Catacombe dei Cappuccini

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Catacombe dei Cappuccini: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Palermo: privérondleiding kapucijner catacomben en Monreale

    1. Palermo: privérondleiding kapucijner catacomben en Monreale

    Ontdek de spookachtige overblijfselen van monniken en beroemdheden in de catacomben van de kapucijnen tijdens een 3-uur durende sightseeing-rondleiding. Dwaal door de vochtige gangen van een enorme menselijke bibliotheek van gemummificeerde lichamen. De plek werd in 1599 door de kapucijner monniken opgericht toen ze ontdekten dat de catacomben een mysterieus conserveermiddel bevatten die de doden kon mummificeren. Het doel van de catacomben is te dienen als reflectie op de broosheid van het leven, en het onbelang van wereldse goederen. Ongeveer 8.000 lichamen van mannen en vrouwen werden uiteindelijk begraven in de catacomben, waaronder de mummie van de monnik Silvestro van Gubbio, het eerste lichaam dat werd begraven in de catacomben. De lichamen zijn onderverdeeld in categorieën, zoals monniken, de maagden, en professoren, en vaak herkenbaar door hun rottende kleding. Als je door de ...

Sitemap Catacombe dei Cappuccini

Wil je alle activiteiten in Catacombe dei Cappuccini ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Catacombe dei Cappuccini

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 18 beoordelingen

Uitstekende tour meest memorabele diner om de dag te voltooien?

Patricia was een geweldige gids, goed geïnformeerd begrip en een geweldige communicator. Door onze interactie aan te moedigen en onze interesses te ontmoeten, konden we naast de geschiedenis voor onze ogen zoveel meer leren over Palermo, de Siciliaanse cultuur en levensstijl. De huisgemaakte maaltijd stelde ons in staat om recepten, technieken en kookvoorkeuren te delen in een sympathieke omgeving. Een kookles in de keuken van haar studio-appartement zou een geweldige ervaring zijn en ten zeerste aanbevelen. Door zijn ligging te midden van een doolhof van donkere en smalle straatjes onderscheidde het zich als een echt centrum van goede smaak en indrukwekkende gastvrijheid.

Deze tour is onze meest bizarre ervaring, maar zeer interessant, kinderen waren opgewonden om alle mummies in de tastbare afstand te zien. Het beklimmen van de kerk was erg leuk en het uitzicht was ook spectaculair. De kathedraal is niet zo geweldig in vergelijking met de anderen. Onze gids Patricia is vriendelijk en leuk om mee om te gaan, maar over het algemeen lijkt deze tour te duur.