Toegangsticket

Barcelona: Casa Milà Fast-Track toegangsticket en audiogids

Activiteitenaanbieder: Casa Milà - La Pedrera

Barcelona: Casa Milà Fast-Track toegangsticket en audiogids

Activiteitenaanbieder: Casa Milà - La Pedrera

Vanaf € 25 per persoon

Verken Casa Milà (La Pedrera) met skip-the-line tickets. Bekijk de appartementen van Antoni Gaudi aan de Passeig de Gracia en de Espai Gaudi-tentoonstelling, gewijd aan het leven en de architectuur van Gaudi.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Audiogids inbegrepen
Spaans, Baskisch, Catalaans, Engels, Frans, Galicisch, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees, Japans, Koreaans

Belevenis

Highlights
 • Dompel jezelf onder in de erfenis van de Spaanse architect Antoni Gaudi
 • Sla de wachtrijen over en ga rechtdoor naar een van Gaudi's meesterwerken, Casa Milà
 • Kom meer te weten over Gaudi's architectonische innovaties op de Espai Gaudi-tentoonstelling
 • Ga naar het dak om de grillige schoorstenen van dichtbij te zien
 • Ervaar Casa Milà in een uniek formaat met een mixed reality bril
Volledige beschrijving

Ontdek een van de meest opvallende en innovatieve gebouwen van de 20e eeuw tijdens een skip-the-line audiotour door het Casa Milà (La Pedrera), gebouwd op het hoogtepunt van de carrière van Antoni Gaudi. Eenmaal achter de façade van het buitengewone gebouw aan de elegante Passeig de Gracia, verwonder je je over de opvallende trappen en kurkentrekkerschoorstenen die symbolen zijn geworden van Gaudí's Barcelona. Ga naar het dak om de bochtige vormen en de grillige schoorstenen van dichtbij te bewonderen. Ga dan naar de zolderruimte om de tentoonstelling "Espai Gaudi" te zien, de enige tentoonstelling gewijd aan het leven en werk van Gaudi. Leer meer over zijn architectonische innovaties door middel van de displays van schaalmodellen, bouwplannen, historische foto's en video's.

Beleef de ervaring van La Pedrera ten volle door uw bezoek te combineren met de nieuwe mixed reality-ervaring, La Pedrera Magical Vision, gelanceerd in 2022. La Pedrera Magical Vision neemt je mee naar een ongeëvenaarde ruimte in La Pedrera door middel van de meest geavanceerde technologie en stelt je in staat om de visie van de echte omgeving te combineren met spectaculaire holografische elementen.

Zet je mixed reality-bril op om naar verschillende tijdperken en omgevingen te reizen en het gevoel te hebben dat je deel uitmaakt van de geschiedenis van het gebouw.

Inbegrepen
 • Skip-the-line toegangsticket voor Casa Milà
 • Audio gids
 • Mixed reality-bril/helm (indien optie geselecteerd)
 • Live gids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Begin je tour bij La Pedrera (Casa Milà).

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Bij regen is het dakterras om veiligheidsredenen gesloten. Dit is geen grond voor gehele of gedeeltelijke restitutie van het toegangsbewijs.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 5234 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Met de online tickets kon je gelijk doorlopen, kreeg je meteen je audiogids en kon je meteen aan de tour beginnen. Het is eigenlijk het beste als je er tussen 10.00 en 11.00 uur heen gaat, dan is het niet te druk. Het was geweldig dat de audiogids eindelijk in het Duits beschikbaar was. Veel bezienswaardigheden in Barcelona bieden alleen de audiogids in het Engels aan. De paden waren zeer goed bewegwijzerd, waardoor je altijd wist waar je heen moest. Door de audiogids zijn video's en audio automatisch te laten afspelen wanneer je in een bepaald gebied was, kreeg het een extra punt. Ik zou Casa Mila zeker aanraden.

Verder lezen

25 augustus 2022

Ik hield echt van Casa Mil. Interessant en interactief bezoek met audiogidsen (ter plaatse beschikbaar met helmen). Grote verliefdheid op het dak, wat voor mij het grote pluspunt van het bezoek is. Het uitzicht over Barcelona is fantastisch en de wandeling is zeer aangenaam. Geen zorgen over online boeken. Ik raad deze tour ten zeerste aan, vooral als je een fan bent van Gaudi's architectuur en art nouveau. Deze activiteit is minder duur dan andere, maar net zo mooi!

Verder lezen

22 augustus 2022

Het meest interessante is het architecturale ontwerp van het huis zelf, de zolder en het dak, maar het zien van de kamers is niet zo interessant. Hoewel het interessant was om over de familie Milà te horen. Zou de tour aanbevelen aan mensen die echt van Gaudi's werk en architectuur houden!

26 juli 2022

Product ID: 49864