Castle Clinton National Monument

Castle Clinton National Monument: tours & activiteiten die je niet wilt missen

NYC: Vrijheidsbeeld & Ellis Island - eerste tour van de dag

1. NYC: Vrijheidsbeeld & Ellis Island - eerste tour van de dag

Kom meer te weten over de geschiedenis van een van de meest iconische monumenten van New York tijdens een vroegtijdige toegangstour van een halve dag door het Vrijheidsbeeld. Ontmoet je gids voor een kleine uitleg van de sites rondom Battery Park. Bekijk gedenktekens die veel toeristen missen en hoor verhalen over Castle Clinton National Monument, Pier A Harbor House, het American Merchant Mariner's Memorial, the Sphere en het New York Korean War Veteran's Memorial. Neem vervolgens de veerboot naar Liberty Island en krijg voorrang bij het instappen om de beste plaatsen te krijgen. Je komt voor de drukte aan bij het Vrijheidsbeeld en hebt een prachtig uitzicht over de stad. Als je de optie mét sokkel boekt, kun je de 215 treden beklimmen voor een nog indrukwekkender uitzicht. Ontdek hoe zij door Frankrijk werd begiftigd met de Verenigde Staten en ontworpen door hun beste architecten, waaronder Gustav Eiffel. Hoor hoe ze niet zo hartelijk werd ontvangen als je zou denken, en over de strijd die haar op de been bracht en speciaal maakte voor de mensen in New York. Klim terug op de veerboot om over te steken naar Ellis Island. Volg in de voetsporen van 12 miljoen immigranten en kom meer te weten over het proces dat zij hebben doorlopen om zich in Amerika te vestigen. Loop de Stairs of Separation op om de 2 zeer verschillende namen van het eiland te begrijpen: "The Island of Hope" en "The Island of Tears." Ontdek de indrukwekkende verzameling interactieve displays van het museum. Aarzel niet langer om op Ellis Island te verblijven om op je gemak te verkennen, of ga terug naar het vasteland met je gids per veerboot.

NYC: Vrijheidsbeeld en Ellis Island Tour met veerboot

2. NYC: Vrijheidsbeeld en Ellis Island Tour met veerboot

Ga op een inspirerende en leerzame reis naar twee iconische New Yorkse eilanden, het Statue of Liberty National Monument en Ellis Island. Bezoek het wereldberoemde Vrijheidsbeeld en zie waar duizenden immigranten de Verenigde Staten binnenkwamen op Ellis Island. Je tour begint met een begeleide oriëntatie in Castle Clinton in Battery Park, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van de buurt en de oorlog van 1812. Geniet vervolgens van het instappen met voorrang op de veerboot naar Liberty Island. Terwijl je de haven van New York oversteekt, bewonder je de prachtige skyline van het centrum van Manhattan achter je en maak je foto's van Lady Liberty vanaf het water. Eenmaal op Liberty Island kunt u het eiland en het Vrijheidsbeeldmuseum vrij verkennen of kiezen voor de optie met een rondleiding over het eiland. Zodra je klaar bent op Liberty Island, spring je terug op de veerboot naar het beruchte Ellis Island, bekend als de Gateway to America. Leer meer over hoe nieuw aangekomen immigranten werden verwerkt terwijl je het Ellis Island Immigration Museum alleen of met een gids verkent. Zowel de touropties van 2 uur als 4 uur omvatten een begeleide ervaring van Liberty Island boordevol historische feiten over het standbeeld. Geniet tijdens de 4-uur durende tour van een extra begeleide oriëntatie op Ellis Island.

New York City: Vrijheidsbeeld Tour

3. New York City: Vrijheidsbeeld Tour

Ontdek het Vrijheidsbeeld zonder vroeg op te staan om de eerste boot naar Liberty Island te nemen. Geniet van een ontspannen boottocht met je kleine groep en deskundige gids, terwijl je een volledige rondleiding door Liberty Island maakt. Ontmoet je deskundige gids in Battery Park en bewonder iconische gebouwen zoals Castle Clinton (het eerste immigratiestation van Amerika) en het Pier A Harbor House voordat je aan boord van een veerboot naar het Vrijheidsbeeld springt. Voordat je het standbeeld betreedt, geeft je gids je de belangrijkste feiten over Lady Liberty en heb je de tijd om het in je eigen tempo te verkennen. Duik in het verhaal achter de constructie van het standbeeld en waarom het bijna helemaal niet werd gebouwd. In het standbeeldmuseum ontdek je artefacten uit de constructie, die het verhaal vertellen van de monumentale droom van één man die een hele stad samenbracht. In slechts drie uur heb je het Vrijheidsbeeld gezien en het verhaal ervan geleerd van een deskundige gids. Geen vroege wake-up calls, niet wachten in de rij, gewoon gemakkelijke, intieme toegang tot Amerika's meest iconische monument.

