Datums kiezen

Casa di Romeo

Casa di Romeo: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Verona: Geschiedenis en verborgen juweeltjes Wandeltour met gids

1. Verona: Geschiedenis en verborgen juweeltjes Wandeltour met gids

Wandel door Verona tijdens een wandeltour met gids. Leer over fascinerende verborgen details die meestal over het hoofd worden gezien en bewonder de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zoals de Arena, Piazza Erbe en Piazza Dante. Ontmoet je gids op het centrale plein Piazza Bra. Begin je rondleiding door de stad en bekijk eerst de beroemde Arena. Leer meer over de spectaculaire gladiatorengevechten die hier plaatsvonden en bewonder de prachtige architectuur. Volg de vroegmiddeleeuwse stadsmuren om de Corso te bereiken, de oudste straat van de hele stad. Bewonder Porta Jovia, een historisch monument uit het Romeinse tijdperk. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Castelvecchio en de Ponte Scaligero over de rivier de Adige. Duik in een aantal achterafstraatjes, openbare en particuliere binnenplaatsen waar niemand komt en leer hoe je de verschillende verborgen juweeltjes van de lokale architectuur en stedelijke structuur kunt ontdekken, dankzij welke Verona Unesco werelderfgoed is. Verken het Piazza delle Erbe en bekijk de oudste fontein van de stad. Leer meer over de geschiedenis van de plaatselijke markt en bewonder enkele prachtige gevels van historische herenhuizen. Wandel over het Piazza dei Signori en bekijk verschillende openbare gebouwen zoals het Palazzo della Ragione, het Palazzo Della Scala, het Palazzo del Capitano en de hoogste toren van de stad om het middeleeuwse tijdperk in de stad te ervaren. Bewonder de dramatische mausolea van Arche Scaligere op weg naar het huis van Romeo en het balkon van Julia. Leer meer over de historische inspiratie voor de grote Shakespeare-tragedie en ontdek de waarheid erover voordat je je tour afsluit.

Geschiedenis en hoogtepunten van Verona: Audio rondleiding met gids

2. Geschiedenis en hoogtepunten van Verona: Audio rondleiding met gids

Ontdek de tijdloze stad Verona in je eigen tempo met een zelfgeleide tour op een smartphone-app. Sla uw gegevens op met offline toegang tot kaarten, audio-inhoud en geodata. Ontdek de romantiek van de huizen van Romeo en Julia terwijl je er van buitenaf naar opkijkt, bekijk een oude arena en een Scala-familiepaleis. Download de tour en ga naar het startpunt in het centrum van Verona. Bekijk de geplaveide straten waar het liefdesverhaal van Romeo en Julia zich afspeelde. Verlaat de drukke winkelstraten en reis terug in de tijd, langs de oudste Romeinse weg in Noord-Italië. Bekijk de gevels van de Romeinse en middeleeuwse gebouwen waar 2000 jaar geschiedenis wordt weerspiegeld. Zie hoe het oude is gerecycled tot nieuw. Volg de kustlijn van de rivier de Adige en bewonder de grote pleinen en pittoreske steegjes. Krijg onderweg tips over waar je de beste Veronese keuken kunt vinden om een oude arena te zien waar gladiatoren kwamen vechten, het grote Erbe-plein, de Pietra-brug, een Romeins theater en een Romeins theater. Vang een glimp op van intriges terwijl je het paleis van de machtige, middeleeuwse Scala-familie ziet, evenals hun privékapel en begraafplaats. Heb de vrijheid om de tour te pauzeren en te hervatten wanneer je maar wilt. Verken vanuit huis met de optie om de tour virtueel te maken.

