Kies data

Catacomben van de Capucijnen

Catacomben van de Capucijnen: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Rome: Kapucijner Crypte voorrangsticket en rondleiding

1. Rome: Kapucijner Crypte voorrangsticket en rondleiding

Begin je bezoek aan de kapucijnenmusea en leer meer over de cultuur en spiritualiteit van deze plek. Verken vervolgens de crypte van de drie skeletten en zie het menselijk skelet in zijn onopgesmukte geheel. Bezoek dan de crypte van het beenbot en de dijbeenderen. Bewonder de crypte van het bekken, waarin 2 kapucijnen zich in een gebogen positie bevinden. Bewonder de kruisen op de grond die de graven van de 7 kapucijnen markeren. Wandel door de crypte van de schedels en bekijk de beroemde zandloper. Kom meer te weten over hoe de kapucijnen, toen ze hun oude klooster bij de Trevifontein verlieten, besloten om de beenderen van broeders die onder de kerk van Saint Bonaventure waren begraven, over te brengen. Volgens de kapucijnenwet, die begrafenissen in de kerken niet toestond, werd een ondergrondse begraafplaats aangelegd. Hier legden ze de botten neer die ze uit het oude klooster hadden gehaald. Sindsdien is de crypte de begraafplaats van de kapucijnen.

Rome: rondleiding Kapucijner Crypte met voorrang

2. Rome: rondleiding Kapucijner Crypte met voorrang

Volg een deskundige Engelssprekende gids door het Museum en de Crypte van de Kapucijnenbroeders, gelegen onder de 17e-eeuwse kerk van Santa Maria della Concezione dei Cappuccini in het historische hart van Rome. Ontdek macabere meesterwerken van kunst uit de middeleeuwen in de bottencrypten, waar je erkende gids je meeneemt op een reis door de 500-jarige geschiedenis van de kapucijner monniken. Luister hoe - en waarom - ze hebben geleid tot de oprichting van een van de donkerste musea ter wereld. Stop om verschillende artefacten van dichtbij te bekijken die geheimen bevatten over het leven in de Eeuwige Stad in de Middeleeuwen. Sta versteld van de verschillende botcrypten die dienen als een stille herinnering aan de snelle passage van het leven op aarde.

Rome: griezelige rondleiding

3. Rome: griezelige rondleiding

Verheug je op een fascinerende ervaring en ontdek de duistere kant van Rome tijdens een tour langs de engste plekken in de stad. Onder begeleiding van een ervaren gids, ontdek je de donkerste geheimen van de Eeuwige Stad. Luister naar spookverhalen over bezienswaardigheden zoals het Pantheon, Piazza Navona en Castel Sant'Angelo en bekijk de skeletresten van voormalige inwoners van Rome in de Kapucijnen-crypte. Beleef een spannende reis door de lange en turbulente geschiedenis van Rome. Bezoek de Kapucijnen-crypte en ga diep onder de grond om een kant van Rome te ontdekken die je nog nooit eerder hebt gezien. Ga dan terug naar de oppervlakte en maak een wandeling door de geplaveide straten van Rome om het Pantheon te bereiken, waar naar verluidt demonen ronddwalen op zoek naar onschuldige zielen. Zie Piazza Navona, een prachtig barokke plein dat bekend staat om zijn adembenemende architectuur en schitterende fonteinen, evenals de geesten die de paleizen rond het plein achtervolgen.

