Datums kiezen

Casa Natal de Picasso

Casa Natal de Picasso: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Málaga: Hop-on Hop-off Bus & Beleveniskaart-opties

1. Málaga: Hop-on Hop-off Bus & Beleveniskaart-opties

Malaga heeft mooie straten, lommerrijke boulevards en weelderige tuinen. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad met een 24-uurs Malaga Essential Experience-ticket voor een hop on, hop off-sightseeingtour of het Malaga Iconic Ticket inclusief toegang tot het MIMMA en het Carmen Thyseen Museum. Ontdek met behulp van het meertalige audiocommentaar aan boord waarom de kathedraal van Malaga La Manquita wordt genoemd: de eenarmige dame! Luister ook naar alles over het oude paleisfort en de twee ringen van muren. Geniet in de dubbeldekkerbus met open dak ook van een panoramisch uitzicht over de stad. Je kunt het Alcazaba bezoeken (toegang niet inbegrepen), waar je een museum, mooie tuinen en adembenemende uitzichten vindt. Als u in de buurt bent, stop dan bij Castillo de Gibralfaro voor een kijkje bij de wallen en meer spectaculaire uitzichten. Misschien wil je het oude Teatro Romano zien en de wederopbouwwerkzaamheden die aan de gang zijn. Vergeet het Picasso Museum niet, een andere belangrijke attractie in zijn geboortestad. Geniet ook van gratis toegang tot het Interactieve Muziekmuseum, wanneer een geschikt ticket is geselecteerd, waar u uw muzikale vaardigheden kunt benutten en een verscheidenheid aan instrumenten kunt uitproberen. Blauwe route Blauwe lijn:1.Vialia - Renfe2.Russische en automobielmusea3.Puerto p>4.Centre Pompidou5.Calle Larios Groene lijn: 1.Estación de Autobuses2.Vialia - Renfe3.Callejones del Perchel 4.Pasillo Santa Isabel5.Cruz Roja6.San José Parque7.Camino de Casa Bermeja8. Botánicotuin9.Camino de Casa Bermeja10. Estadio de Futbol11.Martiricos12.Guimbarda13.Cercanías Rode lijn: 1. Treinstation Renfe/Valia 2. Kunstcentrum 3. Puerto Alborania-museum 4. Plaza de la Marina Hoofdstraat 5. Paseo del Parque Auditorio 6. Centro Pompidou Malaga 7. Paseo de la Farola La-vuurtoren 8. Playa de la Malagueta Strand la Malagueta 9. Plaza de Toros-arena 10. Kasteel Castillo de Gibralfaro (tot nader order gesloten) 11. Basiliek van Sta. María de la Victoria-kerk 12. Plaza de la Merced 13. Museo Carmen Thyssen 14. Avenida Andalusië Als je kiest voor de Malaga Experience Card, ontvang je nog een hele reeks andere lekkernijen tijdens je Malaga-avontuur, waaronder toegang tot enkele van de beste attracties van de stad, zoals het Picasso Museum, en nog veel meer. Malaga Experience 24-uurs ticket inbegrepen: 24-uurs hop on, hop off bustourBoottochtToegang tot een van de volgende excursies:Casa Natal Picasso y Fundación Picasso Museo Carmen ThyssenMuseo Picasso MálagaMuseo RusoMuseo PompidouMuseo Revello de ToroCuevas del Tesoro De boottocht is inbegrepen op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag. Op woensdag, donderdag en zondag is in plaats van een boottocht een flamencoshow inbegrepen.Begeleide wandeltocht Inclusief 24-uurs hop on, hop off-ticket voor het iconische Malaga-ticket: 24-uur durende hop on, hop off-bustour met toegang tot het MiMMA (Interactief Muziekmuseum) en het Carmen Thyseen Museum

