Belevingen in
Casa Vicens

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Casa Vicens: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Barcelona: ticket met snelle toegang Gaudi's Casa Vicens

1. Barcelona: ticket met snelle toegang Gaudi's Casa Vicens

Bezoek Casa Vicens, het eerste huis van Gaudí, en het eerste belangrijke werk van de architect. Dit was het werk dat zijn vertrekpunt markeerde, een architectonisch juweeltje dat in 2005 door de UNESCO tot werelderfgoed werd verklaard.  Casa Vicens, gebouwd tussen 1883 en 1885 in opdracht van Dhr. Manuel Vicens, is één van de eerste meesterwerken van het modernisme en een anticipatie op het latere werk van Gaudí.  Oorspronkelijk werd het geprojecteerd als een vakantiehuis met een tuin, waarin geometrische vormen en rijke versieringen, geïnspireerd door de omringende vegetatie, zijn aanwezig zowel in de buitenkant van het huis als in de verschillende binnenruimtes. Met dit voorrangsticket sla je de rij over en krijg je toegang tot het hele complex. 

...
Barcelona: Go City Explorer Pass - Kies 2 tot 7 attracties

2. Barcelona: Go City Explorer Pass - Kies 2 tot 7 attracties

Bezoek 2, 3, 4, 5, 6 of 7 topattracties of tours naar keuze met de Go City Barcelona Explorer Pass en bespaar tot 45% in vergelijking met het kopen van losse tickets. Toon gewoon een digitale of gedrukte kopie van uw pas bij elke attractie om binnen te komen. Ga op een rondleiding door de Sagrada Familia, bezoek La Pedrera, geniet van een hop-on hop-off bustour, verken het huis van FC Barcelona of ontspan tijdens een cruise. Met 60 dagen om je pas te gebruiken vanaf je eerste bezoek aan een attractie, heb je genoeg tijd om van je vakantie in Barcelona te genieten. Enkele van de inbegrepen attracties en rondleidingen waaruit u kunt kiezen, zijn (toegang tot de volledige lijst, openingstijden en meer zijn beschikbaar op uw bevestigingsvoucher): • Rondleiding door Parc Güell • Aquarium Barcelona • Las Golondrinas-boottocht • Barcelona Bus Turistíc (hop-on, hop-off) • Dierentuin van Barcelona • Vicens Huis • Montserrat met bustransfer • Poble Espanyol • Modernistisch centrum Sant Pau • Fietstocht door Barcelona • Gaudi Experience 4D • Egyptisch Museum van Barcelona • Wandeltocht door de oude binnenstad en de gotische wijk • MACBA - Museum voor Hedendaagse Kunst van Barcelona • CosmoCaixa Barcelona • Olympisch en Sportmuseum • Historisch Museum van Catalonië • Ontsnappingsjacht Barcelona

...
Gaudi-tour: Sagrada Família, Park Güell en Casa Batlló

3. Gaudi-tour: Sagrada Família, Park Güell en Casa Batlló

De naam Gaudí is bijna een synoniem voor Barcelona. De favoriete architect van de stad belichaamt de stijl van een stad die diep geworteld is in haar natuurlijke omgeving. Dit is Barcelona op haar levendigst en speelst. Bij deze tour - de meest complete beschikbare tour rond het werk van Gaudí - bezoek je 3 van zijn woonhuizen, inclusief 1 die bij de meeste bezoekers niet bekend is; sla de lange wachtrij over en wandel door het prachtige Park Güell; en, natuurlijk, verken Gaudí's grootste werk en laatste rustplaats, La Sagrada Família, op een grondige manier. Je tour begint met een bezoek aan Casa Batlló, misschien wel Gaudí's meest indrukwekkende woonhuis (en zeker zijn meest bezochte). Je gaat vóór de ochtenddrukte naar binnen en ontdekt enkele van de geniale oplossingen die Gaudí voor architectonische problemen binnen het huis bedacht. Licht en lucht wordt op verschillende niveaus naar binnen gehaald. Een absoluut hoogtepunt is het dak, dat op de schubben van een draak (het symbool van Barcelona) lijkt. Park Güell bevindt zich in het centrum. Het is deels een fantasievolle explosie aan kleur, deels een doordachte studie van organische vormen, maar zeker een perfecte reflectie van de natuur. Sinds dit enkele jaren geleden een plek werd waarvoor je toegangskaartjes nodig hebt, zijn de wachtrijen extreem lang geworden - het is dus maar goed dat je een voorrangsticket hebt. Je tour eindigt, zoals Gaudí dat zelf ook deed, in La Sagrada Família. Het kan moeilijk zijn te weten waar je moet kijken wanneer je La Sagrada Família voor het eerst bezoekt. Het is dus maar goed dat je een Gaudí-expert bij je hebt om je rond te leiden. Je hebt een heel uur om de kerk te verkennen. Anders dan bij de meeste tours ga je vervolgens naar het museum om de architectonische tekeningen, modellen en berekeningen te bekijken. Je krijgt ook duidelijk zicht op Gaudí's graf. Je tour omvat ook gereserveerde toegang tot een van de kerktorens, vanwaar je een ongelooflijk uitzicht hebt over Barcelona en verder. Vanwege de populariteit van Gaudí en zijn werken zijn er voor alle drie locaties die je bezoekt (Casa Battló, Park Güell en La Sagrada Família) lange rijen, maar dankzij de gereserveerde toegang bij elke locatie kun je overal meteen naar binnen. Daarnaast zorgt het privévervoer tussen de locaties ervoor dat je meer ziet dan je op eigen houtje binnen een dag zou kunnen doen. Geef Gaudí de tijd die hij verdient tijdens deze complete tour langs zijn mooiste werken.

