Casa Natal de Picasso

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Casa Natal de Picasso: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Malaga: stadstour per elektrische Tuk-Tuk

  1. Malaga: stadstour per elektrische Tuk-Tuk

  Begin aan een elektrische tuk-tuk-tour door Malaga en ontdek enkele van de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte introductie tot Malaga, aangezien uw gids plaatsen aanbeveelt die u tijdens uw verblijf kunt bezoeken. Bewonder de buitenkant van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Malaga, waaronder het Gibralfaro-kasteel, het Alcazaba en het Pompidou-museum. Rijd door La Malagueta Beach, het Contemporary Art Centre en Marina Square. Bekijk de haven van Malaga, de Bank van Spanje en de arena van La Malagueta. Verken de straten van Malaga, rijd over Merced Square en passeer het Picasso Museum.

  Leuke route, super gids. Je weet meteen waar alles te vinden is en wat mooie plekken zijn om te bezoeken. De gids gaf heel veel goede informatie. Aanrader voor de start van je stedentrip Malaga.

 • Malaga: toegangskaartje museum geboorteplaats Picasso

  2. Malaga: toegangskaartje museum geboorteplaats Picasso

  Krijg toegang tot het Museo Casa Natal de Picasso in Malaga. Loop door de tijdelijke tentoonstelling en zie interessante persoonlijke objecten uit het leven van Picasso. Op de eerste verdieping vind je werken van de kunstenaar en zijn vader, Jose Ruiz Blasco. Zie de bibliotheek en het onderzoekscentrum, met een uitgebreid archief gewijd aan de kunstenaar en zijn werk. Naast prints en keramiek van Picasso, kun je ook zijn grafische kunst zien uit 1931-1971, en geïllustreerde boeken. Het museum bevat meer dan 3.500 voorbeelden van moderne kunst door meer dan 200 kunstenaars, waaronder een grote selectie grafische kunst door Miró, Bacon, Ernst, Matta, en nog veel meer. Moderne kunstenaars uit de jaren 50 van de 20e eeuw tot nu zijn ook vertegenwoordigd.

 • Malaga: Picasso in Malaga-wandeltocht

  3. Malaga: Picasso in Malaga-wandeltocht

  Ontdek de erfenis van Pablo Picasso en zijn werken, die nog steeds overal in Malaga te vinden zijn. Ontdek interessante feiten over de Boheemse kunstenaar terwijl je geniet van een glas wijn in zijn favoriete bar. Kom meer te weten over enkele van de beroemdste werken van Picasso, zijn belang voor de kunsten en zijn leven in Malaga.

  Bezoek Plaza de la Merced, de geboorteplaats van Picasso, en ervaar het vanuit een ander perspectief. Kijk rond in het verbazingwekkende Picasso-museum, bekijk zijn werken overal in de stad en luister naar interessante feiten en verhalen die worden verteld door je deskundige gids.

 • Malaga: Fast-Track Picasso Museum en Romeinse theatertour

  4. Malaga: Fast-Track Picasso Museum en Romeinse theatertour

  Ontdek de hoogtepunten van Malaga tijdens deze premium rondleiding. Begin je tour met een bezoek aan het Picasso Museum en vermijd de lange rijen toeristen met je snelle toegangsticket. Bewonder in het museum collecties van enkele van de meest iconische stukken van Picasso. Bezoek het opmerkelijke paleis van Buenavista, een uniek gebouw uit de Renaissance dat ook een villa in Romeinse stijl herbergt, en leer meer over het leven en de tijden van de beroemdste inwoner van Malaga van je Engelstalige gids. Geniet vervolgens van een begeleide wandeling door het 2000 jaar oude Romeinse theater van Malaga. Leer meer over de geschiedenis, kunst, cultuur en architectuur van Malaga, van het Romeinse maritieme begin van de stad tot zijn indrukwekkende positie als een van Europa's vroege handelshavens. Bekijk de ongelooflijke ontdekkingen van het Romeinse theater, de kleuren en levendigheid ervan v...

Sitemap Casa Natal de Picasso

Wil je alle activiteiten in Casa Natal de Picasso ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Casa Natal de Picasso

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 38 beoordelingen

Een uitstekende introductie tot het werk van Picasso.

Zeker een bezoek waard. De audiogids is uitstekend en stelt je in staat om in je eigen tempo vooruitgang te boeken terwijl je de ontwikkeling van Picasso's werk volgt.

We hebben het andere Picasso-museum al bezocht, dus nam deze nu. Leuk om audiogids te hebben. Tweede deel was allemaal in het Spaans.

Leuk maar niet erg groot, de prijs is juist hiervoor.