Catania
Wijnproeverijen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Catania

Wil je alle activiteiten in Catania ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Catania

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 98 beoordelingen

Alles gaat volgens afspraak. Ophalen, op tijd, bij het hotel. De wandeling op de Etna, langer dan gepland, met ontzettend veel info van de gids. een gids die bevlogen vertelt over de Etna en alles wat er te zien is. Snelle doorgang bij de grot, ruimte is erg klein voor twee groepen tegelijk. Goed om het gezien te hebben. Daarna een heerlijk relaxte lunch op een mooie wijngaard. Als afsluiter naar de Alcantara rivier.

Mooie trip, goede gids, de moeite waard.

Heerlijke dag gehad. Wij wisten echter niet dat in de Alcantara valei mogelijkheid was om in de kloof te gaan en te "pootje baden" of te zonnen. We hadde dan ook geen badkleding en/of handdoeken mee. Maar desalniettemin erg genoten.

Mooie wandeltocht, mooie uitzichten. Lekker eten en wijn. Kort bezoekje aan een honingboerderij met de mogelijkheid om honing, olie of andere lekkere producten te kopen.

Prachtige dag met onze gids die heel veel over de Etna weet te vertellen en prettig is in contact. Hij heeft ons een fantastische dag bezorgd.

Een topdag gehad met een leuke gids en een gezellige groep. Veel informatie gekregen op een leuke manier en veel gelachen.