Colline du Château Nice

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Colline du Château Nice: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Nice: wandeltour langs de schatten van de oude stad

1. Nice: wandeltour langs de schatten van de oude stad

Deze wandeling van 1 uur en 40 minuten begint aan de kust van Nice, vlak naast de kasteelheuvel. Hier geeft je gids een introductie over de Griekse oorsprong van Nice, het Italiaanse bewind over de stad en de Engelse en Russische aristocratische invloeden. Je krijgt ook antwoord op vragen, zoals hoe Nice zijn naam kreeg, de reden voor de locatie en nog veel meer. Betreed de oude stad Nice via een historische deur die dateert uit de tijd van één van de laatste Italiaanse gouverneurs. Je begint met je wandeling en komt meer te weten over de oude huizen van de plaatselijke adel, je bekijkt de meest indrukwekkende monumenten en barokke kerken en je bezoekt de beroemdste markt in de stad. Volg je gids door een doolhof van kleine straatjes in het historische Nice en hoor meer over de geschiedenis van de pleinen en de straatnamen. Neem de tijd om te proeven van lokale delicatessen die door de gids worden aanbevolen. Upgrade je rondleiding met een bezoek aan de kasteelheuvel. Na het verkennen van de kleurrijke straten van de oude binnenstad van Nice, ga bergop om de geschiedenis van het park kasteelheuvel te leren kennen (via de lift of de trap) om te genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op de daken, de waterval, de ruïnes, de tuinen en de spectaculaire begraafplaatsen.

...
Nice: Grand Tour per Segway

2. Nice: Grand Tour per Segway

Ervaar de stad Nice aan de Franse Rivièra met een millieuvriendelijke zelfbalancerende Segway op een tocht van 2 of 3 uur. Je vertrekt vanaf de Promenade des Anglais na een korte training om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd en comfortabel bent op je voertuig. Rij door de oude binnenstad en bewonder de pittoreske straatjes van Provençaalse winkels, barokke gebouwen en een beroemde bloemenmarkt. Kom meer te weten over de Italiaanse invloed van de architectuur terwijl je gids anekdotes over de geschiedenis van de stad deelt en suggesties doet voor de rest van je verblijf. Daarna ga je naar St-Francois, de thuisbasis van de dagelijkse vismarkt. Ga verder naar Garibaldi om de overvloed aan barokke gebouwen te bewonderen. Je maakt foto's van de vele mooie monumenten van de stad, waaronder het voormalige huis van Matisse, het mooie gebied Rossetti en Rauba Capeu, waar je spectaculaire foto's maakt van de golvende kustlijn. Rij gemakkelijk met je Segway naar Colline du Château Nice waar je een stadoase vindt in de aangelegde tuinen en waterval. Bewonder van het uitzicht op de Baie des Anges, de bergen van de Alpen en de haven van Nice. Je laat de Segway zijn werk doen door rond te rijden op een maximale snelheid van 20 km/u.

