Kies data

Casa Natal de Picasso

Casa Natal de Picasso: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Malaga: stadstour per elektrische tuktuk

1. Malaga: stadstour per elektrische tuktuk

Ga mee op een elektrische tuk-tuk tour door Malaga en ontdek de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte kennismaking met Malaga terwijl je gids je locaties aanbeveelt die je tijdens je verblijf kunt bezoeken. Bewonder de buitenzijde van de kenmerkendste monumenten van Malaga, waaronder het Gibralfaro kasteel, het Alcazaba en het Pompidou Museum. Rijd langs het strand van La Malagueta, het Centrum voor hedendaagse Kunst en Marina-plein. Zie de haven van Malaga, de Bank van Spanje en de arena van Malagueta. Verken de straten van Malaga, rijd over het Merced-plein en passeer het Picasso-museum.

Málaga: rondrit per Segway door de stad

2. Málaga: rondrit per Segway door de stad

Verken de stad Málaga op een leuke en unieke manier zonder zweten. Je kunt met een Segway een stadstocht van 1 of 2 uur maken, of je kunt ervoor kiezen om het platteland over onverharde wegen te verkennen. Na aankomst krijg je eerst een introductie van 10 minuten om te leren hoe je een Segway moet gebruiken en besturen. Ga daarna naar Calle Marques de Larios en Plaza de la Constitucion in het hart van het stadscentrum. Bekijk de musea van Carmen Thyssen en Picasso en vervolg je tocht door het centrum naar de prachtige kerk Iglesia Parroquil de Santiago. Ga dan naar de Plaza de la Merced en de geboorteplaats van Picasso. Maak een kalmerende rit door een nabijgelegen park en bezoek de haven met de onlangs gerestaureerde werven. Rijd over een bosweggetje naar Gibralfaro Parador, vanwaar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. Geniet van een pauze voor een kopje koffie of een biertje, voordat je naar de promenade langs het strand gaat. Tijdens deze rondrit kun je ook een tocht over onverharde paden maken, in plaats van de stad te bezichtigen. Als je van het buitenleven en wat meer avontuur houdt, kies dan voor een rit door één van de mooiste natuurgebieden die Málaga te bieden heeft.

Malaga: toegangskaartje museum geboorteplaats Picasso

3. Malaga: toegangskaartje museum geboorteplaats Picasso

Krijg toegang tot het Museo Casa Natal de Picasso in Malaga. Loop door de tijdelijke tentoonstelling en zie interessante persoonlijke objecten uit het leven van Picasso. Op de eerste verdieping vind je werken van de kunstenaar en zijn vader, Jose Ruiz Blasco. Zie de bibliotheek en het onderzoekscentrum, met een uitgebreid archief gewijd aan de kunstenaar en zijn werk. Naast prints en keramiek van Picasso, kun je ook zijn grafische kunst zien uit 1931-1971, en geïllustreerde boeken. Het museum bevat meer dan 3.500 voorbeelden van moderne kunst door meer dan 200 kunstenaars, waaronder een grote selectie grafische kunst door Miró, Bacon, Ernst, Matta, en nog veel meer. Moderne kunstenaars uit de jaren 50 van de 20e eeuw tot nu zijn ook vertegenwoordigd.

Malaga: geschiedenis van Picasso-rondleiding met gids

4. Malaga: geschiedenis van Picasso-rondleiding met gids

Je ontmoet je gids op Plaza de la Merced, waar Picasso de eerste tien jaar van zijn leven doorbracht. Je zult het gebouw zien waar hij werd geboren, waar nu het Picasso's Birthplace Museum is gevestigd. Daarna loop je langs relevante plekken in het leven van Picasso en zijn familie en leer je interessante feiten over de beroemdste burger uit Malaga: hoe was zijn leven toen in Malaga? Wie was zijn familie? Wat inspireerde zijn kunstwerken? Dat kom je te weten tijdens de rondleiding! Je zult de meest relevante plekken in de stad ontdekken die verband houden met het leven van Picasso, maar ook de belangrijkste monumenten van Malaga, zoals de kathedraal, het fort Alcazaba, het Romeinse theater of de arena die de inspiratie vormde voor het eerste olieverfschilderij van Picasso. Allemaal hebben ze een boeiende geschiedenis die je leert kennen. Ten slotte geeft uw gids u nuttige tips en advies om het meeste uit uw verblijf in de stad te halen.