Malaga: toegangskaartje museum geboorteplaats Picasso

2. Malaga: toegangskaartje museum geboorteplaats Picasso

Geniet van toegang tot het Museo Casa Natal de Picasso in Malaga. Dwaal door de tijdelijke tentoonstelling en bekijk interessante persoonlijke herinneringen uit het leven van Picasso. De eerste verdieping toont werken van de kunstenaar en zijn vader, Jose Ruiz Blasco. Terwijl je de 9 kamers van het museum verkent, ontdek je het thematische belang van Malaga voor het werk van Picasso. Lees meer over zijn artistieke opleiding en vroege leven, en leer over de betekenis van naakten, stierenvechten, duiven, de Middellandse Zee en andere symbolische invloeden in de kunst van Picasso. Bekijk objecten uit Picasso's vroege leven, van een van zijn babyhemden tot de schoenen waarop hij leerde lopen. Krijg een kijkje in zijn gezinsleven met foto's en portretten, en bewonder Picasso's kunst in verschillende media , inclusief schetsboeken, litho's, keramiek en meer. Het museum bevat ook meer dan 3.500 voorbeelden van hedendaagse kunst van meer dan 200 kunstenaars, waaronder een grote selectie grafische kunst van Miró, Bacon, Ernst, Matta en vele andere kunstenaars. Ook hedendaagse kunstenaars van de jaren 50 tot heden zijn vertegenwoordigd. Tijdelijke tentoonstelling The Ages of Pablo (23 juni - 1 okt 2023) De tentoonstelling toont een chronologische en stilistische reis door het leven van Picasso. Het bevat werken uit het museum en andere collecties, die zijn vormende jaren tot zijn tijd bij Jacqueline Roque belichten. De tentoonstelling omvat schilderijen, tekeningen, sculpturen, keramiek en foto's, waarin Picasso wordt afgebeeld als een tijdloze en duurzame kunstenaar.

Ticket geboorteplaats Picasso + rondleiding Malaga mobiele app

3. Ticket geboorteplaats Picasso + rondleiding Malaga mobiele app

Verken de geschiedenis van Malaga met een audiotour via een mobiele app. Download de mobiele app van Vox City wanneer je aankomt in Malaga en begin op je gemak te verkennen. Onze fascinerende audio leidt je naar iconische bezienswaardigheden die verband houden met de bekende kunstenaar Pablo Picasso, waaronder de kerk van Santiago waar hij werd gedoopt en San Agustín, zijn voormalige school. Gebruik uw voucher om toegang te krijgen tot Museo Casa Natal de Picasso (Picasso Birthplace Museum). Dit gebouw was de geboorteplaats van Picasso en herbergt tegenwoordig enkele van zijn meesterwerken die hij samen met zijn vader, Jose Ruiz Blasco, heeft gemaakt. Je ziet ook persoonlijke memorabilia en artefacten uit het leven van Picasso, waaronder enkele van zijn babykleertjes, portretten en schetsboeken. Nadat je het museum hebt bezocht, kun je blijven genieten van je mobiele app-tour terwijl je naar andere toeristische hotspots in de stad Malaga gaat.

Tocht naar Gibralfaro

4. Tocht naar Gibralfaro

Verken de stad Málaga op een leuke en unieke manier zonder zelfs maar te zweten. Met een Segway kun je een tocht van één of twee uur door de stad maken. Bij aankomst ondergaat u eerst een oriëntatie van 10 minuten waarin u leert hoe u een Segway moet gebruiken en manoeuvreren. Maak vervolgens een rustige rit door het park van Málaga, rijd langs het stadhuis en arriveer bij de arena. Verken de Alcazaba voordat je een bosweg oprijdt naar de Gibralfaro Parador, die een prachtig uitzicht biedt over de stad en de zee. Geniet van een korte pauze om foto's te maken voordat je bergafwaarts gaat om de grote kathedraal in het hart van Málaga te bewonderen.

