Catalonië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Catalonië

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 92.300 beoordelingen

De boot is prachtig en het eten is lekker en voldoende. Echter mistte wij de communicatie vanuit de crew. Wat we gingen doen, wanneer we gingen eten, hoe lang we stil zouden liggen etc. Ook wisten wij niet dat Roses de 2e stop is van de boot. Waardoor de boot al aardig vol lag toen wij aankwamen. Eerder aanwezig zijn om een goed plekje te bemachtigen is daardoor zinloos. Als je dit van te voren weet, dan is het zeker een mooie tocht en kans om t snorkelen. Ook de 5,5 uur is perfect. Had niet langer of korter gehoeven.

We've had a great day (almost 7 hours) with our guide James. Everything we have seen was way more beautiful than the pictures on the website showed us. We especially loved the waterfalls (you can swim in the water!) and the last stop: Siurana. It's like a fairy tale.. James is a really nice guy! He knows a lot of stories and he will do his best to make you happy. Thank you for the AMAZING day! #PAYJAMESMORE (haha).

Goed verzorgde boottocht! Ontzettend aardig personeel, ook erg spontaan. Voldoende keuze in drankjes en ook erg betaalbaar. Bbq was netjes en voldoende. Leuke plekken gezien en heerlijk gevaren op een geweldige boot. Aanrader om wel zelf snorkelspul mee te nemen, ze hebben alleen kleine duikbrillen.

Leuke trip, enkel nogal soepel met COVID maatregelen. Er hadden wel wat minder mensen op de boot gemogen. Plaatsvervangende schaamte voor de andere Nederlanders met overvolle koelboxen, terwijl aan boord drankjes voor een nette prijs te kopen waren.

Het was top! Mooie catamaran met vriendelijk personeel waarmee ja naar een mooie baai vaart alwaar je kunt zwemmen en snorkelen tussen de vissen in het meest heldere water. De bbq was ook goed! We hebben genoten!