Verona: Culinaire tour met kabelbaan en proeverij

3. Verona: Culinaire tour met kabelbaan en proeverij

Dompel jezelf onder in het beste van Verona tijdens een fascinerende tour in kleine groep die je meeneemt naar de meest iconische plekken van de stad. Begin je reis op het Bra-plein, waar je het prachtige Romeinse amfitheater ziet, ook wel bekend als de Arena. Leer van je deskundige gids en bespaar kostbare tijd bij het verkennen. Verken de rijke geschiedenis van de stad tijdens een bezoek aan de Romeinse Gavi's Boog, de Romeinse Borsari Poort en de Romeinse Stenen Brug. Wandel langs de rivier de Adige, die een adembenemend uitzicht biedt op het oude, maar niet meer bestaande Sint Thomas Eiland. Wandel door de middeleeuwse steegjes en geniet van de unieke architectuur van de historische gebouwen van de stad. Ga dan naar de Sint-Pietersheuvel voor het Belvedere, waar je vanaf de top kunt genieten van een spectaculair uitzicht over Verona, dat je bereikt met een kabelbaan. Eenmaal terug in het stadscentrum kun je andere opmerkelijke attracties bezoeken, zoals het Romeinse theater en de middeleeuwse graftombes van Della Scala. Geen bezoek aan Verona is compleet zonder Romeo's Huis en Julia's Balkon te zien. We stoppen bij het Signori Plein en het Erbe Plein, waar je de levendige sfeer van de stad kunt opsnuiven. Als klap op de vuurpijl keren we terug naar Bra Square voor een proeverij van typische lokale producten, zodat je de heerlijke smaken van Verona kunt proeven. Neem deel aan een lokaal feestmaal met vleeswaren, ham, kazen en twee verschillende soorten lokale wijnen. Mis deze onvergetelijke tour niet die je meeneemt op een reis door de rijke geschiedenis, cultuur en keuken van Verona. Beleef een persoonlijke ervaring met een deskundige gids en een kleine groep medereizigers, een ervaring die je je nog jaren zult herinneren.

Tour Escape Verona - Het gelukkige einde van Julia

4. Tour Escape Verona - Het gelukkige einde van Julia

De Tour Escape of Verona is een ervaring gebaseerd op de geschiedenis van Romeo en Julia, waar je Verona zult ontdekken door middel van raadsels en puzzels. Als je problemen hebt met het oplossen van een raadsel aan het einde van elke pagina, vind je enkele aanvullende tips om je te helpen bij het oplossen van het hoofdstuk. Maar voordat je ze bekijkt, raden we je aan je te concentreren op de puzzels! Omdat het een webgebaseerd spel is, is het noodzakelijk om een werkend apparaat en een internetverbinding te hebben om te kunnen spelen. Zorg ervoor dat de batterij is opgeladen en een dataverbinding heeft. Elk hoofdstuk van de ervaring heeft een audio- en een tekstversie om je door de missies te leiden. De ervaring duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van je snelheid in de beweging en de resolutie van de puzzels. Je kunt op elk moment beginnen met spelen tussen 07:00 uur en 19:00 uur. Om te spelen moet je al in Verona zijn, en om ervan te genieten kun je beter beginnen met spelen als je al in het stadscentrum bent, klaar om te lopen. Sommigen leven het liever bij daglicht om beter te kunnen genieten van het stadslandschap, anderen doen het liever in de middag om het mysterie volledig te beleven in de schaduw van de duisternis. De zoektocht is gebaseerd op de tragedie van Romeo en Julia, en jij helpt ze om een gelukkig einde te hebben.

Verona: Hoogtepunten en verborgen juweeltjes wandeltour

5. Verona: Hoogtepunten en verborgen juweeltjes wandeltour

Verken de stad Verona tijdens een rondleiding met gids, privé of in een gedeelde groep. Ontdek enkele van de hoogtepunten, zoals de Arena van Verona, Piazza delle Erbe en Piazza delle Signori, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. Ontmoet je gids in het hart van de stad op Piazza Bra. Ga naar de Arena van Verona uit het Romeinse tijdperk, een van de bekendste bezienswaardigheden van de stad. Wandel langs de middeleeuwse stadsmuur naar Corso, langs Porta Jovia en een schilderachtig uitzicht over de rivier. Ontdek de bruisende pleinen Piazza delle Erbe en Piazza dei Signori. Bezoek de Basilica di Santa Anastasia, het grootste gebedshuis van de stad, gelegen in het hart van de oude stad. Bezoek Romeo's huis en bekijk het balkon van Julia dat als inspiratie diende voor het beroemde werk van Shakespeare. Ontdek tijdens de tour minder bekende bezienswaardigheden, die de meeste bezoekers vaak overslaan.

Ontdek Verona + Arena: Wandeltour

6. Ontdek Verona + Arena: Wandeltour

Ga op een boeiende tour in kleine groep om de schatten van Verona te ontdekken en verken bezienswaardigheden zoals het Romeinse amfitheater, het huis van Romeo en het balkon van Julia. Dompel jezelf onder in de geschiedenis van de stad, slenter door middeleeuwse steegjes en geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de Sint-Pietersheuvel die bereikbaar is met een kabelbaan. Onze deskundige gids leidt je langs clandestiene wonderen, onthult verborgen juweeltjes terwijl je geniet van Verona's verrukkelijke keuken en wijn. Begin je reis op het levendige Bra-plein en laat je meevoeren door de levendige sfeer en pittoreske architectuur. Volg de gids langs elegante paleizen, verken historische gebouwen en proef de traditionele Veronese keuken in de restaurants en cafés op het plein. Ga verder naar de iconische Arena en bewonder de ingewikkelde Romeinse architectuur. Verken het huis van Julia, de inspiratie voor het tijdloze verhaal van Shakespeare, en sta op het beroemde balkon. Leg herinneringen vast aan het standbeeld van Julia op de binnenplaats, dat de blijvende charme van de liefde symboliseert. Beklim de kabelbaan voor een panoramisch uitzicht vanaf de Sint-Pietersheuvel, een unieke ervaring. Wandel langs de rivier de Adige en bewonder het eeuwenoude Sint Thomas eiland. Ontdek de historische betekenis van Piazza Signori, ooit het politieke hart van Verona. Leer meer over Dante Alighieri onder zijn standbeeld, omringd door belangrijke historische paleizen. Verken de rijke geschiedenis van Piazza Erbe, die teruggaat tot de Romeinse tijd, en proef lokale delicatessen en wijnen op de levendige openluchtmarkt te midden van middeleeuwse architectuur.

