Belevingen in
Castel San Pietro, Verona

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Castel San Pietro, Verona: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Verona: fietstocht, het klassieke en het onbekende

1. Verona: fietstocht, het klassieke en het onbekende

Ontmoet de gids op je ontmoetingsplaats in het centrum van Verona, ontvang fiets en helm van je gids en begin je 3-uur durende reis. Ontdek de belangrijkste pleinen van Verona en de oude monumenten, fiets door de omliggende wijken, langs oude stadsmuren en het oude centrum van Verona. Je luistert naar interessante verhalen en nuttige informatie van de professionele gids en je neemt een pauze voor een cappuccino of wat vers water (niet inbegrepen). Bezoek de Romeinse brug van Ponte Pietra en andere lokale Romeinse ruïnes. Herbeleef het liefdesverhaal van Romeo en Julia met een korte halte in de tuin van het Capuleti-huis om het beroemde balkon van Julia te bewonderen. Tot slot, bereik je de prachtige Ponte Pietra om een aantal fantastische foto's te maken van de heuvel van San Pietro voordat je terugkeert naar ons startpunt.

...
Verona: hop on, hop off-tour met 24- of 48-uurs ticket

2. Verona: hop on, hop off-tour met 24- of 48-uurs ticket

Stap aan boord van een dubbeldekker met open dak en verken de bezienswaardigheden van Verona, terwijl je meer te weten komt over de historische stad met behulp van het meertalige audiocommentaar aan boord. Maak gebruik van 2 routes die speciaal zijn ontworpen om je de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te laten zien. Beide routes beginnen op Piazza Brà, het plein van de Arena. Je kunt op je gemak de stad verkennen, en zo vaak als je wilt in- en uitstappen met je 24- of 48-uurs ticket. Het historische Verona is bekend als de locatie voor het verhaal van Romeo en Julia, en biedt een rijke mix tussen geschiedenis en moderne industrie. Dit was een van de machtigste steden aan het begin van het Romeinse Rijk, en tegenwoordig een van de best bewaarde steden in Italië. Bussen rijden elke 60 minuten. Haltes langs de rode route: • Piazza Bra • Corso Porta Nuova Giardini Pradaval • Stazione FS Porta Nuova • Piazza Pozza • Basilica S. Zeno Castelvecchio • Via Diaz Porta Borsari • Teatro Romano • Porta Leoni • Piazza Leoni (Huis van Julia) Haltes op de blauwe route: • Piazza Bra • Via Pallone Tomba Giulietta • Via G. Giusti • S. Stefano Teatro Romano • Castel S Pietro • Duomo • Piazza delle Erbe Casa Giulietta • Porta Leoni • Piazza Leoni (Huis van Julia)

...
Verona: hoogtepunten en panoramische fietstocht

3. Verona: hoogtepunten en panoramische fietstocht

Doe mee aan een fietstocht om Verona te zien, beschouwd als de meest romantische Italiaanse stad dankzij de fascinatie van een van de belangrijkste toneelstukken van Shakespeare, Romeo en Julia. Stel je tijdens het fietsen de prachtige geschiedenis en fictie van deze stad voor. Bereik Piazza Bra, het grootste plein van heel Verona. Bekijk de Arena van Verona, een Romeins amfitheater gebouwd rond 30 na Christus Fiets door Piazza Erbe en zijn openluchtmarkt, Piazzale Castel San Pietro en de prachtige San Zeno-basiliek. Geniet vanaf Brà Molinari van een prachtig uitzicht op de rivier en de heuvels van de stad. Nadat je voor de Duomo bent gestopt en de oude Romeinse boogbrug Ponte Pietra bent overgestoken, bereid je je benen voor: je laat je fietsen een tijdje staan om via een panoramische trap naar Castel San Pietro te klimmen. Beklim 231 treden naar een uitkijkpunt op de skyline van Verona. Wees gerust: je wordt zeer beloond voor je kleine moeite door de spectaculaire ruïnes van het Romeinse theater en door een adembenemend uitzicht over Verona. Halverwege de panoramische trap stop je ook om het uitzicht op de ruïnes van het Romeinse theater te bewonderen.

...

Sitemap Castel San Pietro, Verona

Wil je alle activiteiten in Castel San Pietro, Verona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Castel San Pietro, Verona

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 556 beoordelingen

Het was een heel leuke fiets tour. Je komt op verschillende historische plaatsen en krijgt hierbij ook uitleg en leuke weetjes over Verona. Ik zou het iedereen aanraden die naar Verona gaat om deze tour te doen. Op korte tijd zie je heel veel en weet je ook direct wat je achteraf opnieuw gaan gaan bezoeken. De gids was ook heel enthousiast en wist heel veel. Was echt een leuke sfeer.

A very nice tour through the historic center of Verona, extended with some unknown places. Wonderful and very friendly tourguide called Bene, who grew up in Verona. Bikes of good quality!

Was een leuke fietstocht met een educatieve achtergrond over Verona. De gids (benedeta) was zeer goed historisch onderlegd. Veel gelachen en gezien!

Leuke fietstocht. Goed te doen. De gids sprak goed Engels en stemde af op onze interesses

Leuke gids erg flexibel. Ook onze kinderen 14 en 17 vonden het leuk