...
Nice: begeleide privétour door Electric Vélotaxi

3. Nice: begeleide privétour door Electric Vélotaxi

Ontdek de geschiedenis en het erfgoed van Nice op een speciale manier terwijl je door een professionele chauffeur door de stad wordt geleid. Hoor anekdotes, belangrijke datums, belangrijke monumenten en wat de culturele rijkdom van de stad bepaalt; uw gids kan ook uw rondreisroute naar wens aanpassen. Beleef een onvergetelijke ervaring die je uit de gebruikelijke kanalen haalt om toegang te krijgen tot vergeten geheimen van de stad. Ontdek de Saleva-markt, het operagebouw en het Rossetti-plein met zijn prachtige kerk. Steek de beroemde Place Massena en Garibaldi over, vol spannende verhalen. Loop langs de kust op de beroemde Promenade des Anglais en geniet van een adembenemend uitzicht op de zee vanaf het hoogste punt: een ideaal landschap om selfies te maken. In de nieuwe stad, "à la française", ontdekt u de wijken Belle Epoque samen met het hotel Negresco, de wijk Musicians en de prachtige orthodoxe kathedraal. Passeer de haven Lympia en bewonder de imposante jachten maar ook de kleine boten van traditionele vissers. Uiteindelijk kom je langs de prestigieuze Promenade du Paillon met zijn stromende fonteinen en verkeersvrije straten vol winkels en restaurants. Stop op elk moment om foto's te maken of vraag uw chauffeur om te stoppen voor ijs of Socca. Een gratis audiogidsoptie is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch, Mandarijn, Koreaans, Portugees, Arabisch, Turks Afhankelijk van de touroptie ziet u de volgende sites: • La Place Massena / Massena-plein • La Fontaine du Soleil / Fontein van de zon • L'Opéra • Le Cours Saleya / Saleya-plein • Le Palais des Rois Sardes / Paleis van de hertogen van Savoye • Le Palais de Justice / Courthouse • La Cathédrale St Réparate - La Place Rossetti / St Reparate Cathedral - Rossetti Square • La Vieille Ville / de oude binnenstad • La Maison de Matisse / Huis van Matisse • Les Ponchettes / The Fishermen's Houses • La Promenade des Anglais • Le Jardin Albert 1er - Le Monument du Centenaire / Albert 1st Garden - The Centenary Monument • La Rue Paradis (Little Champs Elysées) • La Colline du Château - Le coup de Canon de Midi / Castle Hill - Middag Cannon Shot • Le Quai Rauba Capéu / The Docks • Le Monument aux Morts / Memorial • Le Port Lympia / Le Quartiers des Antiquaires / Antiquaries Neighborhoods • L'Eglise du Port / Havenkerk • La Place Garibaldi / Garibaldi-plein • Le Théâtre de Nice / Le Mamac • La Tête Carrée / Square Head • Le Lycée Massena / Massena High School • La Coulée Verte / Green Lane • La Cathédrale Orthodoxe Saint Nicolas et l'Hôtel Negresco

...
Nice: E-Bike City Highlights Tour

4. Nice: E-Bike City Highlights Tour

Begin de tour door je gids te ontmoeten en de tour langs de Promenade des Anglais te beginnen. Rijd over het grote fietspad langs de oude binnenstad van Nice en kom aan bij Quai Rauba Capeù. Vervolg de tour terwijl je krachtige e-bike je helpt om gemakkelijk naar de top van Castle Hill te stijgen. Geniet vanaf de top van de heuvel van een fantastisch uitzicht op de oude stad en de stranden van Nice. Leer meer over de stad van de stad terwijl je gids historische gebouwen en bezienswaardigheden tijdens je tour aanwijst. Fiets richting de haven van Nice en zie het contrast tussen de elegante jachten en traditionele vissersvaartuigen. Beklim de Mont Boron-heuvel en bewonder het adembenemende uitzicht over de hele stad.

...
Leuke oude binnenstad en kasteelheuvel: begeleide culturele wandeltocht

5. Leuke oude binnenstad en kasteelheuvel: begeleide culturele wandeltocht

De prachtige oude binnenstad van Nice (plaatselijk bekend als Le Vieux Nice) is een mooie honingraat van smalle straatjes, bezaaid met prachtige barokke kerken, boetiekjes en charmante restaurants - verborgen juweeltjes zijn om elke hoek te vinden. Het is een bijenkorf van activiteit met levendige pleinen, die dag en nacht bruisen. Nadat je je gids hebt ontmoet bij de fontein Place Massena Square, ga je langs architectonische meesterwerken zoals het stadhuis van Nice, het operagebouw en het Palais de la Prefecture. Verken het Paleis van Justitie en het Rosetti-plein, waar de kathedraal van Nice ligt, voordat u de bruisende Cours Saleya-markt gaat ontdekken. Slenter over de beroemde Promenade des Anglais, de haven van het oude Nice, Belanda's Tower en de eindbestemming van de historische Castle Hill. Tijdens de rondleiding heb je een korte pauze op een bloemenmarkt, waar je meer te weten kunt komen over lokale delicatessen en handgemaakte geschenken en bloemen kunt kopen. Hier kun je ook snel naar het toilet gaan om je op te frissen voordat je verder gaat met de tour.

