamenco

We werden opgewacht door onze gids Alberto, die zeer goed geïnformeerd en gepassioneerd was over de culturele geschiedenis van zijn land. We liepen naar Triana waar we wat Sherry dronken en spraken over de geschiedenis van Flamenco. Na het gesprek gingen we de bar in om de show te bekijken. Het was een kleine groep, dus we hadden een goed zicht op het dansen en zingen. De show was uitstekend en toonde de duistere emotie van Flamenco.

Geweldige flamenco-ervaring

Hield van het intieme gevoel van de show die we te zien kregen. Juan, de gids, was fantastisch, goed geïnformeerd, maar hij wekte de indruk echt naar huis te willen gaan aan het einde van een lange dag :) geef hem niet de schuld. Ik wou in ieder geval wat meer details over Flamenco-types. Maar zeker een tour die ik zou aanraden!

zeer informatief, uitstekende artiesten

De zangeres had een uitstekende stem. Hij legde uit over de bijzonderheden van Flamenco, het was interessant en oprecht. Alle drie de artiesten zijn van topkwaliteit.

Fantastische ervaring.

Verrassend vanwege de interessante informatie vooraf over de flamenco in Spanje , gevolgd door een schitterende show.