Catalonië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Catalonië: de beste attracties

Sitemap Catalonië

Wil je alle activiteiten in Catalonië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Catalonië

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 103.576 beoordelingen

De kayak- en snorkeltour van 8 uur is echt een aanrader! Eerst een mooi ritje naar de plaats van bestemming aan de Costa Brava, ongeveer een uur. De groep bestond bij ons uit 8 mensen van over de hele wereld. Onze gids Harry was heel enthousiast en betrekt iedereen erbij. Met kayakken heel leuk om op mooie plekken langs de rotsen en in een grot te komen, echt mooi. Op verschillende plekken gingen we de kayak uit om te snorkelen. Het is zo mooi onder water! Tussendoor mocht je op sommige plekken van rotsen springen. Harry had een speciale watercamera mee, waardoor we nu mooie foto’s van de dag hebben. Als je geen ervaring hebt met kayakken of snorkelen is dat niet zo’n probleem. Redelijk goed kunnen zwemmen is wel aan te raden! Een super sportieve dag in een mooie omgeving en met een gezellige groep!

Leuke activiteit na paar dagen Barcelona, even de stad uit. Was samen met mijn zoon van 14. Kayakken en snorkelen in prachtige heldere zee onder prettige begeleiding van Oscar. Daarna nog een klein uurtje ‘eigen’ tijd op het strand. Wij vonden het een top activiteit samen.

We really enjoyed the tour and the beautiful surroundings, but also certainly the conviviality of Marco! we learned a lot and had beautiful photo moments. Many thanks Marco and enjoy the ratafia!

Eenvoudig geboekt zonder vast tijdslot op de dag, soepel langs de kassa, prachtig gebouw

Clara was een super enthousiaste gids! Nam ruim de tijd en wist veel te vertellen!!