Kies data

Castell dell'Ovo

Castell dell'Ovo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Napels: panoramische e-bike-tour

1. Napels: panoramische e-bike-tour

Begin vanuit de oude straat van Spaccanapoli, gelegen in het hart van de historische stad Napels, om het Piazza del Municipio te bereiken, waar het kasteel Maschio Angioino ligt en ga vervolgens naar Piazza Plebiscito met zijn koninklijke paleis en het San Carlo-theater. Ga naar de promenade langs het fietspad, waar u zult stoppen bij het oude dorp Marinaro met Castel dell'Ovo, het oudste kasteel van Napels en de bron van oude legendes zoals die van de sirene Parthenope. Voor het kasteel ziet u Monte Echia, door de Grieken beschouwd als het eerste nederzettingsgebied van Neapolis. Je tocht vervolgt dan de prachtige kustlijn door de prachtige kloof van de Vesuvius, het schiereiland van Sorrento en de eilanden Capri, Ischia en Procida. Je volgende stop is in Virgilian Natural Park vanwaar je gemakkelijk de heuvel van Posillipo kunt beklimmen. Vanaf hier verlaat u het voormalige industriegebied van Bagnoli en bezoekt u de Noordpier (een wandeling van 1000 meter over de zee en een werk van industriële architectuur dat het oude ponton van ILVA was). Ga tenslotte terug naar het centrum door het westen van de stad.

Napels: wijn en eten Proeverij in een historische wijnmakerij

2. Napels: wijn en eten Proeverij in een historische wijnmakerij

Feest je ogen en je smaakpapillen tijdens deze reis van een halve dag terwijl je Napels verkent. Proef traditionele Campaanse delicatessen en wijnen in een 60 jaar oude wijnbar. Ontdek de op twee na grootste stad van Italië door de ogen van een local. Laat u verwelkomen door de typische warmte van de Napolitanen en geniet van uw ervaring op een van de meest authentieke pleinen van het historische centrum. Geniet van de heerlijke gerechten die door de eigenaren volgens Napolitaanse traditie worden bereid. Proef de dagschotels en laat je verrassen door de simpele en lekkere smaken. Verwen uw smaakpapillen met een bezoek aan een van de oudste bars van het stadscentrum. Drink wijnen uit de regio en proef Campanische kazen, vleeswaren en andere delicatessen. Grijp de kans om erachter te komen hoe goed de bruschetta is. Het is de perfecte afsluiting van een dag verkennen van deze historische stad.

Napels: Nighttime City Highlights E-Scooter Tour met transfer

3. Napels: Nighttime City Highlights E-Scooter Tour met transfer

Ga in minder tijd naar meer van de hoogtepunten van Napels met een e-scootertour. Laat een instructeur je helpen om te leren rijden op de e-scooter voordat je op avontuur gaat naar gebieden zoals het historische centrum en de kust. Geniet van het gemak om opgehaald te worden bij je hotel of geselecteerde pleinen in Napels en per busje naar het kantoor van de tourleverancier in Napels te worden gebracht. Luister naar een korte briefing over het gebruik van uw e-scooter. Leer enkele regels die u zullen helpen zelfverzekerd te rijden. Baan je gemakkelijk een weg door de straten van Napels op je e-scooter. Rijd door het historische stadscentrum om de pleinen van San Domenico Maggiore en Gesù Nuovo te zien. Bewonder het neoklassieke Koninklijk Paleis en het Pantheon op Piazza del Plebiscito. Geniet van de bezienswaardigheden terwijl u langs de kust reist. Bekijk aan de ene kant historische gebouwen en aan de andere kant uitzicht op de Vesuvius en de baai. Stop voor een pauze voordat je naar Castel dell'Ovo gaat, dat werd gebouwd met Normandische archetitectue. Luister naar de legende van het ei. Keer terug naar het startpunt bij het kantoor van de tourleverancier en ga terug naar je hotel of plein waar je oorspronkelijk werd opgehaald.

  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Castell dell'Ovo

Wil je alle activiteiten in Castell dell'Ovo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.