Rome: Kapucijnencrypte & museumtour met koorconcert

4. Rome: Kapucijnencrypte & museumtour met koorconcert

Bezoek de ondergrondse grafkamers en crypten van Rome om een geschiedenis te ontdekken die dateert van vóór het christendom en van na de Renaissance. Deze tour van 1 uur neemt je mee terug naar een tijd waarin het christendom als een sekte werd beschouwd en zijn leden als ketters werden geëxecuteerd en als martelaren werden begraven. In de lange gangen van de ondergrondse stad zie je honderden grafkamers, van bescheiden eenpersoonslocaties tot extravagante familiegraven. Bezoek eerst de kapucijnencrypte en het museum voor een ontmoeting met Caravaggio's magnifieke "St. Francis in Meditation” canvas, samen met meesterwerken van Domenichino en Reni. Bekijk relikwieën uit het leven van St. Franciscus en enkele van zijn volgelingen. De crypte is versierd met de botten van 4.000 kapucijner monniken, waaronder een echte schedel en gekruiste knekels en kroonluchters gemaakt van menselijke wervels. Woon vervolgens een koorconcert bij van het beroemde Schola Romana Ensemble in de basiliek van Santa Maria Immacolata. Het programma is zeldzaam en waardevol en wisselt de archaïsche mystiek van het gregoriaans - de oudste vorm van westerse muziek - af met de beste polyfone composities van de Romeinse school, waaronder meesterwerken van Giovanni Pierluigi da Palestrina.

Rome: exclusieve catacomben voor kleine groepen bij nacht

5. Rome: exclusieve catacomben voor kleine groepen bij nacht

Je ongelooflijke tour begint bij de crypte van de kapucijnenmonniken aan de Via Veneto, waar je je professionele deskundige gids zult ontmoeten en je zult aansluiten bij je exclusieve kleine groep van maximaal 6 personen. Deze historische crypte bevat de botten van meer dan 4.000 overleden kapucijner monniken, die decoratief zijn aangelegd en een griezelige sfeer creëren die zeker indruk zal maken. Als je rondleiding door de Kapucijnencrypte eindigt en de nacht begint te vallen, zal je gids je naar een privéauto met chauffeur begeleiden, waar je naar oude catacomben wordt gebracht voor het volgende deel van je tour. Je chauffeur zet je af bij de ongelooflijke basiliek van Sint-Agnes buiten de muren, die werd gebouwd ter ere en bescherming van de overblijfselen van Sint-Agnes, een jonge christelijke martelaar die werd geëxecuteerd onder het bewind van Diocletianus. Hier krijgt u de kans om het prachtige interieur van de basiliek te bezoeken en kunt u afdalen in de indrukwekkende catacomben via exclusieve toegang die alleen wordt verleend aan de groepen van uw gids. Een bij Saint Agnes aangesloten en gecertificeerde gids neemt u en andere groepen mee door de ondergrondse gangen met honderden graven. Eenmaal weer boven de grond, vervolgt u uw bezoek met uw exclusief kleine groep van slechts 6 personen. Je volgende stop is net achter de Basilica di Saint Agnes in de Mausoleo di Costanza. Deze basiliek maakt deel uit van een groter, prominent paleo-christelijk grafcomplex waar ook een mausoleum staat dat is gewijd aan Costanza, de dochter van keizer Constantijn. De toegang tot deze ongelooflijke catacomben en het grafcomplex is bevoorrecht en wordt exclusief verleend aan de bedrijfsgroepen van uw gids. Dit is zeker een buiten de gebaande paden, mooi en inspirerend avontuur dat je zeker niet snel zult vergeten. Zodra je tour is afgelopen, spring je terug in je comfortabele auto voordat je wordt teruggebracht naar het stadscentrum.

