Castel Sant'Elmo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Castel Sant'Elmo: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

1. Napels: 3-daagse pas voor attracties en openbaar vervoer

Met één enkele pas profiteer je van toegang tot meer dan 20 monumenten, musea en archeologische sites, waaronder de catacomben van San Gennaro en San Gaudioso, het Nationaal Archeologisch Museum, MADRE, Museo e Real Bosco di Capodimonte, het Koninklijk Paleis, de Bourbontunnel, Castel Sant'Elmo en Certosa di San Martino. Ook krijg je gratis toegang tot 3 musea of archeologische sites en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer (UnicoCampania). Reis met metrolijn 1 'Metro dell'Arte', lijn 2, lijn 6, de kabelbaan, de tram, de Circumflegrea-treinen en de Cumana e Circumvesuviana-stadsroute. 

...
Pompeii, Herculaneum & Napels: stadspas voor 3 dagen

2. Pompeii, Herculaneum & Napels: stadspas voor 3 dagen

Met de Artecard voor Napels en Campania profiteer je van toegang tot meer dan 40 monumenten, musea en archeologische sites, waaronder de ruïnes van Pompeii, Herculaneum, de catacomben van San Gennaro en San Gaudioso, het Nationaal Archeologisch Museum, MADRE, Museo e Real Bosco di Capodimonte, het Koninklijk Paleis, de Bourbontunnel, Castel Sant'Elmo, Certosa di San Martino, het Paleis van Caserta, Paestum en het Archeologisch Museum van Capua. De pas geeft je gratis toegang tot 2 musea of archeologische sites en korting op de musea en vindplaatsen die je daarna nog bezoekt. Ontdek de stad en reis gratis op het regionale openbaarvervoernet van Napels en Campania (UnicoCampania).

...
Napels: wandeltocht met ondergrondse ruïnes

3. Napels: wandeltocht met ondergrondse ruïnes

Dompel jezelf onder in de intrigerende charme van Napels. Geniet vanaf de kust van de betoverende schoonheid van de baai van Napels en het uitzicht op het eiland Capri en de Vesuvius. Bezoek het oudste deel van de stad en dwaal door de smalle straatjes vol karakter en levendigheid. Bekijk de kerk van Gesù Nuovo en haar meesterwerken, het klooster van Santa Chiara en loop door de beroemdste "Spaccanapoli" met zijn opmerkelijke barokke en renaissancistische paleizen, talloze charmante winkeltjes, koffiebars en pizzeria. Verken de ondergrondse Romeinse ruïnes, begraven onder de stad. Bekijk het monumentale deel van de stad met zijn beroemdste bezienswaardigheid: Castel Nuovo, een 13e-eeuws kasteel, het Koninklijk Paleis, het Teatro di San Carlo en de Galleria Umberto, een elegant 19e-eeuws winkelcentrum.

...
Vanuit Rome: tour met kleine groepen Pompeii en Napels

4. Vanuit Rome: tour met kleine groepen Pompeii en Napels

Ontvang de drukte van Rome voor de dag en maak een uitstapje langs de Middellandse Zeekust, en reist zuiden op de snelweg naar de oude archeologische site van Pompei. Na een stop voor het ontbijt, ga verder naar de ruïnes van Pompeii, waar een officiële gids u op een wandeltocht van de opmerkelijk intacte stad zal brengen. Begraven door gesmolten lava en as, toen de Vesuvius in 79 AD uitbrak, bleef Pompeii honderden jaren verloren, tot het gedeeltelijk herontdekken in 1599. Verwonder je in de huizen, winkels, openbare baden en zelfs een bordeel van de dagelijkse stad en hoor het verhaal van hoe de stad verloren was gegaan aan het geweld van de vulkaan. Stop voor een proeverij van lokale producten voor de lunch, inbegrepen in de tour prijs. Bewonder het prachtige uitzicht op de maanvormige Golf van Napels, waar de glorieuze eilanden Capri en Ischia liggen als juwelen in de Middellandse Zee. Geniet van een typische Napolitaanse koffie om je kracht te winnen voor een wandeling in het stadscentrum, waar je de beroemde piazzas, zoals het Piazza del Plebiscito, kunt verwonderen en historische kastelen als Castel Nuovo en Castel Sant'Elmo kunt zien.

...

Sitemap Castel Sant'Elmo

Wil je alle activiteiten in Castel Sant'Elmo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Castel Sant'Elmo

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 344 beoordelingen

Het is een zeer goede spaaroptie en het maakt het voor u gemakkelijker om geen kaartjes of kaartjes, POMPEII en HERCULANO gratis te hoeven kopen en al het vervoer van metro, bus, korting in musea enz ...

Pompei was erg interessant, ook de catacomben van San Gennaro waren indrukwekkend! Met de ARTEcard konden we gebruik maken van de metro en alle treinen, dat was erg praktisch!

Pass zeer geschikt voor vervoermiddelen (trein, bus, metro) plus toegang tot musea of bezienswaardigheden. economisch en praktisch

Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en musea zijn de moeite waard

Uitstekende waarde voor aangeboden diensten en prijs?