Catacomben van Sint-Sebastiaan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Catacomben van Sint-Sebastiaan

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.403 beoordelingen

Een geweldige ervaring! Onder begeleiding van Klaas een fantastische dag gehad met een hele leuke groep. Klaas is een hele enthousiaste en professionele gids, vertelt heel veel, ook met humor. Hij loodst iedereen vlot en veilig door het verkeer. Een hele mooie route waarlangs veel te zien is. Wel heel blij met de elektrische trapondersteuning want er zitten pittige klimmetjes in.

Geweldige gids, prachtige route en natuur en perfecte fiets!

Onze gids Jesse wist veel van de geschiedenis en de archeologische wetenswaardigheden. Ik heb erg genoten van zijn kundigheid en hulpvaardigheid. Het was het hoogtepunt van mijn eerste bezoek aan Rome. Ik heb een muntje in de Trevifontein gegooid, dus ik kom terug...en ga weer deze tour doen met dezelfde organisatie! Dikke pluim!

Ee enthousiaste gids nam ons terug mee in de tijd.

Boeiende uitstap in het oude Rome. De gids sprak zeer verstaanbaar Engels ook als je de taal niet zo goed kent kon je wel volgen. Grote voordeel, zij is van origine Nederlandstalig. Dus je kon je bijkomende vragen gewoon in het Nederlands stellen. Perfecte organisatie.

Lekker beetje bewegen met een elektrische fiets in een fantastische omgeving. Onze gids wist veel te vertellen over de Romeinse overblijfselen Echt een aanrader!

een leuke fietstocht buiten de stad Rome. Je komt in een oase van rust. mooie parken en aquaducten. Aanrader voor iedereen die Rome bezoekt.