Catania
Lokale keuken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Catania

Want to discover all there is to do in Catania? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Catania

Prachtige ervaring. Onze gids Simone gaf veel interessante en nuttige informatie en was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Bij voor mij fysieke uitdagingen nam hij me letterlijk bij de hand zodat ik toch van alles kon genieten. Voor mij was het best pittig en ik heb een onderdeel laten schieten maar het was een unieke ervaring. De schoonheid van de Etna is adembenemend. Als je in deze omgeving bent, mag je de vulkaan niet missen. Ik ben blij dat ik hem bezocht heb. Door ziekte dreigde ik de excursie te missen maar Etna Est zorgde ervoor dat ik een dag later alsnog meekon. De communicatie met deze organisatie was echt top. Ik beveel ze dan ook van harte aan. En gids Simone is wat mij betreft een held.

Roberto is een gepassioneerde gids die ik zeker kan aanbevelen! Wil je van de gebaande paden af en een uitdagende hike maken zonder dat je al te veel toeristen tegenkomt, dan zou ik zeker bij Roberto boeken! Het was voor ons het geld dubbel en dwars waard!

Leuke trip naar de Etna met een heerlijke lunch én wijnproeverij in een wijnmakerij. Daarna nog even flink afkoelen in de Alcantara kloof. Neem als je hebt waterschoenen mee want dat scheelt pijnlijke voeten in het ijskoude water.

We loved our trip to the Etna! Easy pick-up and drop-off, kind staff and stunning views! We especially loved that our guide Maurizio was so friendly and knew so many fun facts. It was a great experience! Would highly recommend

Dit is een uitstapje met heel veel geologische uitleg. Door de wind hing de kabelbaan stil maar met fraaie grove bussen kregen we een mooie rit tot bijna zo hoog als was beloofd. Het grotbezoek met lunch maakte het af.