Catalonië Historische tours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Historische tours in Catalonië

Bekijk alle Historische tours in Catalonië

1%: Aanbevelingen

Wat anderen zeggen over Catalonië

Goede gids, maar supplement voor de torens was te duur

Francesco was een goede gids die vloeiend overschakelde van Spaans nr Engels. Het supplement voor een bezoek aan toren passion was zijn geld niet waard!

Sagrada Familia 2-uur Durende Tour & VIP Toren Toegang Beoordeeld door Hilde, 03-11-2016

Mooie belevenis met goede uitleg en mooie tijd ivm licht

16:00 is een mooie tijd voor deze attractie ivm het lage licht van de zo'n. Bij het bureau hadden ze wel even " vriendelijk" mogen zeggen dat er twee tours waren met nr 1 en 2 op de ticket. nu gaf dit veel oponthoud bij het begin doordat er een gezin in tweeën werd gesplitst.

goeie gids allen jammer dat er geen Nederlandse audio was

Was echt de morite waard wel meer denken aan jonge Nederlanders kinderen die geen Engels kunnen verder niets om op aan te merken

Een schitterende ervaring met een zeer bevlogen gids!

Wijhadden een Spanjaard die erg goed Engels sprak en die ons alle mogelijke details liet zien. Wij hebben enorm genoten van zijn enthousiaste uitleg. Voor herhing vatbaar.

Meer als een moment nodig om bij stil te staan.

Het was ongeveer 15 jaar geleden dat we er geweest waren. De rijen volk die stonden te wachten zeiden bijna al genoeg. Maar het binnen komen na zoveel jaar!!!!!!!!!!!!! We kregen beiden kippenvlees en toch wel een emotioneel moment. Dat dit nog kan in deze voor iedereen moeilijke tijden. En raar maar waar, dit onvoorstelbaar prachtig gebouw, dat nog altijd niet af is wordt ook bezocht door anders gelovigen. Eigenlijk helemaal een statement. Wat er al niet moet zijn om iedereen samen te krijgen op een vrede volle manier. Stuur de foto's maar door naar ISIS, Oekranie, Israel, Palestina, e.a.,hopelijk gaan hun ogen open. Maar ik vrees ervoor, we zullen maar stellen hoop doet leven. Binnen enkele jaren gaan we zeker terug en uiteraard ook om te shoppen want dat is ook meer als de moeite, Antwerpen klein bier tegen!!


Catalonië Historische tours
4.5
Gebaseerd op 925 beoordelingen van GetYourGuide-klanten