Saint Lucia VIP luchthaventransfer

Product ID: 21939

Vanaf € 107 Per groep tot 3

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Boekjes
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Relax in een luxe voertuig met airconditioning terwijl wij je naar je bestemming brengen
  • Jouw chauffeur zal zichzelf op de hoogte houden van eventuele vertragingen of vroege aankomsten van jouw vlucht
  • Geniet van de privacy en het comfort van een privérit door Saint Lucia
Overzicht
Wordt warm onthaald op Saint Lucia met onze luxueuze transferdienst. Of je bezoek nu voor vakantie of zakelijk is, je kan gebruik maken van deze privé-transfer van en naar de vliegvelden van Saint Lucia in een comfortabele auto met airconditioning.
Wat te verwachten
Wij bieden een unieke dienst voor een verbazingwekkend gunstige prijs. Saint Lucia Executive biedt luxueus vervoer van en naar de twee luchthavens van het eiland. Terwijl jij je reisplannen maakt, kan je de reisstress verminderen door een hogere middenklasse auto te boeken die je af zal halen van de luchthavens van Saint Lucia of je er naartoe zal rijden.

Wij hebben de beste chauffeurs en auto's op het eiland en wij bieden je met alle plezier de stipte, vertrouwelijke en professionele transfers waar jij naar op zoek bent. Onze Saint Lucia luchthaventransfers kunnen naar één bestemming zijn, maar wij kunnen ook meerdere bestemmingen organiseren. Neem contact met ons op en vertel ons wat jij precies nodig hebt.

Ons team hier bij Saint Lucia Executive overtreft altijd de verwachtingen en dit doen wij door een punctuele en professionele Saint Lucia luchthaventransferdienst te bieden die betaalbaar is. Luxueus hoeft niet kostbaar te zijn en wij bieden de beste auto's en de beste chauffeurs tegen acceptabele prijzen. Of je een familie, een directeur of een beroemdheid bent, je krijgt bij ons altijd een VIP-behandeling.

Onze chauffeurs kunnen ook als professionele gidsen optreden, en je laten weten waar je heen moet, wat je moet zien en door al je vragen over het eiland te beantwoorden. Wij zijn erg trots op het feit dat wij lokale chauffeurs in dienst hebben die een grote kennis hebben van het eiland, en van deze plek houden, en voor alles wat Saint Lucia tot zo'n fantastische bestemming maakt.
Inbegrepen
  • Versnaperingen
Niet inbegrepen
  • Fooien (facultatief)
Trefpunt

Luchthaven van aankomst of hotel van vertrek (Openen in Google Maps)

Vanaf € 107 Per groep tot 3

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Real St. Lucia Tours

Product ID: 21939