Kies data

Castel Nuovo

Castel Nuovo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Rome: dagtrip Pompeii en Vesuvius

1. Vanuit Rome: dagtrip Pompeii en Vesuvius

De uitbarsting in 79 na Christus betekende een vurig einde voor Pompeii, maar de catastrofe bewaarde de havenstad ook bijna volledig onder lagen vulkanische as. Duizenden jaren later kun je nog steeds de macabere straten verkennen en huizen, badhuizen en snackbars binnentreden. Je reist van Rome naar Pompeii in een privébus met airconditioning, onder begeleiding van je deskundige reisleider. Profiteer van voorrangstoegang en laat je rondleiden door Pompeii's eigen officiële gidsen die een levendig beeld schetsen van de dagen die aan de uitbarsting voorafgingen. Overal in de ruïnes kom je afgietsels van doden tegen: gipsen replica's van de ongelukkige burgers die niet konden ontkomen en door de oververhitte vulkaanas werden vereeuwigd. Reis daarna van Pompeii naar Napels, waarbij de reisleider je onderweg meer historische weetjes vertelt.

Napels: ticket voor 24 uur voor hop on, hop off-bustour

2. Napels: ticket voor 24 uur voor hop on, hop off-bustour

Verken de geboorteplaats van pizza met een ticket voor 24 uur dat geldig is voor tot 2 routes van deze panoramische hop on, hop off bezienswaardighedenbustour. Ontdek op je eigen tempo de onvergetelijke beelden en smaken van de Napolitaanse cultuur. Het ticket geeft je de vrijheid om een van de oudste steden ter wereld op je gemak te verkennen met bussen die elke 45 tot 90 minuten rijden. Je kunt zelfs de Vesuvius verkennen en geweldig uitzicht over de stad krijgen vanaf de top van deze imposante vulkaan. De hop on, hop off-bus is ook ideaal voor winkeluitstapjes en het verkennen van de vele smakelijke restaurants die Napels te bieden heeft. Gebruik je pas voor 24 uur om de volgende attracties te verkennen: Lijn A Halte 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Halte 2 - Chiesa Del Gesu Nuovo Halte 3 - Piazza Dante - Ingresso Ai Decumani Halte 4 - Museo Archeologivo Nazionale - Galleria Principe Di Napoli Halte 5 - Chiesa Di Santa Maria Della Sanita Halte 6 - Museo e Bosco Di Capodimonte, Osservatorio Astronomico Halte 7 - Santa Maria Incoronata Halte 8 - Teatro Bellini - Mura Greche Halte 9 - Museo Arte Contemporanea Donna Regina Halte 10 - Castel Capuano - Porta Capuana Halte 11 - Piazza Bovio/Universita Lijn B Halte 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Halte 2 - Santa Lucia - Castel Dell'Ovo Halte 3 - Piazza Vittoria - Via Calabritto Halte 4 - Palazzi Storici Halte 5 - Mergellina - Piazza del Leone Halte 6 - Capo Posillipo - Veduta Panoramica Halte 7 - Discesa Marechiaro Halte 8 - Parco Vigiliano Halte 9 - Veduta Panoramica Halte 10 - Pier voor Per Le Isole Del Golfo Halte 11 - Castel dell'Ovo - Borgo Marinan Halte 12 - Stazione Marittima, pier voor rondvaart en Le Isole Del Golfo