Malaga: rondleiding door het geboortehuismuseum van Picasso

5. Malaga: rondleiding door het geboortehuismuseum van Picasso

Bezoek het geboortehuismuseum in Buenavista Palace tijdens deze Malaga-tour. Ontdek een verzameling van het werk van de kunstenaar en duik dieper in het persoonlijke leven van Picasso. Ontmoet je gids en leer over de meest invloedrijke kunstenaar uit Malaga van de 20e eeuw. Wandel door 285 werken die zijn geschonken door de familie van Picasso. Bewonder het vakmanschap van tekeningen, gravures en keramische stukken. Verken de oorsprong van de kunstenaar en het persoonlijke leven met de hulp van je gids. Ontmoet de familie Picasso en stel je voor hoe het leven van de kunstenaar in de 19e eeuw was. Ontdek welke rol de vader van de kunstenaar in dit werk speelde. Luister naar anekdotes en commentaar op het leven van Picasso om een dieper inzicht in de kunstenaar te krijgen. Na de rondleiding kunt u op eigen gelegenheid door het museum wandelen.

Málaga: panoramische privétour met de auto met fotostops

6. Málaga: panoramische privétour met de auto met fotostops

We vertrekken vanuit uw hotel, appartement of de haven, de chauffeur en de gids wachten op u. Tijdens deze panoramische tour zullen we verschillende stops hebben om foto's te maken met het comfort van dichtbij de auto en met uitleg van onze officiële gids. 1. Geniet van een prachtig uitzicht op de haven van Málaga en de historische wijk. Dan verder naar Mercado Atarazanas (Ataranzas-markt), zo genoemd omdat het de plaats inneemt waar de Nasrid-scheepswerven (dwz ataranzas) stonden. De hoofdingang is bewaard gebleven. Ze zeggen dat als je een stad goed wilt leren kennen, je eerst de markt moet bezoeken. (Hier hebben we onze eerste PhotoStop als de markt open is, kunnen we naar binnen) 2. Calle Larios en Plaza la constitución vormen de iconische Calle Larios, de belangrijkste winkelstraat van Málaga waar 's werelds toonaangevende merken hun winkels hebben. Volg deze vervolgens tot aan Plaza de la Constitución, het hart van de historische wijk van de stad. 3. De kathedraal: hoewel de werkzaamheden aan de kathedraal tijdens de gotische periode (16e eeuw) begonnen op de plaats van de oude Arabische moskee, is het gebouw in renaissancestijl en is het nog steeds niet voltooid. 3. Het Alcazaba, gebouwd tussen de 11e en 15e eeuw, was het fort-paleis van de Moorse heersers. Het bevindt zich op de plaats van een eerder Fenicisch gebouw aan de voet van de berg Gibralfaro, een bevoorrechte plek met uitzicht op de stad. (Inclusief entree) 4. Het Romeinse theater, een essentiële bezienswaardigheid. Gebouwd in de eerste eeuw voor Christus, was het in gebruik tot de derde eeuw na Christus. Na de recente restauratie werd het Romeinse theater van Málaga weer gebruikt als speelruimte. 5. Plaza de la Merced waar het samenkomt met de Málaga Picasso-route. Doelstelling: Fundación Picasso (Picasso Foundation) Museo Casa Natal. (Picasso's Birthplace Museum) 6.Castillo de Gibralfaro waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over Málaga.

Malaga: Picasso in Malaga-wandeltocht

7. Malaga: Picasso in Malaga-wandeltocht

Ontdek de erfenis van Pablo Picasso en zijn werken, die nog steeds overal in Malaga te vinden zijn. Ontdek interessante feiten over de Boheemse kunstenaar terwijl je geniet van een glas wijn in zijn favoriete bar. Kom meer te weten over enkele van de beroemdste werken van Picasso, zijn belang voor de kunsten en zijn leven in Malaga. Bezoek Plaza de la Merced, de geboorteplaats van Picasso, en ervaar het vanuit een ander perspectief. Kijk rond in het verbazingwekkende Picasso-museum, bekijk zijn werken overal in de stad en luister naar interessante feiten en verhalen die worden verteld door je deskundige gids.

Sitemap Casa Natal de Picasso

Wil je alle activiteiten in Casa Natal de Picasso ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Casa Natal de Picasso

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 256 beoordelingen

Deze excursie moet je absoluut doen! We namen 2 uur en vonden het geweldig! Onze gids, Jimmy, nam ons mee naar minder toeristische en ook toeristische uithoeken van de stad. Hij was erg interessant en legt verschillende informatie goed uit. We hebben aanbeden!!!

Uitstekende rondleiding door de stad, alle buurten, het vissersstrand en uitkijkpunten om de hele stad te zien, gegevens om leuke plekken te zien en ervan te genieten. Onze gids is uitstekend, deze activiteit is een aanrader!

Het was een leuke rit de gids sprak vloeiend Engels en heeft ons veel Verteld over de stad ook bracht hij ons naar de mooie plekken voor de beste foto’s ik raad deze excursie aan voor de stad te leren kennen

Was super leuk en de gids weet erg veel te vertellen over Malaga. Verder geeft hij veel tips om je bezoek naar Malaga nog leuker te maken. Een echte aanrader!

De tour was erg leuk! De chauffeur, Adriano was erg aardig en wist een hoop te vertellen. Een leuke manier om Malaga te ontdekken. Aanrader!