Datums kiezen

Ontdek het beste van
Castle Park

Castle Park: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bristol: begeleide wandeltocht van Blackbeard naar Banksy

1. Bristol: begeleide wandeltocht van Blackbeard naar Banksy

Ontdek het historische centrum van Bristol tijdens een twee uur durende tour met een deskundige gids. Begin je rondleiding buiten de kathedraal van Bristol op College Green, een imposante middeleeuwse kerk uit de 12e eeuw. Terwijl je door de binnenstad loopt, hoor je over de oorsprong van de stad, waar het voor het eerst begon, en het middeleeuwse centrum. Je gaat dan verder naar de locatie van het Normandische kasteel, strategisch gelegen tussen de rivier de Avon en de rivier de Frome. Zie bewijs van blitzschade, gepleegd door de nazi's tegen Bristol tijdens de Tweede Wereldoorlog. Doorheen leer je over Banksy, Brunel, Blackbeard en vele andere beroemde inwoners van Bristol (wiens naam al dan niet met een B begint). Hoor bizarre echo's en eindig uiteindelijk aan de historische havenkant van Bristol na het zien van de kleinste, grootste en mooiste straatkunstwerken in de stad.

Bristol: Self-Guided Sightseeing Audio Tour

2. Bristol: Self-Guided Sightseeing Audio Tour

De rondleiding begint op Bristol Bridge en vertelt het verhaal van het begin van Bristol. Leer hoe de stad zijn naam kreeg en wandel dan naar Castle Park, de plek van de oorspronkelijke Angelsaksische nederzetting. Vervolgens kom je aan in de Old City van Bristol en leer je meer over de fascinerende geschiedenis. Verken de charmante Saint Nicholas Markets en ga dan door de enige overgebleven stadspoort. Bekijk het gebied waar het See No Evil Street Art Festival werd gehouden en bewonder de grauwe gebouwen die zijn opgefleurd door kunstenaars uit de hele wereld. Ga verder naar de Christmas Steps en vervolgens naar Colston Hall. Bezoek de oudste pub van Bristol en loop dan langs twee van Banksy's beroemdste straatkunstwerken. Stop bij Bristol Cathedral, gevolgd door een wandeling rond College Green. Ga verder naar de historische Bristol Docks en bezoek dan de beroemde Old Vic waar je een hapje kunt eten. Luister onderweg naar de boeiende verhalen van je audiogids over de plaatselijke geschiedenis en cultuur, en naar de aanbevelingen voor de beste plekjes om te bezoeken tijdens je verblijf. Houd er rekening mee dat deze tour volledig in het Engels is en helaas geen optie heeft om naar een andere taal te vertalen.

Bristol: zelfgeleide smartphone-speurtocht

3. Bristol: zelfgeleide smartphone-speurtocht

Ga op een zelf-geleide speurtocht door de straten van Bristol met dit op een weblink gebaseerde smartphonespel. Werk met een schermlay-out die gebruiksvriendelijk is. Baan je een weg door de stad met behulp van interessante personages, een schatkaart en je eigen gevoel voor avontuur. Maak kennis met fascinerende personages zoals Captain Bess, een sluwe piraat die nieuwe rekruten uitprobeert om zich bij haar schip te voegen. Volg de aanwijzingen die Bess je geeft op een zorgvuldig uitgestippelde route door de stad. Begin te midden van het groen van Castle Park en loop door oude steegjes, overdekte markten, uitgebreide pleinen en de levendige haven. Voltooi het spel slechts enkele minuten verwijderd van waar je begon. Gebruik de schatkaarten om naar elke bestemming te gaan. Ontcijfer aanwijzingen op elke locatie met je vrienden of voltooi de uitdaging alleen. Zie dingen die je normaal nooit zou opvallen als je hoog en laag zoekt naar het antwoord. Vraag om hints als je vastloopt. Ontgrendel onderweg interessante feiten en verhalen over elke locatie en krijg een beter begrip van de fascinerende geschiedenis van Bristol.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Castle Park

Wil je alle activiteiten in Castle Park bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.