Napels: dagtour naar Napels, Pompeii en de Vesuvius

3. Napels: dagtour naar Napels, Pompeii en de Vesuvius

Verken de schoonheid van Napels tijdens een rondleiding door het Nationaal Park Pompeii en de Vesuvius. Leer de legendarische geschiedenis van Napels kennen tijdens een gedetailleerde stadstour. Wek uw nieuwsgierigheid en ontdek hoe de Romeinen echt leefden op de archeologische vindplaats Pompeii voordat u rond de enige nog actieve vulkaan van Europa wandelde. Ontmoet je professionele gids buiten je hotel en klim aan boord van een minibus voor twee uur sightseeing in Napels. Stop bij de kathedraal van Napels om de koninklijke kapel van de schat van St. Januarius en de basiliek van Santa Restituta te bezoeken. Ontdek het Piazza del Municipio, het stadhuisplein van Napels, en bekijk het middeleeuwse Castel Nuovo voordat je door de woonstraten van Posillipo rijdt. Stop bij de beroemde Chiesa di Sant'Antonio a Posillipo voor het beste uitzicht over de stad en de baai. Keer terug naar het stadscentrum op Piazza del Plebiscito om de voorkant van het Koninklijk Paleis van Napels en de prachtige kerk van San Francesco di Paola te zien. Passeer de historische winkelgalerij, Galleria Umberto I, en het iconische operahuis, Teatro di San Carlo. Rijd naar Pompeii om meer te weten te komen over fascinerende plaatsen zoals het Forum, de thermale baden en het Huis van de Vettii. Ontdek de Lupanar, verbrand door vulkanische as en stenen tijdens de vulkaanuitbarsting in 79 na Christus Neem een pauze om te ontspannen tijdens de lunch, inclusief pizza en een drankje. Ga verder naar Torre del Greco, door het Vesuvius National Park. Loop naar de top van de enige nog actieve vulkaan van continentaal Europa. Wandel rond de krater op een hoogte van bijna 1200 meter om een panoramisch uitzicht op de charmante baai van Napels te zien. Keer terug naar Napels, waar je gids je afzet bij je hotel.

Napels: Sightseeingtour per E-bike

4. Napels: Sightseeingtour per E-bike

Krijg een beter beeld van de historische stad Napels en haar indrukwekkende monumenten tijdens een e-biketour met gids. Je begint met een ritje door Spaccanapoli in het historische hart van de stad om aan te komen bij Piazza del Municipio, waar het 13e-eeuwse Castel Nuovo (Maschio Angioino) staat. Rijd verder naar Piazza del Plebiscito en bewonder de zuilengalerijen van het Koninklijk Paleis en het oudste nog actieve operagebouw ter wereld, het Real Teatro di San Carlo. Vervolgens fiets je in alle veiligheid over de fietspaden van de promenade naar Marinaro, waar zich het Castel dell'Ovo bevindt, het oudste kasteel van Napels. Leer enkele legenden over het fort kennen, zoals de mythe van de sirene koningin Partenope. Bekijk de oude nederzetting van Monte Echia, dat wordt beschouwd als het eerste gebied van Neapolis dat door de Grieken werd bewoond. Reis langs de prachtige kustlijn van de Golf van Napels met bij bijna elke bocht in de weg een indrukwekkend uitzicht op de Vesuvius en de eilanden Capri, Ischia, en Procida.

Dagexcursie vanuit Rome naar Napels en Pompeï

5. Dagexcursie vanuit Rome naar Napels en Pompeï

Geniet van een dagexcursie door Napels en Pompeii via de "Zonnesnelweg", door het vruchtbare Romeinse platteland van de "Castelli Romani". Ongeveer halverwege de snelweg zie je de abdij van Montecassino, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in een beroemde veldslag werd verwoest. Daal af richting de haven van Mergellina en volg de kustweg naar de oude visserswijk van Santa Lucia. Je bewondert het prachtige uitzicht op Castel dell'Ovo in Napels Ga verder naar het historische stadscentrum van Napels, waar je rondleiding door de stad langs alle belangrijke hoogtepunten komt, zoals het Piazza del Plebiscito, het Koninklijk Paleis, de Basiliek van San Francesco di Paola, het operagebouw van San Carlo, de Galleria Umberto I en de imposante Maschio Angioino. Vertrek vanuit Napels en steek de vallei van de Vesuvius over, passeer de steden Ercolano, Torre del Greco en Torre Annunziata voordat je aankomt in Pompeii, waar je zult lunchen. Vervolg na de lunch met een geleid bezoek aan de buitengewone opgravingen. Een lokale gids zal het tragische verhaal van Pompeii verklaren vanuit een archeologisch perspectief en ontdekken wat zich onder de as heeft afgespeeld sinds de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Chr. Je Pompeii-rondleiding duurt ongeveer 2 uur en beslaat alle hoogtepunten van de wetenschappelijke ontdekkingen die 1700 jaar na de verwoestende vulkaanuitbarsting zijn gedaan. Aan het einde van je Pompeii-rondleiding, keer je per touringcar terug naar Rome. Onderweg stop je om een koraal- en cameofabriek te bezoeken, waar je items kunt bewonderen en kopen van het oude vaartuig dat dateert uit de Griekse tijd.