Rome: VIP-nachttour catacomben met kapucijnercrypten

6. Rome: VIP-nachttour catacomben met kapucijnercrypten

Gelegen onder de Santa Maria della Concezione dei Cappuccini-kerk, zijn de kapucijnencrypten de eerste stop tijdens je tour. Daar zie je de macabere catacomben, waar 3.700 kapucijner monniken begraven liggen in uitgebreide botstructuren. Veel van deze structuren zijn gebouwd om christelijke symbolen te vertegenwoordigen, en zoals uw gids zal uitleggen, heeft het voor enige controverse gezorgd. Je loopt dan over dezelfde weg die de Romeinse legers millennia geleden liepen. Een van de oorspronkelijke zeven wegen naar Rome, de Via Appia liep van helemaal naar Brindisi in het moderne Puglia. Op weg naar de Catacomben en de Via Appia bezoekt u de Aureliaanse Muren vanuit het comfort van uw klimaatgestuurde voertuig. Begrafenispraktijken in het oude Rome waren een van de meest controversiële onderwerpen van die tijd. Het christendom was in die tijd een nieuwe religie, met een fundamenteel geloof dat je geest na de dood naar de hemel opsteeg. Omdat de stad geen begrafenissen toestond binnen de stadsgrenzen en de meeste mensen (heidenen) na de dood werden gecremeerd, hadden de christenen een nieuwe oplossing nodig. Ze besloten een systeem van ondergrondse tunnels te bouwen waar ze hun doden op een wettelijk en religieus verantwoorde manier konden begraven. Tijdens dit bezoek buiten kantooruren zie je wat vaak bekend staat als de "Koningin van de catacomben", die zich uitstrekken over meer dan 8 mijl. Nadat je de bijna volledig lege catacomben bent binnengegaan, zal je gids inzicht geven in de bijbelse kunst binnenin. , zie je vroege inscripties zoals "Mozes slaat water uit een rots", "de Madonna met kind" en "het offer van Isaac".

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Catacomben van de Capucijnen

Wil je alle activiteiten in Catacomben van de Capucijnen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Catacomben van de Capucijnen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.082 beoordelingen

Gewoon fantastisch! Alles aan deze ervaring was geweldig. Gabby was deskundig en enthousiast (zelfs in de verzengende hitte en hoewel het alleen ikzelf en mijn verloofde waren tijdens de reis ... we hadden ongelooflijk veel geluk om Gabby helemaal voor onszelf te krijgen!). De crypte was fascinerend en schokkend en Gabby was in staat om ons een geweldige geschiedenis en informatie hierover te geven. De rest van de reis werd doorgebracht met wandelen naar bezienswaardigheden zoals het Pantheon en Piazza Navara - Gabby had een aantal ongelooflijke verhalen (feit en legende) die ze met ons deelde en haar kennis is ongeëvenaard! Bovendien voelden we dat Gabby echt boven en buiten gaat. Het was onze eerste keer in Rome en Gabby gaf ons aanbevelingen voor plaatsen om te eten, plaatsen om te zien en verschillende andere tips die we erg op prijs stelden! Ik raad deze reis ten zeerste aan voor iedereen die meer wil weten over Rome, vooral de donkere kant van de geschiedenis! Gabby, we kunnen je

Onze gids Slob was uitstekend. Hij ontmoette ons op het nabijgelegen Piazza en leidde ons naar de Crypyts en leidde ons door het museum. Slob was zeer goed geïnformeerd over de geschiedenis van de kapucijnen en maakte de tour actueel voor elke nationaliteit binnen de kleine groepsreis. Slob, onze gids leidt ons dan naar de crypten. Dit is gewoon een verbijsterende ervaring. Nogmaals, onze gids was enorm goed geïnformeerd over de geschiedenis van de crypten en boeide onze groep met details over de kapucijnencrypten en andere historische feiten die verklaarden waarom zo'n verzameling was gemaakt. Zeker een bezoek waard met een gids zoals Slob die uitstekend was. We hebben echt genoten van ons bezoek aan de crypten en we zouden Slob ook ten zeerste aanbevelen als gids!

De rondleiding was fantastisch! Geweldige gids met veel charisma, kennis en detail. Hij liet een kortere museumlengte op een geweldige manier lang lijken. Dit was een bijzondere rondleiding. Neem dit zeker als je ongeveer anderhalf uur beschikbaar hebt!! Bedek je schouders en knieën of je moet een kimono kopen voor €1 :)

The guide was really nice told very much information about it overal a nice experience

Prachtige bezienswaardigheid! Zeker niet te missen!