Catania
Trektochten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Más actividades y cosas que hacer en Catania

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Catania? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Catania

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.311 beoordelingen

Amazing tour! Beautiful views and very nice hike. However, preparation instructions could have been better by dressing for freezing wind (e.g. gloves, thermo clothing). The equipment they provide is good enough, but if you can bring your own I would definitely do so, since the shoes are quite old and the jacket is not so warm. Otherwise, their equipment will also do the tric.

Het ontvangst op de parkeerplaats was al prettig. De verdere uitleg en dat je er stokken en warme jassen kan lenen is ook heel fijn. We hadden heel veel geluk met het weer want het was de hele tijd zonnig. Onderweg heel veel uitleg over de omgeving en de ins en outs over vulkanen. Nicos was een goede gids ook wat betreft de aandacht per persoon. Wij hadden echt een topdag!

Heel erg gaaf, zeker waard om te doen! Heel anders dan een normale bergwandeling. Mooi uitzicht over Sicilie en goed en veilig georganiseerd. Je moet wel redelijk fit zijn, en ik kreeg aan het begin een beetje last van de hoogte (snelle steiging) maar dat ging na een half uurtje over en daarna erg genoten

Roberto is een gepassioneerde gids die ik zeker kan aanbevelen! Wil je van de gebaande paden af en een uitdagende hike maken zonder dat je al te veel toeristen tegenkomt, dan zou ik zeker bij Roberto boeken! Het was voor ons het geld dubbel en dwars waard!

De gids was erg goed, duidelijke uitleg en perfect tempo om naar boven te gaan. Er had een waarschuwing kunnen zijn voor lenzen dragers. Wij hadden zeer garde wind, dat was niet altijd even prettig... je moet geen angst hebben voor smalle paadjes.