Datums kiezen

Casa di Giulietta

Casa di Giulietta: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Verona: Verona Card met snelle toegang tot de Arena

1. Verona: Verona Card met snelle toegang tot de Arena

Treed in de voetsporen van Romeo en Julia en grote Romeinse keizers en verken de stad Verona in je eigen tempo met een Verona Card. De Verona Card is 24 of 48 uur geldig (afhankelijk van de geboekte optie) en geeft u gratis of gereduceerde toegang tot tientallen stadsmusea en monumenten, evenals onbeperkt reizen met het ATV-vervoersysteem. Bespaar tijd en geld terwijl u overal naartoe gaat, alles ziet en de lange rijen onderweg overslaat. De Verona Card is een all-inclusive ticket dat fungeert als uw persoonlijke paspoort naar de historische stad. Kijk eens binnen in de Arena van Verona, waar op speciale avonden nog steeds opera wordt opgevoerd. Bewonder Julia's balkon en lees de liefdesbrieven die aan de muur van Casa di Guilietta zijn vastgemaakt. Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf de top van Torre dei Lamberti (Lamberti-toren). Dit zijn slechts enkele van de aangeboden attracties. Bekijk ze op basis van uw interesses en reis van de ene naar de andere met het ATV-bussysteem. Gratis toegang tot musea en monumenten: • Verona Arena (sla de wachtrij over) • Museo Lapidario Maffeiano • Julia's balkon in Casa di Giulietta • Torre dei Lamberti • Museo di Castelvecchio • Basiliek van San Zeno Maggiore • Complesso del Duomo • Kerk van Santa Anastasia • Arche Scaligere • Moderne kunstgalerij Achille Forti - GAM Palazzo della Ragione • Kerk van San Fermo Maggiore • Museo Civico di Storia Naturale • Museo degli Affreschi en Tomba di Giulietta • Museo Archeologico al Teatro Romano (MATR) • Radiomuseum Guglielmo Marconi Verlaagde toegangsprijs: • Fondazione Museo Miniscalchi Erizzo • Museo Africano • Giardino Giusti • MusALab - Franca Rame Dario Fo

Verona: hop on, hop off-tour met 24- of 48-uurs ticket

2. Verona: hop on, hop off-tour met 24- of 48-uurs ticket

Spring op de rode bus met open dak en bekijk de bezienswaardigheden van Verona terwijl je meer leert over deze historische stad via het meertalige audiocommentaar aan boord. Reis op 2 routes die speciaal zijn ontworpen om u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te laten zien. Beide tours starten vanaf Piazza Brà, het plein van de Arena. U kunt op uw gemak uitstappen en op verkenning gaan, waarbij u zo vaak als u wilt weer in de bus stapt met uw 24- of 48-uursticket. Het historische Verona staat bekend als het decor voor het verhaal van Romeo en Julia en is een mix van zijn legendarische verleden en zijn moderne industriële basis. Dit was een van de machtigste steden tijdens de begindagen van het Romeinse rijk, en de oude stad is een van de best bewaarde steden in Italië. Haltes rode route: • Piazza Bra • Corso Porta Nuova Giardini Pradaval Stazione FS Porta Nuova • Piazza Pozza • Basiliek S. Zeno Castelvecchio • Via Diaz Porta Borsari • Teatro Romano • Porta Leoni • Piazza Leoni (het huis van Julia) Haltes van de blauwe route: • Piazza Bra • Via Pallone Tomba Giulietta • Via G. Giusti • S. Stefano Teatro Romano • Castel S Pietro • Duomo • Piazza Erbe Casa Giulietta • Porta Leoni • Piazza Leoni (het huis van Julia)