Malaga: Pablo Picasso zelfgeleide audiotour

5. Malaga: Pablo Picasso zelfgeleide audiotour

Loop door de straten van Malaga en ontdek het leven van Pablo Picasso. Je komt langs zijn geboorteplaats, ontdekt zijn doopkerk en meer. We begeleiden je buiten het Picasso Museum, het Centre Pompidou en Playa e la Malagueta, waar je kunt luisteren en jezelf kunt onderdompelen in het leven van Picasso. Ervaar met je smartphone als gids de essentie van deze thematische wandeling terwijl je op je gemak door de betoverende straten van Malaga slentert. Luister naar verhelderende verhalen terwijl je langs elk interessant punt komt. Kies ervoor om de oriëntatiepunten te betreden (op eigen kosten) of geniet er van buitenaf. De tijd die nodig is om de wandeling te voltooien is relatief, aangezien deze afhangt van de snelheid waarmee de verschillende punten op de route worden bereikt. De getoonde tijd verwijst naar luisteren (audio) + de berekende gemiddelde wandeltijd van het ene punt naar het volgende zonder te stoppen. Deze routebeschrijving is alleen beschikbaar in het Engels.

Malaga: rondleiding door het geboortehuismuseum van Picasso

6. Malaga: rondleiding door het geboortehuismuseum van Picasso

Bezoek het geboortehuismuseum in Buenavista Palace tijdens deze Malaga-tour. Ontdek een verzameling van het werk van de kunstenaar en duik dieper in het persoonlijke leven van Picasso. Ontmoet je gids en leer over de meest invloedrijke kunstenaar uit Malaga van de 20e eeuw. Wandel door 285 werken die zijn geschonken door de familie van Picasso. Bewonder het vakmanschap van tekeningen, gravures en keramische stukken. Verken de oorsprong van de kunstenaar en het persoonlijke leven met de hulp van je gids. Ontmoet de familie Picasso en stel je voor hoe het leven van de kunstenaar in de 19e eeuw was. Ontdek welke rol de vader van de kunstenaar in dit werk speelde. Luister naar anekdotes en commentaar op het leven van Picasso om een dieper inzicht in de kunstenaar te krijgen. Na de rondleiding kunt u op eigen gelegenheid door het museum wandelen.

Málaga: privé gepersonaliseerde wandeltocht

7. Málaga: privé gepersonaliseerde wandeltocht

Maak kennis met de beste stukjes van Malaga tijdens een gepersonaliseerde wandeltocht. Kies wat u wilt zien en geniet van het ophalen en inleveren van het hotel. Routebeschrijving U kunt ervoor kiezen om de vele bezienswaardigheden van de stad te zien: de kathedraal, Plaza de la Constitución, het Picasso Birthplace Museum, de oude overblijfselen van het Romeinse theater, het Moorse Alcazaba, het standbeeld van Hans Christian Andersen... Je krijgt ook de meest symbolische bezienswaardigheden van de Costa del Sol te zien, zoals de winkelstraat Calle Larios en de Plaza de la Marina. Kies de reisroute die het beste bij u past, of volg onze aanbevolen reisroute en pas deze aan uw smaak aan. Je gids kan je ook de beste plekken in Malaga aanbevelen voor tapas en waar je kunt genieten van een goede show. Je privétour eindigt in je hotel, in het centrum van Malaga, of ergens anders dat je hebt gekozen. Ophalen bij hotel De gids kan naar uw hotel komen om u op te halen (mits centraal gelegen) of u kunt afspreken op een andere plaats die bij u past. Als u de aanbevolen route wilt volgen, kunt u de tour het beste starten op de Plaza de la Marina, naast het toeristeninformatiepunt. Belangrijke gegevens Deze tour is exclusief toegang tot musea en monumenten. Als u een bepaalde site wilt bezoeken, dient u uw gids hiervan op de hoogte te stellen, zodat de betaling voor toegang kan worden geregeld.