Napels Sightseeing tocht voor kleine groepen

6. Napels Sightseeing tocht voor kleine groepen

Bekijk het beste van Napels tijdens deze 2 uur durende rondleiding door alle belangrijke plekken van de stad. De tour omvat alle must-sees in Napels, waaronder de kathedraal, het koninklijk paleis en de prachtige terrassen van Posillipo met hun unieke uitzicht op de stad. Het is de beste manier om in korte tijd een uitgebreid overzicht van Napels te hebben. Deze sightseeingtour duurt ongeveer 2 uur, met een kleine groep onder leiding van een professionele gids en vervoer per minibus. Deze tour is perfect als je een kort overzicht wilt hebben van het historische stadscentrum van Napels en een aantal prachtige foto's wilt maken met uitzicht op de stad. U wordt om 8.15 uur 's ochtends opgehaald bij uw hotel, de haven, het treinstation of op een centrale locatie. Je eerste stop is bij de kathedraal van Napels (Duomo di Napoli), de belangrijkste kerk van de stad en de zetel van de aartsbisschop van Napels. Het is algemeen bekend als de Cattedrale di San Gennaro, ter ere van Sint Januarius, de patroonheilige van Napels. U ziet dan Santa Restituta, de oorspronkelijke paleo-christelijke kerk uit de 6e eeuw op de plaats waar nu de kathedraal van Napels staat. De kerk werd herbouwd en opgenomen in de kathedraal toen het werd gebouwd in de 13e eeuw en vandaag is een prachtige toevoeging aan het ensemble van de kathedraal. Rijd langs het Stadhuisplein en bekijk het nieuwe kasteel gebouwd door de Franse familie van Anjou. Als u stopt in het Posillipo-gebied op het terras van de kerk van St. Antonio, krijgt u het beste uitzicht op de stad en de baai. Je gaat dan naar Plebiscite Square om de voorkant van het Koninklijk Paleis, de prachtige kerk van St. Francesco di Paola in zijn neoklassieke stijl, de Umberto I Gallery en het San Carlo-theater te zien, waarna de tour eindigt.

Napels en Pompeii: Half-Day Tour

7. Napels en Pompeii: Half-Day Tour

Na de geplande pick-up om 08:15, beginnen aan een 2 uur durende sightseeing tour van Napels met haltes bij de kathedraal van de stad aan de Treasure kapel en San Restituta basiliek bezoeken. Dan rijden we naar volksstemming plein aan de voorkant van het Koninklijk Paleis en de majestueuze neoklassieke kerk van San Francesco di Paola te zien. Van daaruit ga naar het stadhuisplein; de thuisbasis van de New Castle gebouwd door de Franse familie van Anjou. Uw bezoek aan Napels eindigt op een terras aan Posillipo, waardoor gebruiken een aantal van de beste uitzicht over de hele stad. Van daaruit rijden naar Pompeii, een van de beroemdste historische bezienswaardigheden van de wereld. Eenmaal op Pompeii, zal uw gids u mee naar de meest fascinerende plekken van deze oude stad, zoals het Forum, Kuuroord, Vetti's huis en de Lupanare, verbrand, bedekt, en bewaard door vulkanische as tijdens de massale vulkanische uitbarsting in 79 AD Na het nemen van in de geschiedenis van Pompeii, terug naar Napels, en afgezet bij uw keuze van de bestemming om ongeveer 13.30 uur.

