Catania
Buiten de gebaande paden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Catania

Want to discover all there is to do in Catania? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Catania

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 130 beoordelingen

Een mooie wandeling naar de kraters van de Etna. Neem voldoende water, eten en ook warme kleding mee, want het was aardig fris. Ook zonnebrand is erg handig. In onze groep zaten ook een aantal oudere die moeite hadden met de beklimmen, daardoor lag het tempo voor ons (géén heel ervaren beklimmers) toch wat aan de lagen kant. Al met al een mooie ervaring en zeker een aanraden om de kraters van dichtbij te zien!

Een fantastische ervaring! Op voorhand goede communicatie met de organisatie, dit is heel goed geregeld. Onze gids Max gaf steeds enthousiast en gepassioneerd een heel boeiende duidelijke uitleg. Ondanks dat we door de activiteit van de vulkaan die dag niet tot op het hoogste punt geraakte was dit zeer zeker de moeite. Wel een goede conditie en stevige enkels verreist. Dit is een aanrader!

Max was een hele goede gids, wist heel veel over de vulkanen en bracht dit ook boeiend naar ons over, hij had ook heel veel geduld. Het was een zware tocht maar zeker de moeite waard! Een tip : vraag direkt 50€ per persoon meer voor de kabellift, dit staat nergens in vermeld dat je deze nog moet apart betalen, ik had het wel gelezen in de reviews.

Fantastic trip! We got picked up at our hotel, made a coffee stop (where they could also arrange lunch for during the trip) and went to the Etna. Ernesto and the other guide know the area very well, it was an adventurous walk with nice views, although cloudy that day. Recommend!

Mooie trip waarbij alles verzorgd is, voor ons zelfs teveel.

Je hoeft bijna niet te wandelen. Naar benden bewust niet de auto gepakt, maar naar de andere krater gelopen. Je bent er in totaal max, 4 uren. Dat is relatief kort. We hebben ons verder goed vermaakt