Wandeltour door Verona: Arena, snelle toegang

7. Wandeltour door Verona: Arena, snelle toegang

Ga op een meeslepende tour in kleine groep om de schatten van Verona te ontdekken en verken bezienswaardigheden zoals het Romeinse amfitheater, het huis van Romeo en het balkon van Julia. Dompel je onder in de geschiedenis van de stad, dwaal door middeleeuwse steegjes en geniet van panoramische uitzichten vanaf de Sint-Pietersheuvel, die bereikbaar is met een kabelbaan. Laat je door onze deskundige gids leiden langs verborgen juweeltjes en geniet van de verrukkelijke keuken en wijn van Verona. Begin je reis op het levendige Bra-plein en dompel je onder in de levendige sfeer en de pittoreske architectuur. Volg de gids langs elegante paleizen, ontdek historische gebouwen en proef de traditionele Veronese keuken in de verschillende eetgelegenheden op het plein. Ga verder naar de iconische Arena en bewonder de Romeinse architectuur. Verken het huis van Julia, de muze voor het tijdloze verhaal van Shakespeare, en sta op het beroemde balkon. Leg momenten vast met het standbeeld van Julia op de binnenplaats, dat de blijvende charme van de liefde belichaamt. Beklim de kabelbaan voor een panoramisch uitzicht vanaf de Sint-Pietersheuvel, een unieke ervaring. Wandel langs de rivier de Adige en vergaap je aan het eeuwenoude Sint Thomas eiland. Ontdek de historische betekenis van Piazza Signori, ooit het politieke hart van Verona. Leer meer over Dante Alighieri onder zijn standbeeld, omringd door belangrijke historische paleizen. Verken de rijke geschiedenis van Piazza Erbe, die teruggaat tot de Romeinse tijd, en proef lokale lekkernijen op de levendige openluchtmarkt te midden van middeleeuwse architectuur.

Verkenning van Verona + Arena: Wandeltour

8. Verkenning van Verona + Arena: Wandeltour

Ga op een intieme tour in kleine groep om de schatten van Verona te ontdekken en verken bezienswaardigheden zoals het Romeinse amfitheater, het huis van Romeo en het balkon van Julia. Dompel jezelf onder in de geschiedenis van de stad, dwaal door middeleeuwse steegjes en geniet van panoramische uitzichten vanaf de Sint-Pietersheuvel, bereikbaar met een kabelbaan. Laat onze ervaren gids je verborgen juweeltjes onthullen en geniet van Verona's heerlijke keuken en wijn. Begin je reis op het levendige Bra-plein en dompel je onder in de levendige sfeer en de pittoreske architectuur. Volg de gids langs elegante paleizen, ontdek historische gebouwen en proef de traditionele Veronese keuken in de charmante eettentjes op het plein. Ga verder naar de iconische Arena en bewonder de Romeinse architectuur. Verken het huis van Julia, de inspiratiebron voor het tijdloze verhaal van Shakespeare, en sta op het beroemde balkon. Leg momenten vast met het standbeeld van Julia op de binnenplaats, dat de blijvende magie van de liefde symboliseert. Beklim de kabelbaan voor een panoramisch uitzicht vanaf de Sint-Pietersheuvel, een unieke ervaring. Wandel langs de rivier de Adige en vergaap je aan het eeuwenoude Sint Thomas eiland. Ontdek de historische betekenis van Piazza Signori, ooit het politieke centrum van Verona. Leer meer over Dante Alighieri onder zijn standbeeld, omringd door belangrijke historische paleizen. Verken de rijke geschiedenis van Piazza Erbe, die teruggaat tot de Romeinse tijd, en geniet van lokale lekkernijen op de drukke openluchtmarkt te midden van middeleeuwse architectuur.

8 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Casa di Romeo: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Casa di Romeo

Wil je alle activiteiten in Casa di Romeo bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.