...
Nice: panoramische e-bike-tour van 3 uur

6. Nice: panoramische e-bike-tour van 3 uur

Je gids leidt je moeiteloos door de haven, de oude stad, de kust en de belangrijkste heuvel in het centrum van Nice op en af, tijdens deze elektrische fietstocht van 3 uur. Rijd Castle Hill op en bewonder de tuinen, waterval en ruïnes, en stop om te genieten van het uitzicht over de Bay of Angels. Neem snel een kijkje op de Mont Boron-heuvel en zijn mooiste Belle Epoque-villa's, sommige villa's zijn van internationaal bekende mensen. Je rijdt langs de belangrijkste monumenten, pleinen en tuinen, en langs het doolhof van straten van de oude stad. Bezoek ook andere populaire wijken en markten in de stad.

...
Nice: privé Segway-tour

7. Nice: privé Segway-tour

Ga je liever op een meer intieme en besloten tour met vrienden of familie dan op culturele tour met een onbekende groep? Een gepersonaliseerde rondleiding, alleen jij kunt kiezen? Uw privégids past zich aan uw wensen aan en helpt u de beste plekken in Nice op een segway te ontdekken. Een sensationele reis naar de oude stad, een stop op de markt, met culturele referenties en aanbevelingen voor plaatsen om te eten of te drinken. Je gids maakt foto's die je kunt bewaren. Dit is een geweldige kans om deel uit te maken van een unieke ervaring waar je menselijk contact kunt combineren met een geweldige reis in het centrum van een van de mooiste steden van Frankrijk. Volg een rondleiding door de stad Nice en verken het architecturale en culturele erfgoed, de geschiedenis, de gastronomie en de unieke landschappen die de stad te bieden heeft na een korte Segway-training. De tour begint op de Promenade des Anglais die wereldberoemd is. Tijdens een trainingssessie met uw gids leert u de basis van het rijden op uw persoonlijke transporter. Dan is het tijd om op verkenning te gaan in een van de mooiste steden van Frankrijk. Steek de oude stad over en bewonder de pittoreske en verfrissende straatjes, Provençaalse winkels, gebouwen in pure barokstijl en de beroemde bloemenmarkt. Je voelt de Italiaanse invloed. Je gids deelt anekdotes over de geschiedenis van Nice en stelt dingen voor om later te zien en te doen en zal tijdens je stops graag foto's van je maken op je Segway. Als u de optie van 2 uur kiest, verlaat u de oude stad om te versnellen om de top van Castle Hill te bereiken, een echte oase. Geniet daar van een uitzonderlijk uitzicht op de Baie des Anges, de Alpen, de oude stad en de haven van Nice. Castle Hill is ook de plek waar je de opwinding van het rijden op een Segway volledig kunt ervaren door te cruisen met een maximale snelheid van 20 km/u! Ontdek verschillende belangrijke bezienswaardigheden zoals de Nice Promenade des Anglais, Le Quai des Etats-Unis, de oude binnenstad van Nice, het huis van Matisse, Cours Saleya, het gerechtsgebouw, het Rossetti-plein en het platform Rauba Capeu waar u prachtige foto's kunt maken van de golvende kustlijn voordat je prachtige Segway-tour ten einde loopt.

...
Nice: E-Bike 7 Hills Tour

8. Nice: E-Bike 7 Hills Tour

Als je op zoek bent naar een nieuw en origineel perspectief op een bezoek aan Nice, het platteland en de Franse Rivièra, en een dag door de mooiste heuvels rond Nice en zijn panoramische punten gaat, dan is deze tour perfect voor jou. Ontdek een nieuw aspect van Nice door moeiteloos naar de top van de heuvel van Cimiez te klimmen met zijn Romeinse ruïnes en arena en bewonder de Belle Epoque-periode met zijn prachtige paleizen en villa's waar koninginnen en koningen woonden. Bezoek het religieuze verleden door het klooster van Cimiez en zijn unieke rozentuinen. Na deze stop ga je verder met de klim naar het hoogste punt van Nice Hills, waar een waterval de hele baai van Angels domineert voor een stop om het adembenemende panorama te bewonderen. Na deze verfrissende stop krijg je verschillende opties aangeboden, waaronder: kleine authentieke dorpjes, hooggelegen wijngaarden boven de Var-vallei, een geheim monument verborgen in de bergen (wandelen) of rivierhoeken voor liefhebbers van natuurlijke plekken.