Verona: zelfzoektocht en stadstour langs hoogtepunten

3. Verona: zelfzoektocht en stadstour langs hoogtepunten

Leer Verona in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die je op je telefoon speelt. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Dit is een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, stelletjes, groepen, gezinnen en kinderen en kan worden gebruikt als een geweldige teambuildingactiviteit. Nadat je de tour-app op je mobiele apparaat hebt gedownload, word je op een interactief avontuur geleid om 10 attracties in Verona te ontdekken (toegang tot attracties met kaartjes niet inbegrepen) . Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Gebruik aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te vinden en daag jezelf uit om logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest te gebruiken om het spel te voltooien. Ontdek tijdens het verkennen lokale informatie en feiten over de stad. Geniet onderweg van de vrijheid om de tour te pauzeren of te hervatten wanneer je maar wilt. Begin op elk moment met spelen en bewonder de stad in je eigen tempo. Stop om zoveel foto's te maken als je wilt, of kies ervoor om tussendoor een lunchpauze te nemen. Begin je tour bij de imposante Arena van Verona, het handelsmerk van Verona! Bezoek Porta Borsari met zijn betoverende imago. Fotografeer Julia's huis rechtstreeks uit de mooiste droom en bewonder Piazza Delle Erbe met zijn unieke architectuur. Sta versteld van Piazza Dei Signori, een van de belangrijkste symbolen van Verona. Ga vervolgens naar de Basilica di Santa Anastasia, de belangrijkste gotische kerk in Verona. Kijk naar de rustige Ponte Pietra, een Romeinse boogbrug. Bewonder de Cattedrale di Santa Maria Matricolare met haar prachtige interieur. De op een na beroemdste brug van Verona is Ponte Della Vittoria, een 111 meter lange boogbrug gebouwd in de jaren 1920. Terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Ponte di Castelvecchio is, een plek die altijd druk en betoverend is.

Verona: Geschiedenis en verborgen juweeltjes wandeltour

4. Verona: Geschiedenis en verborgen juweeltjes wandeltour

Wandel door Verona tijdens een informatieve en dynamische wandelervaring met een lokale erkende gids. Richt uw aandacht op de belangrijke details die u normaal gesproken over het hoofd ziet en geniet ten volle van de bezienswaardigheden terwijl u door de belangrijkste bezienswaardigheden loopt, inclusief de belangrijkste pleinen, maar ook verborgen charmante hoekjes. Ontmoet je gids en geniet van live eentalig commentaar terwijl je aan je tour begint. Begin op het eigenlijke centrale plein, Piazza Bra, en ga meteen terug naar het Romeinse tijdperk, toen de Arena de gladiatorenspelen huisvestte en leer over de bijzondere vorm, grootte en leeftijd ervan en hoe deze kon overleven. Betreed een archeologische vindplaats en ontdek wat er onder de grond ligt. Volg de lijn van de vroegmiddeleeuwse stadsmuur om de Corso te bereiken, de oudste en belangrijkste lokale straat, en bewonder Porta Jovia, het meest gedecoreerde Romeinse monument. Ga verder naar de middeleeuwen door op avontuur te gaan in huizenblokken en leer hoe je de ouderdom van de gebouwen kunt identificeren en hoe de smaak in de loop van de tijd is veranderd. Stop bij Piazza delle Erbe en stel je de oudste fontein en de mooiste gevels van de stad voor. Luister naar de anekdotes over het leven op de markt. Betreed Piazza dei Signori met de prachtige paleizen als Palazzo della Ragione, Palazzo Della Scala en Palazzo del Capitano. Onthul de identiteit van de hoogste toren in de stad en die van de belangrijkste lokale familie. Sluip de grootste kerk binnen en geniet van het schilderachtige uitzicht over de rivier, de oudste brug en de heuvels. Bewonder de prachtige Arche Scaligere op weg naar Julia's balkon en ontdek de achtergrond van het beroemde Shakespeare-verhaal. Ten slotte bevindt u zich weer op het meest centrale plein van het stadscentrum, de meest ideale plek om uw rondleiding af te ronden.