Lower Manhattan Tour: Wall Street & 9/11 Memorial

4. Lower Manhattan Tour: Wall Street & 9/11 Memorial

Ontmoet je gids in het financiële district om meer te weten te komen over de vroege geschiedenis van New York City, de vroege Nederlandse nederzetting en de transformatie tot het financiële kapitaal van vandaag. Het was als het Wilde Westen, een handelspost aan de rand van de wet waar geweren en munitie werden verhandeld in ruil voor bevervellen van de indianen. Je ziet financiële en historische bezienswaardigheden zoals Wall Street, de New York Stock Exchange, House of Morgan, de Charging Bull, en gaat ook de Federal Hall en Trinity Church binnen. In het gebouw van de New York Stock Exchange leer je hoe een groep van 24 handelaren hun handel wilden formaliseren en de Buttonwood-overeenkomst creëerden, waarmee de beurs ontstond. Je staat op de plek van de eerste terroristische aanslag op New York City, die tot op de dag van vandaag onopgelost blijft. Loop langs Wall Street naar 40 Wall Street, waar je gids het verhaal van de Skyscraper Race in de betonnen jungle zal vertellen, wanneer twee gebouwen die tegelijkertijd worden gebouwd om elkaar in hoogte te overtreffen, een verrassende wending nemen. Je gids brengt je naar de Trinity Church, wiens kerkhof de overblijfselen bevat van vele grote Amerikanen: ondertekenaars van de Onafhankelijkheidsverklaring, en grondlegger, Alexander Hamilton en uitvinder Robert Fulton. Hoor over de politieke rivaliteit tussen Alexander Hamilton en vice-president van de Verenigde Staten Aaron Burr die tot een bloedig einde kwam. Vervolgens krijgt u de kans om na te denken bij het 9/11 Memorial. Tegen de vredige achtergrondgeluiden van het kabbelende water afkomstig van Reflecting Absence-watervallen, die zijn gebouwd op de werkelijke voetafdruk van de voormalige gebouwen van het World Trade Center, geeft uw gids een overzicht van de gebeurtenissen van die dag, evenals meer emotionele en heroïsche verhalen van de mensen die betrokken waren bij de aanslagen en de onmiddellijke reddingspogingen. Je leert ook over de symboliek en het ontwerp van het monument zelf, evenals de nieuwe WTC-gebouwen, zoals One World Trade. Voor het laatste stuk van de tour loop je naar het zuiden over Broadway, waar je het beroemde standbeeld van Charging Bull, Bowling Green Park en de Canyon of Heroes ziet. Je tour eindigt in Battery Park, waar je gids een overzicht geeft van de immigratiegeschiedenis van ons land terwijl je uit de haven staart naar het Vrijheidsbeeld. Reisplan omvat: New York Stock Exchange Wall Street Federale Zaal Huis van Morgan Trump-gebouw Drievuldigheidskerk Nationaal 9/11-monument Canyon of Heroes/Ticker Tape Parade-route Stier opladen Alexander Hamilton Custom House Battery Park en Castle Clinton

  • Rondleidingen
  • Wateractiviteiten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Castle Clinton National Monument

Wil je alle activiteiten in Castle Clinton National Monument ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Castle Clinton National Monument

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 3.042 beoordelingen

We konden geen parkeerplaats vinden omdat ons voertuig te groot was, dus daarom hebben we de veerboot gemist en toen we belden om te vragen of we daar op een andere veerboot konden stappen, zeiden ze nee, ook al betaal je voor een veerboot je kunt het op elk moment en elke dag binnen een week na aankoop gebruiken. Gewoon omdat we uw ticket voor veerboottochten hebben gekocht. We betaalden $ 130 voor die kaartjes. We kwamen toch naar de veerboot en godzijdank lieten ze ons door. Super lange rijen, drukke veerboot maar aan het eind van de dag de moeite waard. Ik mocht door de gangen lopen zoals opa's opa liep toen we door Ellis Island kwamen.

Goed geregeld en een prima gids Alvaro

Wij werden op tijd verwelkomd door onze gids Alvaro, die ons uitgebreid heeft uitgelegd over het verleden en het ontstaan van beide locaties. Onze gids was zeer enthousiast en behulpzaam. Veel opgestoken en geleerd van het verleden en het heden. Geweldig

Leuke tour. Onze gids heette Brandon. Een echte New Yorker. Hij deed het superleuk. Vertelde heel veel interessante weetjes maar het werd nooit langdradig. Zeker een aanrader!

Super trip!

Goede guide, door de tickets voorrang in wachtrij en daardoor snelle toegang. Goed en duidelijk georganiseerd

Uitstekend

Jeffry is zeer goed .heel goed verstaanbaar ..vooral als je wat minder de engelse taal machtig ben