Catacomben van Rome
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Catacomben van Rome

Wil je alle activiteiten in Catacomben van Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Catacomben van Rome

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.398 beoordelingen

Enige minpunt was de relatief grote groep (ca 20 personen). Er waren in de catacomben en in het museum een aantal kleine kamers. De volledige groep past niet in alle ruimten, waardoor het vaak op elkaar geperst werd en de achterste personen niets tot weinig konden zien. Het museum en de catacomben zijn echter zeer indrukwekkend, daarbij wisten de tourgidsen zeker waar ze het over hadden!

Een geweldige ervaring! Onder begeleiding van Klaas een fantastische dag gehad met een hele leuke groep. Klaas is een hele enthousiaste en professionele gids, vertelt heel veel, ook met humor. Hij loodst iedereen vlot en veilig door het verkeer. Een hele mooie route waarlangs veel te zien is. Wel heel blij met de elektrische trapondersteuning want er zitten pittige klimmetjes in.

Everything was quite impressive, from the tour itself to the explanation of the guide. The spoken English was very clear and the voice was nice to listen to. The only downside, was the fact that we just 'ran' through the museum. So there was no time to take a look anything in there.

Een goede kans om Rome eens op een andere manier te ontdekken. We hebben een enorm leuke dag gehad met onze gids Catharina. Aanrader!

Fantastich in 1 woord. Groep 15 personen 1 groep 2 gidsen Rik & Kas! Perfecte uitleg heerlijk gegeten het kon allemaal niet mooier