Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Catania: Vallei van de Tempels en Piazza Armerina Transfer

Catania: Vallei van de Tempels en Piazza Armerina Transfer

Vanaf $523,02 per groep tot 3

Vermijd de stress van het rijden en het gedoe om parkeren te vinden door deze geleide transfer te nemen in een comfortabele en luxe bestelwagen of sedan om naar Valley of The Temples en Villa Romana del Casale te gaan. Ontdek de Griekse cultuur en de beroemde Romeinse mozaïeken!

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 9 uur
Begintijd 08:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Italiaans
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Reis in een comfortabele en luxe bestelwagen of sedan
 • Ervaar de geschiedenis, kunst en cultuur op Sicilië
 • Ontdek met een informatieve, goed geïnformeerde en gepassioneerde chauffeur
Volledige beschrijving
Rijd naar de zuidkust van Sicilië in een comfortabel voertuig met airconditioning om de geschiedenis, cultuur en kunst te ontdekken die te vinden zijn op Sicilië in de Vallei van de Tempels en Villa Romana del Casale. Je tour begint met een bezoek aan het majestueuze archeologische gebied van de Vallei van de Tempels, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Pindar, de Griekse dichter en schrijver beschreef het als "een van de mooiste steden van mensen die door stervelingen worden bewoond". Beroemd om zijn zeven goed bewaard gebleven tempels, Valley of the Temples gewijd aan verschillende goddelijkheid waaronder Juno, Hercules, Hephaestus en Athena. Het bezoek aan de Vallei van de Tempels is een wonderbaarlijk gedenkwaardige ervaring die je toelaat om je te verdiepen in de Griekse cultuur en geschiedenis die is verweven met Sicilië. Na een wandeling door de Vallei van de tempels in Agrigento, stop je om te genieten van een heerlijke lunch gevuld met Siciliaans streetfood, water en wijn voordat je naar Piazza Armerina reist. Piazza Armerina, gelegen in het hart van Sicilië, is de thuisbasis van de prachtige Villa Romana del Casale, een majestueuze keizerlijke villa die oorspronkelijk eigendom was van een machtige Romeinse familie. Bij de villa vindt u de best bewaarde in-situ Romeinse mozaïeken ter wereld.
Inbegrepen
 • Informatieve, deskundige en gepassioneerde meertalige chauffeur
 • Hotel ophalen en wegbrengen
 • Round-trip gedeelde overdracht
 • Vervoer per minivan met airconditioning
 • Alle transfers zoals in de reisbeschrijving
 • Gas, parkeertarieven en tol zijn vereist
 • Snack met typisch Siciliaans streetfood, water en wijn uit de Etna
 • Kleine groep maximaal 8 personen
 • Gidsboekje
 • Toegangsprijzen
 • Toeristische gids binnen de historische plaatsen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 / 5

gebaseerd op 27 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.7/5
 • Vervoer
  4.8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,9/5
Sorteren op

Super deskundige gids (Emmanuel) geweldig evenement, schitterende dag.

Emmanuel is zeer bekwaam en brengt enorme kennis van geologie, cultuur en archeologie in zijn werk. Hij was in staat om vrij moeilijke, genuanceerde vragen te beantwoorden en gaf ons complexe informatie op een volledig verteerbare, gevoelige en vaak grappige manier. Ik waardeerde echt zijn vermogen om de geschiedenis, de gevolgen voor het milieu en culturele verschillen weer te geven in zo'n evenwichtige discussie - het maakte de waarde van mijn ervaring zo veel rijker.

Verder lezen

18 mei 2019

The tour guide Francesco was very informative about Agrigento and well mannered and friendly. Improvements that I feel needs to improve, is to have a small microphone so the people in the back of the van can also hear what the tour guide says. The people sitting in the back all felt the same and agreed this needs to be improve. The people working Sicily tour guide are very polite and it was a pleasure booking with them. Rita Lucia☀️

Verder lezen

24 september 2019

Vertalen

Si vous aimez les vestiges gréco-romains, n'hésitez vraiment pas !! Premier arrêt à la villa Casale, magnifique, plus de 1500 d'histoire et des mosaïques superbement conservées (compter 1h30 de visite sur des passerelles au dessus des sols en mosaïques), très agréable et bluffant. Repas version "snacking" sicilien dans une petite échoppe très sympa puis vallée des Temples l'après-midi (compter 2h de visite) en autonomie. Conseils : prenez de bonnes chaussures + bouteilles d'eau si visite en août !! Les petits "moins" : plus de route que de visite car les sites sont éloignés de Catane même si ça vaut vraiment le coup // Le guide Carlos qui parlait très peu français bien que très gentil // Les entrées (villa + vallée des temples) non incluses dans le forfait même si tarifs abordables.

Verder lezen

20 augustus 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 177561