...
Casa Vicens: toegang zonder wachtrij en cake

4. Casa Vicens: toegang zonder wachtrij en cake

Volg het artistieke traject van Antoni Gaudí in Casa Vicens, het eerste huis van Gaudí en het eerste belangrijke werk van de architect. Ontdek hoe dit architecturale juweel zijn vertrekpunt markeerde en in 2005 een UNESCO-werelderfgoed werd. Vang het zomergevoel en geniet van een aperitief van Hofmann, een bekroonde gastronomiegroep uit Barcelona, waaronder een restaurant met een Michelinster, een patisserie en een herbergschool. Leer meer over de bouw van een van de eerste meesterwerken van het Catalaans modernisme. Krijg inzicht in hoe Casa Vincens anticipeerde op het latere werk van Gaudí en een levendig voorbeeld was van de stromingen van esthetische opleving die aan het einde van de 19e eeuw door Europa trokken.

...
Barcelona: Gaudi's rondleiding door Casa Vicens

5. Barcelona: Gaudi's rondleiding door Casa Vicens

Ontdek Casa Vicens, het eerste meesterwerk van Antoni Gaudí dat de kiem legde voor zijn latere werken. Tijdens een rondleiding onder leiding van een interne expert ontdekt en leert u meer over de innovatieve taal die Gaudí gebruikte in de structurele, decoratieve en symbolische elementen in elke ruimte. Casa Vicens, gebouwd tussen 1883 en 1885 als zomerhuis voor de familie Vicens, toont het ongeëvenaarde talent van Gaudí. Als onderdeel van een persoonlijke rondleiding in een kleine groep, leer je meer over Gaudí in dit gebouw dat in 2005 tot UNESCO-werelderfgoed werd verklaard. Na de rondleiding ben je vrij om in je eigen tempo door het huis te dwalen, zolang je alle hoeken en gaten van dit eerste meesterwerk van de modernistische beweging wilt bewonderen.

...
Barcelona: halve dagtour op zijspanmotor

6. Barcelona: halve dagtour op zijspanmotor

Ontdek de prachtige bezienswaardigheden van Barcelona terwijl u vaart op een zijspanmotor, bestuurd door een privégids. Bezoek de essentiële bezienswaardigheden, waaronder het Columbus Monument, Ciutadella Park, Plaza España, Palau Nacional, Montjuic Hill & uitkijkpunten, Olympisch Stadion, de oude haven en het strand van Barcelona. Verken de historische straten van de middeleeuwse wijk El Born en bekijk ook de Arc de Triomf, Passeig de Gracia en de promenade La Rambla.Bekijk Barcelona's UNESCO-werelderfgoedlocaties, waaronder de Sagrada Familia, Casa Milá en Casa Battló, met de mogelijkheid om te stoppen en foto's te maken. Bekijk tijdens de uitgebreide tour Barcelona's vele UNESCO-werelderfgoedlocaties, waaronder het Sant Pau-ziekenhuis, Park Güell en Casa Vicens. Geniet van een prachtige rit door de charmante wijk Garcia. Terwijl je verder rijdt, deelt je gids informatie over de bezienswaardigheden en de mediterrane cultuur. Stel vragen via draadloze communicatieapparatuur in je helm.

...

Sitemap Casa Vicens

Wil je alle activiteiten in Casa Vicens ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Casa Vicens

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 291 beoordelingen

Geweldig gebouw met interessante geschiedenis en tentoonstelling

Casa Vicens was helemaal niet druk, dus het was super handig om het prachtige gebouw met 3 verdiepingen te verkennen zonder in de rij te wachten of druk te zijn. De tentoonstellingen waren interessant en op het dak was echt heel leuk, vooral bij zonnig weer. Er is ook een klein café, dus het is mogelijk om daar een snelle snack of een drankje te krijgen.

Fantastische Gaudi-tour die een zeer goed beeld geeft van het complete werkzame leven van Gaudi. Marybell is een zeer bevlogen tourguide, weet ontzettend veel en is een heel goede storyteller! Fijn dat er privévervoer is tussen de diverse werken. We zijn zeer tevreden, het kost wat maar dan heb je ook wat ;-)

Het Vicens-huis is een essentiële plaats tijdens uw bezoek aan Barcelona. Met Get your Guide vermeden we de wachtrij en konden we vanaf het begin van het bezoek genieten. De medewerkers van het Vicens-huis helpen u bij alles wat u nodig heeft om uw bezoek zo interessant mogelijk te maken. 100% aanbevolen

Geweldige ervaring, onze gids Laura was erg aardig en ik kan zeker zeggen dat ze de gave van het vertellen van verhalen heeft, ze deed een onberispelijke presentatie van de plaats.

Casa Vicens is prachtig zowel binnen als buiten.. Absoluut de moeite waard.