Castel Gandolfo
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Castel Gandolfo

Was leuk. Maar moeilijk de verzamelplaats te vinden.

Het was heel leuk. Maar helaas is niet aangegeven waar we de persoon van get your guide Konden vinden. Naar veel vragen en veel opdringerige buitenlandse Mensen die ook jou een entree kaart willen verkopen, kwamen we er toch achter waar get your guide stond. Het was de moeite waard. Op het entreekaartje stond 17 euro terwijl wij 33 euro p.p hebben betaald. Beetje groot verschil. Maar we hebben het leuk gehad.

Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel: versnelde toegang Beoordeeld door Heidi, 07-07-2018

prachtige cultuur, maar veel te veel toeristen in de Sixtijnse kapel

Zowel de Sixtijnse kapel als de St Pieter zijn prachtig. Heel erg de moeite waard om te bezoeken. Echter, er waren met name in de Sixtijnse kapel veel teveel toeristen tegelijkertijd aanwezig. (wij hadden tickets voor 13.00 uur). Je moest in file langs de kunstwerken en regelmatig was er zelfs een opstopping. Dit deed afbreuk aan het plezier van het bezoek.

Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel: versnelde toegang Beoordeeld door Annette, 12-06-2019

Tickets en naar binnen komen was top! De activiteit zelf viel tegen

De tickets waren top en kwamen makkelijk binnen. Hierbij hoefde we namelijk niet eerst naar een trefpunt. Zelf viel ons het museum en de Sixtijnse kapel tegen aangezien er heel veel groepen naar binnen werden geduwd en je bijna geen loopruimte had. Vooral de Sixtijnse kapel werd helemaal volgestampt waardoor je niet rustig om je heen kon kijken.

Supersnel binnen, een must bij belachelijk grote drukte

Woensdag 12 september waren er om 11:00 al weer enorme rijen wachtenden. Het was geweldig om met het GYG-team in 5 minuten fluitend naar binnen te lopen. Zeer de moeite waard om de voorrangsroute te nemen.

Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel: versnelde toegang Beoordeeld door Anoniem, 13-09-2018

Mooi museum. Te vergelijken met Louvre in Parijs

Mooi museum. Echt het geld waard. De Sixtijnse kapel valt dan erg tegen. Maar dat is een kwestie van smaak. De skip the line optie werkt goed ondanks de mega drukte hebben we een half uur moeten wachten

Omslagfoto: Berthold Werner, CC0 1.0