Casa Martini, Turin
Zomeractiviteiten

1 activiteiten gevonden

Topactiviteiten in Turijn

194 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Turijn

Turijn

Casa Martini, Turin Zomeractiviteiten: onze aanbevelingen

Turijn: Casa Martini Tour met proeverij

Turijn: Casa Martini Tour met proeverij

Dompel jezelf onder in de geschiedenis van Martini, een wereldberoemd vermoutproductiebedrijf, opgericht in 1863. Begin aan een rondleiding door Casa Martini in Turijn om met eigen ogen te zien hoe hun iconische vermout wordt geproduceerd. Geniet na uw rondleiding van een heerlijke begeleide proeverij. Stap Casa Martini binnen en laat deskundige gidsen je door de geschiedenis van het merk Martini en zijn populaire producten leiden. Bezoek de productiefabriek en zie zelf waar de magie gebeurt. Kom alles te weten over de lange, fascinerende geschiedenis van dit 19e-eeuwse bedrijf. Beëindig ten slotte uw meeslepende ervaring met een begeleide proeverij van Martini-producten. Verwerf een beter begrip van de wereld van vermout en zijn verschillende variëteiten.

Turijn: Interactieve workshop Vermout maken in Casa Martini

Turijn: Interactieve workshop Vermout maken in Casa Martini

Leer alles over vermout van een Martini-meester in een interactieve begeleide workshop in Turijn. Luister naar de geschiedenis van het drankje, ontdek eeuwenoude technieken en probeer je eigen vermout te maken om mee naar huis te nemen. Geniet van de les onder leiding van een meester-martini-maker en leer meer over de ins en outs van vermout, een gearomatiseerde versterkte wijn op smaak gebracht met plantaardige ingrediënten. Luister naar de oorsprong van het drankje in Turijn uit het midden van de 18e eeuw en leer hoe makers plantaardige ingrediënten gebruiken en aromatische tonen in balans brengen. Sluit af met het maken van uw eigen fles vermout om mee naar huis te nemen. Kom tijdens uw bezoek langs bij de aangrenzende Casa Martini-musea, waarbij de toegang is inbegrepen in uw workshopticket.

Turijn: Cocktail Masterclass in Casa Martini

Turijn: Cocktail Masterclass in Casa Martini

Perfectioneer je cocktailvaardigheden met een cocktailcursus in Casa Martini in Turijn, onder leiding van een Martini-ambassadeur. Leer de iconische unieke cocktails bereiden die de Italiaanse aperitivo maakten en geniet van een rondleiding door de musea. Kom vroeg aan voor een bezoek aan de musea, waar u 160 jaar geschiedenis kunt ontdekken. Nadat je de musea hebt verkend, begint je cocktailmasterclass. Leer beroemde drankjes bereiden met een interactieve les en leun achterover en ontspan terwijl u geniet van de beloningen van uw inspanningen.

Veelgestelde vragen over Casa Martini, Turin-Zomeractiviteiten

Welke andere activiteiten dan Casa Martini, Turin-Zomeractiviteiten zijn de moeite waard in Turijn?

Andere onmisbare dingen om te doen in Turijn:

De topbezienswaardigheden in Turijn

Activiteiten in Casa Martini, Turin

Steden in Italië

Andere activiteiten in Casa Martini, Turin

Wil je alle activiteiten in Casa Martini, Turin bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.