Verona: Rondleiding met gids in kleine groep met kaartjes voor de Arena

5. Verona: Rondleiding met gids in kleine groep met kaartjes voor de Arena

Ontdek de geschiedenis, cultuur en charme van Verona, een stad die bekend staat om zijn Romeinse oudheden en zijn connectie met Shakespeare's Romeo en Julia. Begin je rondleiding door het Romeinse amfitheater met vooraf gereserveerde tickets en ontdek het fascinerende verleden door de ogen van je deskundige gids. Loop door de uitgestrekte gangen en galerijen van de Arena en leer over de gladiatoren en spektakels die ooit de menigte vermaakten in dit magnifieke bouwwerk. Verken Bra Square, bekend om zijn levendige sfeer en pittoreske architectuur, en volg je gids om elegante paleizen en historische gebouwen te zien. Proef op uw gemak de traditionele Veronese keuken in de restaurants, cafés en winkels op het plein en ervaar de levendige cultuur van de stad. Bezoek Juliet's House, vermoedelijk eigendom van de familie Cappello die de inspiratie vormde voor het tragische liefdesverhaal van Shakespeare. Bekijk het beroemde balkon waar Julia zou hebben gestaan terwijl Romeo zijn liefde verklaarde, maak foto's van het standbeeld van Julia op de binnenplaats en beproef je geluk voor geluk in de liefde. Wandel over het bruisende marktplein van Erbe, met een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Verken de kleurrijke openluchtmarkt, proef lokale gerechten en wijnen en bewonder de middeleeuwse architectuur die het plein omringt. Bewonder de architectuur van Castelvecchio, het oude kasteel, en leer over het belang ervan als de belangrijkste militaire constructie van de Scaliger-dynastie. Neem de kabelbaan naar de Saint Peter-heuvel voor een adembenemend uitzicht over Verona en loop langs de Adige-rivier, met een prachtig uitzicht op Castelvecchio. Keer terug naar Bra Square met voldoende kennis van je gids die je meeneemt op een reis door de rijke geschiedenis en cultuur van Verona.

Verona: fietstocht, het klassieke en het onbekende

6. Verona: fietstocht, het klassieke en het onbekende

Ontmoet de gids in het centrum van Verona, haal een fiets en helm op en begin aan je reis. Ontdek de belangrijkste pleinen van Verona en de oude monumenten, fiets door omliggende wijken, langs oude stadsmuren en de oude binnenstad van Verona. Luister naar interessante verhalen en nuttige informatie van de professionele gids en neem een korte pauze voor een cappuccino. Bezoek de Romeinse brug van Ponte Pietra en andere lokale Romeinse ruïnes. Beleef het liefdesverhaal van Romeo en Julia opnieuw met een korte stop in de tuin van het Capuleti-huis om het beroemde balkon van Julia te bewonderen. Bereik ten slotte de prachtige Ponte Pietra om een aantal fantastische foto's te maken van de heuvel van San Pietro voordat je terugkeert naar het startpunt.

Geschiedenis en hoogtepunten van Verona: zelfgeleide audiotour

7. Geschiedenis en hoogtepunten van Verona: zelfgeleide audiotour

Ontdek de tijdloze stad Verona in je eigen tempo met een zelfgeleide tour op een smartphone-app. Sla uw gegevens op met offline toegang tot kaarten, audio-inhoud en geodata. Ontdek de romantiek van de huizen van Romeo en Julia terwijl je er van buitenaf naar opkijkt, bekijk een oude arena en een Scala-familiepaleis. Download de tour en ga naar het startpunt in het centrum van Verona. Bekijk de geplaveide straten waar het liefdesverhaal van Romeo en Julia zich afspeelde. Verlaat de drukke winkelstraten en reis terug in de tijd, langs de oudste Romeinse weg in Noord-Italië. Bekijk de gevels van de Romeinse en middeleeuwse gebouwen waar 2000 jaar geschiedenis wordt weerspiegeld. Zie hoe het oude is gerecycled tot nieuw. Volg de kustlijn van de rivier de Adige en bewonder de grote pleinen en pittoreske steegjes. Krijg onderweg tips over waar je de beste Veronese keuken kunt vinden om een oude arena te zien waar gladiatoren kwamen vechten, het grote Erbe-plein, de Pietra-brug, een Romeins theater en een Romeins theater. Vang een glimp op van intriges terwijl je het paleis van de machtige, middeleeuwse Scala-familie ziet, evenals hun privékapel en begraafplaats. Heb de vrijheid om de tour te pauzeren en te hervatten wanneer je maar wilt. Verken vanuit huis met de optie om de tour virtueel te maken.