Napels: begeleide wandeling met Bourbon-tunnel

8. Napels: begeleide wandeling met Bourbon-tunnel

Onder begeleiding van een deskundige en professionele gids ontdekt u de majesteit van het monumentale gebied van Napels: Vanaf het centrale Piazza Municipio kunt u de Neptunus-fontein bewonderen met uitzicht op het majestueuze Castel Nuovo, beter bekend bij de Napolitanen als Maschio Angioino. Je gaat verder richting Piazza Trieste e Trento en het aangrenzende Piazza del Plebiscito om te genieten van de belangrijkste monumenten van de stad, van het San Carlo Theater tot de Umberto I-galerij, van de basiliek van San Francesco di Paola tot het Koninklijk Paleis, in een excursie van middeleeuwse, barokke kunst. en neoklassiek. We gaan verder langs de Via Chiaia om de geschiedenis te ontdekken van de Antica Pizzeria Brandi, waar de beroemde pizza Margherita werd geboren, en van de Gran Caffè Gambrinus. Aan het einde van de wandeltocht begin je je tocht in de ondergrond van Napels, je zult de geheimen ontdekken die verborgen zijn in de oude Bourbon-galerij die Ferdinand II van Bourbon wilde hebben om een militair pad te creëren dat de troepen in staat zou stellen om in korte tijd het Koninklijk Paleis bereiken. De Bourbon Gallery is een lange ondergrondse tunnel gebouwd in het midden van de 19e eeuw door Ferdinand II van Bourbon en wordt beschouwd als de trots van ondergrondse Bourbon civiele techniek. De galerij, herontdekt in 2005, biedt het publiek een verrassende route in de ondergrond en in de geschiedenis van de Napolitaanse stad. Via de standaardroute is het mogelijk om het oorlogstoevluchtsoord, oude reservoirs van het Bolla-aquaduct, fragmenten van standbeelden, vintage auto's en motorfietsen te waarderen die tijdens de veiligheidsmaatregelen zijn gevonden.

Napels: begeleide wandeling door stadsmonumenten

9. Napels: begeleide wandeling door stadsmonumenten

Bekijk de belangrijkste hoogtepunten en prachtige verborgen juweeltjes van de stad Napels tijdens een begeleide wandeling. Wandel over het Piazza del Plebiscito, bewonder het Koninklijk Paleis en verken de levendige wijk Quartieri Spagnoli. Ontmoet elkaar in de buurt van het neoklassieke Piazza del Plebiscito. Wandel over dit levendige plein dat fungeert als ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking. Bewonder de buitenkant van de Basilica Reale Pontificia San Francesco da Paola, het prachtige Koninklijk Paleis van Napels en de gevel van het operagebouw van San Carlo. Terwijl je de stad te voet verkent en veel foto's maakt, deelt je lokale gids lokale verhalen en de geschiedenis achter deze iconische Napolitaanse monumenten. Bewonder het Castel Maschio Angioino (Castel Nuovo) en zijn imposante triomfboog. Loop door de Umberto I-winkelgalerij met zijn iconische koepels en de met glas gewelfde arcades. Wandel door de smalle en drukke straten van de wijk Quartieri Spagnoli. Geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van de steegjes terwijl je een idee krijgt van het lokale leven. Ontdek verschillende voorbeelden van straatkunst, waaronder die van de legendarische Argentijnse voetballer Diego Maradona, die nog steeds wordt aanbeden door de lokale bevolking. Ga vervolgens naar Toledo Street, een van de hoofdstraten van het stadscentrum. Bekijk de Bank of Napoli en het beroemde Toledo Metro Art Station, waar je tour eindigt.