...
Nice: essentiële fietstocht van 3 uur

9. Nice: essentiële fietstocht van 3 uur

Een ideale fietstocht om de stad Nice en Angel's Bay voor het eerst te verkennen. Je wordt begeleid door een jonge gepassioneerde lokale gids die de ware geschiedenis van de monumenten in en rond de oude stad kent, zoals het justitiepaleis, het residentiepaleis van de koningen van Savoye en nog veel meer. Ga langs de wereldberoemde paleizen van Promenade des Anglais, bezoek het Gouden Plein, steek de haven en zijn antiekwinkels over en de beste plaats om de tour af te sluiten: de Castle Hill met zijn tuinen, waterval, panoramische punten en oudste ruïnes waar de eerste bewoners zich vestigden. Het is niet je gebruikelijke toeristische tour met te veel mensen en niet-lokale studentengidsen. De gids is gepassioneerd en professioneel en de kleine groep zorgt voor meer aandacht voor de interesses van de gasten.

...
Nice: Baai van Villefranche 5-uur durende elektrische fietstocht

10. Nice: Baai van Villefranche 5-uur durende elektrische fietstocht

Ontdek de oude wereld weelde en moderne glamour van Nice tijdens een elektrische fietstocht van 5 uur door de baai van Villefranche. Ontmoet je gids op Place Garibaldi in het stadscentrum en ga op pad om de Franse Rivièra te verkennen vanuit het zadel van een fiets. Fiets door de oude stad om tuinen en fonteinen te zien. Fiets langs de met palmbomen omzoomde Promenade des Anglais. Bezoek Castle Hill (Parc du Château) voor een panoramisch uitzicht over Vieux Nice. Ga bergopwaarts naar de Kaap van Nice. Bewonder de Belle Époque-villa's aan beide kanten. Stop om foto's te maken van het landschap boven Angel's Bay. Ga verder langs de kust naar Villefranche-sur-Mer en geniet onderweg van een adembenemend uitzicht over de baai van Villefranche en Cap Ferrat. Hoor over enkele van de beroemdste bewoners van de prachtige villa's die je onderweg tegenkomt. Bij aankomst in Villefranche maak je een wandeltocht door de oude stad en ontdek je kleine straatjes vol charme. Ga naar het 16e-eeuwse fort, gebouwd boven de zee om de baai te beschermen tegen piraten en Franse aanvallen. Nu de locatie van verschillende musea, waaronder het Volti Sculpture Museum, is het fort ook de thuisbasis van het stadhuis en tuinen met interessante uitzichtpunten vanaf de torens en muren. Als je honger hebt naar meer, ga dan verder naar Saint Jean Cap Ferrat om deel te nemen aan optionele wateractiviteiten, zoals jetski's, kano's en meer. Villefranche is perfect om de langzame "Dolce Vita" te omarmen en te zwemmen in azuurblauwe wateren. U kunt ook door de prachtige tuinen van Villa Ephrussi de Rothschild wandelen, de Villa Kerylos in Griekse stijl bewonderen of naar de prachtige Villa Santo Sospir gaan om muurschilderingen te zien van een van de voormalige bewoners, Jean Cocteau. Fiets terug naar Nice via een alternatieve route die populair is bij de lokale bevolking.

...

Sitemap Colline du Château Nice

Wil je alle activiteiten in Colline du Château Nice ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Colline du Château Nice

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 675 beoordelingen

Geweldige tour, zeer uitgebreid met veel geschiedenis achter de prachtige oude binnenstad van Nice. Heerlijke lunchstop en het eten was erg goed. Dan naar de kasteelruïne - dit is een steile wandeling via trappen, dus als je ouder bent (zoals ik), houd hier dan eerst rekening mee, want er is ook een lift. Het uitzicht vanaf de heuvel was spectaculair! Deze tour is een must als je Nice bezoekt en ik zou het ten zeerste aanbevelen. Zeer goede waarde voor de kosten.

Leuke manier om Nice te zien.

Prima Engelstalige tour. Langs de boulevard, door de oude stad en naar het hoger gelegen uitzicht punt. Goede instructie over de Segway. Echt een aanrader!

Veel informatie gekregen en een leuke wandeling. Proeverij is een groot woord. Aan het eind van de tocht één dingetje geproefd.

De stegway is makkelijk te bedienen en een erg leuke manier om Nice te leren kennen. Ook in de smalle oude straatjes !

De rondleiding is perfect. De gids is zeer goed geïnformeerd over Nice en ook zeer attent op al onze vragen.