Verona-dagtour vanaf het Gardameer

8. Verona-dagtour vanaf het Gardameer

Geniet van een dagtour door Verona, met retourtransfers vanaf tal van locaties aan het Gardameer, waaronder Limone, Lazise en Riva del Garda. Reis per bus met airconditioning en zie lichten zoals het Square of Lords en Juliet's House. Na een comfortabele transfer verken je Verona, dat zich al meer dan 2000 jaar geleidelijk heeft ontwikkeld. Bewonder artistieke elementen van de hoogste kwaliteit uit verschillende periodes, inclusief de altijd aanwezige bijdragen van de Scaligeri-familie. Maak een korte wandeling naar het stadscentrum, waar een lokale gids u naar de Arena van Verona zal brengen. Bekijk een van de mooiste nog in gebruik zijnde Romeinse theaters ter wereld. Ga verder naar het Plein van de Heren (Piazza dei Signori) en het Plein van de Kruiden (Piazza delle Erbe), voordat je naar Juliet's House gaat om liefdesboodschappen te bekijken die zijn geschreven door bezoekers van over de hele wereld. Ga naar Castelvecchio en bekijk de graven van de familie Scala (Arche Scaligere). Kijk naar de Ponte Pietra, een Romeinse boogbrug die de rivier de Adige overspant. Heb vrije tijd voor wat winkeltherapie in een van de meest elegante straten van Italië. Slenter door de Via Mazzini en ga winkelen (of gebruik uw creditcards maximaal) voordat u terugkeert naar het Gardameer.

Vanuit Milaan: rondleiding door Venetië en Verona

9. Vanuit Milaan: rondleiding door Venetië en Verona

Vertrek vanaf het centraal station van Milaan om in de vroege ochtend aan deze dagtocht te beginnen. Steek Lombardije over om Verona te bereiken, bekend als de setting van het liefdesverhaal tussen Romeo en Julia. Maak een wandeling langs de oevers van de rivier de Adige, steek de Ponte Scaliero over en bewonder het prachtige Castelvecchio, een middeleeuws kasteel gebouwd in de gouden eeuw van Verona. Vervolg de tour richting Venetië, gelegen aan een moerassige lagune aan de Adriatische Zee, en is internationaal beroemd om zijn waterwegen en schilderachtige kanalen. Geniet van een rondleiding door het historische centrum van de stad, langs het San Marcoplein, de basiliek en de prachtige Brug der Zuchten. Geniet van wat vrije tijd om zelf op verkenning te gaan, souvenirs te kopen en foto's te maken voor je vakantiealbum. Begin in de vroege namiddag aan de terugreis naar Milaan.

De hoogtepunten van Verona Small Group Walking Tour

10. De hoogtepunten van Verona Small Group Walking Tour

Maak een onvergetelijke wandeling door het historische hart van Verona en ontdek de pareltjes van de stad 'Romeo en Julia'. Ontmoet je gids en loop naar monumenten die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, zoals de Arena, een roze marmeren Romeins amfitheater gebouwd in 30 na Christus, beschouwd als een van de best bewaarde bouwwerken in zijn soort. Ontdek hoe het meer dan 2000 jaar heeft overleefd en vandaag de dag gedijt als de belangrijkste locatie voor het zomeroperafestival. Ga dan naar het kleine doodlopende steegje met Julia's balkon en huis (Casa di Giulietta). Je kunt een liefdesbrief aan de muur spelden. Ontdek het hart van het historische centrum met het beroemde Piazza Erbe en Torre dei Lamberti, evenals kleine middeleeuwse gebouwen en iconische pleinen van deze stad.

Beschikbare activiteiten

38 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 3

Andere activiteiten in Casa di Giulietta

Wil je alle activiteiten in Casa di Giulietta bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Casa di Giulietta

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.891 beoordelingen

Hele leuke vrouwelijke gids, die veel wist te vertellen over haar stad. Groep was lekker klein (6) en het fietsen was zeker niet vermoeiend. Goede tips na afloop. Een fietstocht is ideaal om een goede indruk van stad te krijgen.

Deze tour neemt je mee door Verona. Je kunt makkelijk in en uitstappen bij de mooie plaatsen die je hoort via je oortjes. Talen zijn in te stellen.

Onze gids Frank was een onwijs spontane man die echt alles wist over Verona. Wij raden deze fiets tour echt aan.

Hele leuke fietstocht, hele leuke gids. Zeer snel en vlot geregeld allemaal. Ook hele goede fietsen!

Top top top! Alles ging super vlot, echte aanrader voor citytrips ;)