Kies data

Casa de Pilatos

Casa de Pilatos: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: ticket Casa de Pilatos

1. Sevilla: ticket Casa de Pilatos

Verken het 15e-eeuwse Casa de Pilatos en bewonder de indrukwekkende sculpturen, tegels en architectuur gemaakt door de familie Enríquez de Ribera. Loop door de salons, binnenplaatsen en tuinen en zie hoe het destijds de grootste privéwoning in Sevilla werd. Betreed het paleis via de gedetailleerde marmeren poort in renaissancestijl. Bewonder de 24 bustes van Romeinse keizers en de fonteinen op de typisch Andalusische binnenplaats. Zie b usts van keizer Hadrianus, Aphrodite en Apollo, de god van muziek, poëzie en kunst. Bekijk de oorlogsornamenten van Pallas Pacifera, waaronder een uit steen gehouwen schild en helm. Bezoek de Kapel van Geseling, het oudste deel van het paleis met een sierlijke boog met mandhandvat en de kruising tussen christelijke en islamitische stijlen met mudejar-gotische en renaissance-architectuur. Geniet van de levendige traditionele geglazuurde tegels die overal in het paleis te zien zijn. Lees meer over hoe het paleis de renaissancestijl in Sevilla heeft geïntroduceerd. Ga verder naar de Salón del Pretorio om het ingewikkelde te waarderen cassetteplafond versierd met sierstrikken.

Sevilla: Casa de Pilatos en Condesa de Lebrija Palace Tour

2. Sevilla: Casa de Pilatos en Condesa de Lebrija Palace Tour

Een van de beste manieren om de meest aristocratie van Sevilla te ontdekken, is door de paleizen te bezoeken. Tijdens dit bezoek zullen we de paleizen kennen als de families van Medicenacelli of Lebrija. Volg de paden van de geschiedenis van Sevilla door de geschiedenis van deze families te volgen. Wat is er beter dan door hun huizen te bezoeken? Ongelooflijke Romeinse mozaïeken op de trottoirs, keramiek, sculpturen uit de Romeinse tijd die de families tijdens hun leven verzamelden. Prachtige binnenplaatsen, prachtige architectuur en veel verborgen geheimen achter hun muren. Ontmoet elkaar in de lobby van je hotel. De rondleiding duurt 2 uur en 30 minuten.

Sevilla: Salvador Church, Casa Pilatos en Metropol Tour

3. Sevilla: Salvador Church, Casa Pilatos en Metropol Tour

Krijg inzicht in de artistieke ontwikkeling van de stad van Mudejar tot heden, met betrekking tot Renaissance, Barok, en Regionalistische en hedendaagse stijlen. De te concentreren monumenten zijn de Salvador-kerk en het Pilatos-huis. In de prachtige Salvador Church, een voormalige moskee, zijn enkele van de beste sculpturen van de processies van de Heilige Week te zien. Wandel in het hart van het Arabische Sevilla, een gebied vol leven en bedrijven, waar je de beste outfits kunt kopen voor de aprilmarkt, de Rocio Bedevaart of een sociaal evenement. Het Pilatos-huis, het tweede te bezoeken monument, is een paleis in Mudejar-stijl, ook beïnvloed door de Italiaanse Renaissance-periode. Je kunt ook een aantal van de meest avant-gardistische architectuur van Sevilla zien aan het einde van de tour. Ga het Metropol-gebouw binnen en zie wat bekend staat als Las Setas (de paddestoelen).

Sevilla: historische wandeltocht met wijn en tapas

4. Sevilla: historische wandeltocht met wijn en tapas

De Mudejar-bouwstijl verwijst naar de constructie van een kunstelement door burgers die in een christelijke wereld nog steeds Arabische technieken gebruiken. Terwijl je rondloopt op zoek naar voorbeelden van de beweging, zal je professionele gids licht werpen op de historische betekenis van elke beweging. De eerste stop is de Santa Catalina-kerk, een onlangs gerenoveerde oude moskee die in de 13e-14e eeuw Mudejar werd. Loop langs Feria Street en geniet van een interessante sensatie terwijl je tussen drie werelden wordt geplaatst: de middeleeuwen, de 19e en de 20e eeuw. Verken La Alameda, een van de eerste vrijetijdspromenades in Spanje en een geweldige plek om te stoppen voor een tapa en om verschillende wijnen in de zon te proberen. Bezoek direct drie prachtige voorbeelden van Mudejar-architectuur: Omniun Sactorum, San Marcos en Santa Marina. Ga verder naar de kerk Los Marqueses de la Algaba en het oude familiehuis. Op dit punt heb je de kans om nog een tapa te proeven; vlakbij de kerk is een middeleeuwse markt vol schattige kleine tavernes die een breed scala aan wijnen serveren. Bezoek de historische wijk San Gil en loop rond de oudste Romeinse muur van de stad, La Macarena. Hier zal je gids enkele van de meest intrigerende legendes van Sevilla uitleggen en glazen sinaasappelwijn delen. Keer terug naar het ontmoetingspunt om de tour af te sluiten, of ga op eigen gelegenheid verder met sightseeing.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours

Sitemap Casa de Pilatos

Wil je alle activiteiten in Casa de Pilatos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.