Catania
Educatieve activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Catania

Wil je alle activiteiten in Catania ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Catania

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 226 beoordelingen

Great experience! Very well informed local, professional guide with plenty of geological and historical knowledge. It’s a relatively easy hike, but the landscape is dramatic and the craters are very impressive. Would definetely recommend to book with this company. Read the descriptions and bring proper clothing, can be quite windy up there. Shoes are for rent for a few euros.

Het ontvangst op de parkeerplaats was al prettig. De verdere uitleg en dat je er stokken en warme jassen kan lenen is ook heel fijn. We hadden heel veel geluk met het weer want het was de hele tijd zonnig. Onderweg heel veel uitleg over de omgeving en de ins en outs over vulkanen. Nicos was een goede gids ook wat betreft de aandacht per persoon. Wij hadden echt een topdag!

Olv Nikos een prachtige wandeling gemaakt van 2,5 uur naar de krater van 2002. Nikos vertelde veel over de uitbarstingen en over de soorten gesteente ed. Trek goede wandelschoenen aan of huur ze voor 3€ pp. Ook de te lenen wandelstokken waren erg prettig.

Was een leuke trip. De chauffeur stond er 5 minuten eerder dan aangegeven want hem was een vroegere tijd aangegeven dan ons. Maar goede trip gehad over het algemeen. Nette chauffeur die ons graag vertelde over de omgeving.

Leuke tocht waarbij veel werd verteld. Alle mogelijkheid tot vragen stellen aan de kundige mannen. Bergschoenen en jas te leen, ideaal als je die niet meeneemt op zonvakantie...