Van Napels: Flegraean Fields 5-uur durende Fiat 500/600 Tour

10. Van Napels: Flegraean Fields 5-uur durende Fiat 500/600 Tour

De Flegreïsche velden, ook bekend als Campi Flegrei, hebben een enorme historische betekenis, indrukwekkende landschappen en Romeinse ruïnes die uit een uitgestrekt gebied van vulkanische oorsprong tevoorschijn komen. Je gids, zorgvuldig geselecteerd uit geautoriseerde gidsen, geeft je de mogelijkheid om Napels en de omgeving met hen te bezoeken en ze zullen als een geniale, beleefde en deskundige vriend zijn. Terwijl ze je langs de gekozen route leiden, bieden ze alternatieve manieren om de rijke tradities te proeven en te genieten van de prachtige uitzichten die dit prachtige land biedt, allemaal in een comfortabele vintage Fiat 500 of Fiat 600, wiens legende de Italiaanse geschiedenis sinds de jaren 1950 begeleidt. De Fiat 600 D is ongetwijfeld het symbool van de economische groei van de jaren 60. Ontworpen door ingenieur Dante Giacosa, is de Fiat 600 een klein juweel van een auto met een populaire plaats in de Italiaanse geschiedenis. Fiat 600 en Fiat 500 zijn zeer klassieke auto's en laten u genieten van de charme van een Italiaans wonder. Als je in deze prachtige voertuigen rondzoomt, zie je de nostalgische blikken van voorbijgangers die hun eigen Fiat 600-thema herinneringen hebben. Tijdens deze 5-uur durende tour verken je Pozzuoli Port, Serapide Temple, Anfiteatro Flavio, Solfatara, Lake Lucrino, Monte Nuovo, Lake Avernus, Bacoli's Bay, Baia Castle, Piscina Mirabilis, Bacoli, Cape Miseno, Lake Fusaro en Casine Vanvitelliana.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Andere belevenissen
  • Avonturen
34 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Overzicht activiteiten in Castel Nuovo

Wil je alle activiteiten in Castel Nuovo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Castel Nuovo

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.909 beoordelingen

Geld goed besteed, heel goed inderdaad !!! We hebben online tickets gekocht die 24 uur geldig zijn, zodat we zowel deel A van het historische centrum van de stad als deel B, dat Mergellina en Posillipo omvat, kunnen doen. Eenmaal aan boord worden oortelefoons afgeleverd waarmee u tijdens de reis naar de geschiedenis van de getoonde route kunt luisteren. Het bezoek duurt ongeveer anderhalf uur dat van het historische centrum en iets langer dat van Mergellina en Posillipo. Geweldige ervaring, mijn kinderen hebben er zo van genoten.

Mijn zus raadde me aan de app te downloaden voordat ik naar Italië en Griekenland reisde en erg blij dat ik dat deed, zoals we een paar keer appten om kaartjes te kopen en was aangenaam blij met hoe gemakkelijk en goedkoper in alle gevallen voor ons was. Zorg er wel voor dat je de prijzen vergelijkt, want er waren een paar excursies waar we naar keken, die iets goedkoper waren. Zou deze app gebruiken en aanbevelen tijdens het reizen.

Wij hadden een super leuke begeleidster en in Pompeii een leuke gids. Alles was goed verzorgd zodat de tijd niet uitliep. Hiermee hadden we voor alles voldoende tijd. Onze begeleidster had goede historische verhalen over Rome, Napels en Italië. Daarnaast een hoop geleerd over het verschillende eten en wat waar hoort in welke provincie.

De hop on/off bus was een geweldige introductie tot de stad Napels. We reden op beide lijnen - natuurlijk is lijn B, die langs de kust loopt, veel mooier en mooier dan die in de stad. We reden beide tours met onze 4-jarige en het is een geweldige manier om de stad zittend te verkennen, vooral met kinderen (vooral bij aankomst).

Je kunt je best doen om de obici grad en upoznati naar de bron te brengen. Hoe dan ook, jedna koja ide of grad, a druga koja ide u zaljev. Crvena en plava. U kunt zich voorstellen dat uw bedrijf veel interesse heeft in uw werk en u kunt zien dat u een groot probleem heeft.