Catania
Dagtrips

Dagtrips
287 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Catania

Catania

De topbezienswaardigheden in Catania

Activiteiten in Catania

Rondleidingen in Italië

Wat te doen in Italië

Andere activiteiten in Catania

Wil je alle activiteiten in Catania bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Catania

Gemiddelde beoordeling

4.7
(2.479 beoordelingen)

Excursie ten zeerste aanbevolen voor iedereen om de echte Etna te zien en ervan te genieten! We hadden het geluk de "stem" van de vulkaan te horen die ons gedurende het hele bezoek aan de vulkaan vergezelde! Onze gids Renato is een fantastisch persoon, buitengewoon vriendelijk en zeer deskundig, professioneel en klaar om aan al onze wensen te voldoen! Het ontmoetingspunt is gemakkelijk te bereiken, je begint met het busje richting een dorp waar je Siciliaanse delicatessen kunt kopen (uitstekend broodje gebakken aubergine!) en dan klim je naar 1800 meter. Vanaf hier begint de wandeltocht, de gids voorzag ons van trekkingschoenen en stokken. De reis bracht ons tot ongeveer 2400 meter, we zagen 3 kraters en een lavagrot, evenals het prachtige panorama van de Valle del Bove! De afdaling was even leuk voor degenen die zich lieten gaan op het zachte pad van vulkanische as. Stop ten slotte bij de schuilplaats en keer dan terug naar het startpunt. Heel erg bedankt voor dit prachtige avontuur!

Onze zonsondergangreis naar de Etna was adembenemend, absoluut schattig en opwindend. De gids Mauricio zorgde voor elke persoon in onze groep. We waren met slechts 6 personen en de reis voelde als heel individueel. Ik heb veel leuke foto's gemaakt om naar huis te sturen. Ik raad deze reis naar de Etna aan iedereen aan.

Ongelooflijke en gedenkwaardige ervaring, zij het een vrij moeilijke wandeling door veel verschillende soorten vulkanisch terrein. Het uitzicht op de top en het actieve ‘spurten’ van de vulkaan waren fenomenaal. Gids Massimo was vermakelijk, deskundig en professioneel.

Onze gidsen Massimo en Antonio waren de beste. Informatief en hielp me de steilere delen af te dalen waar ik bang voor was. Mijn helden ☺️

Geweldige ervaring en zeer verrijkend dankzij onze gids Fabio. hartelijk bedankt