Malaga: geschiedenis van Picasso-rondleiding met gids

8. Malaga: geschiedenis van Picasso-rondleiding met gids

Je ontmoet je gids op Plaza de la Merced, waar Picasso de eerste tien jaar van zijn leven doorbracht. Je zult het gebouw zien waar hij werd geboren, waar nu het Picasso's Birthplace Museum is gevestigd. Daarna loop je langs relevante plekken in het leven van Picasso en zijn familie en leer je interessante feiten over de beroemdste burger uit Malaga: hoe was zijn leven toen in Malaga? Wie was zijn familie? Wat inspireerde zijn kunstwerken? Dat kom je te weten tijdens de rondleiding! Je zult de meest relevante plekken in de stad ontdekken die verband houden met het leven van Picasso, maar ook de belangrijkste monumenten van Malaga, zoals de kathedraal, het fort Alcazaba, het Romeinse theater of de arena die de inspiratie vormde voor het eerste olieverfschilderij van Picasso. Allemaal hebben ze een boeiende geschiedenis die je leert kennen. Ten slotte geeft uw gids u nuttige tips en advies om het meeste uit uw verblijf in de stad te halen.

Privé-excursie: ontdek de beste bezienswaardigheden en omgevingen van Málaga

9. Privé-excursie: ontdek de beste bezienswaardigheden en omgevingen van Málaga

De tour begint met het ophalen van je hotel of een andere locatie aan de Costa del Sol. We beginnen met een korte introductie van de stad en haar moderne deel op Plaza de la Marina Málaga, gevolgd door een panoramische tour met verschillende stops in Mijas en Benalmádena aan de Costa del Sol. We bezoeken het Parque de Málaga, een prachtig park met exotische flora, en de Mercado de Atarazanas, een 19e-eeuwse markt voor verse producten en tapas. Vervolgens rijden we over de mediterrane snelweg om de provincie Malaga en nabijgelegen kustplaatsen te verkennen, met een stop in Mijas (inclusief arena en museum van mijas) voor het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee en de optie van een ezeltocht. We bezoeken de Stupa van de Verlichting, een boeddhistisch monument voor vrede en harmonie, en een perfecte plek voor fotografie. Terugkerend naar Malaga, bezoeken we het uitkijkpunt van het Gibralfaro-kasteel en lopen we naar de stad om de Alcazaba van buitenaf te verkennen, een paleisachtig fort uit de Hammudid-dynastie en de best bewaarde alcazaba in Spanje. Grenzend aan de ingang zijn de overblijfselen van een Romeins theater dat dateert uit de 1e eeuw voor Christus. Vervolgens bezoeken we van buitenaf de Fundacion Picasso - Museo Natal en het Castillo de Colomares-monument in Benalmádena. We bieden vrije tijd om te winkelen of te lunchen, met een maximum van twee uur, en we zijn flexibel met de timing van de tour op de Atarazanas-markt.

Beschikbare activiteiten

10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Casa Natal de Picasso

Wil je alle activiteiten in Casa Natal de Picasso bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Casa Natal de Picasso

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.192 beoordelingen

Alles ging geweldig! Bussen kwamen altijd op tijd en waren nooit overvol, dus je had altijd een goede zitplaats. De hitte was op sommige plaatsen ondraaglijk, maar zo is het als je in de zomer een stad bezoekt. Graag weer :)

We hadden een geweldige onvergetelijke tijd om Malaga met de bus naar de bezienswaardigheden te toeren. Daarna namen we de prachtige rondvaart door de haven rond de kusten van de stad Malaga.

Voor korte tussenstops is dit de beste manier om de stad te ontdekken en de haltes te kunnen kiezen op basis van de te bezoeken plaatsen. De beschikbaarheid van chauffeurs is een pluspunt.

Geweldige ervaring in één dag dankzij dit pakket konden we de stad zien vanuit de bus, drie musea, de prachtige flamencoshow en de boottocht.

Zeer goed, praktisch om met de bus de heuvel op te gaan.