Belevingen in
Catharinapaleis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Catharinapaleis: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

St. Petersburg: Catherine's Palace & Amber Room Private Tour

1. St. Petersburg: Catherine's Palace & Amber Room Private Tour

Vertrek op een privétour door het paleis van Catharina, vertrekkend vanuit St. Petersburg. Deze tour laat je kennismaken met de Golden Enfilade, een groot pak formele ruimtes. Je ziet ook de ingewikkelde gerestaureerde Amber Room. Aankomst in Tsarskoye Selo, een stad buiten St. Petersburg, en de locatie van het paleis. Dit was het huis van de keizerlijke familie vanaf de dagen van Peter de Grote tot de tijd van de laatste tsaar, Nicolas II. Het is een fascinerend monument van wereldarchitectuur en tuinkunst in de 18e en 19e eeuw. Je hebt tijd om door het prachtige park in Engelse stijl te wandelen. Bekijk dan het centrum van het ensemble, het Catharinapaleis, met prachtige voorwerpen d'art, meubels, schilderijen en unieke collecties porselein, barnsteen en brons.

...
St. Petersburg: audiotour en ticket Catharinapaleis

2. St. Petersburg: audiotour en ticket Catharinapaleis

Bezoek het Catharinapaleis, een icoon van pracht, schaal en koninklijke grootsheid. Wereldberoemde architecten over de hele wereld namen deel aan de enorme constructie. Wandel door het pittoreske Catherine Park, dat grenst aan het paleis en op elk moment van het jaar mooi is, begeleid door de in-app audiotour. Geniet van de luxe van de adembenemende Grote Zaal van het paleis en de Gouden Enfilades van de ceremoniële zalen, waaronder de wereldberoemde Amber Room. Hier kan iedereen de blijvende erfenis van drie keizerinnen zien, evenals zeldzame en prachtige kunstwerken. Loop door enkele van de meest interessante paviljoens die het park sieren, waaronder de Cameron Gallery, de Grotto en de Tsarskoye Selo Hermitage.

...
St. Petersburg Visa-Free 2-Day Shore Excursion

3. St. Petersburg Visa-Free 2-Day Shore Excursion

Deze 2-daagse excursie neemt u mee op een ontdekkingstocht van St. Petersburg en de belangrijke plaatsen in de omgeving. Op de eerste dag van de tour vindt u de beroemde bezienswaardigheden verkennen in de stad St. Petersburg en geniet van een rondleiding door het State Hermitage Museum. Op de tweede dag bezoekt u het Paleis van Catharina de Grote in de stad van Poesjkin voor het verkennen van het prachtige Paleis van Peterhof. Dag 1: St. Petersburg De Grand City Tour op de eerste dag biedt u de mogelijkheid om zoveel mogelijk van de stad te zien met een deskundige en ervaren gids van het comfort van een auto of een minibus. U krijgt een volledige tour van de meest beroemde bezienswaardigheden van St. Petersburg met inbegrip van de neo-klassieke pracht van izaäkkathedraal nemen, het Paleis Square, de Peter en Paul Vesting, en de prachtige kerk op het Bloed - de tweede grootste mozaïek museum in de wereld. Geniet van een lunch in een van de gerespecteerde restaurants in de stad voor het nemen van een 2 uur durende excursie naar het Staatsmuseum de Hermitage in de middag - het grootste museum van Rusland en een van de rijkste musea van de wereld. Dag 2: Pushkin en Peterhof Ontdek de geheimen van het Amber kamer tijdens een tour naar de prachtige barokke paleis van Catharina de Grote in de stad van Poesjkin. Hier kunt u ook het park rondom het paleis te verkennen - een prachtig werk van de Russische tuinieren uit de 18e en 19e eeuw. Geniet van een lunch in een restaurant in de buurt van het paleis voor een bezoek aan het paleis Peterhof in de middag. Gelegen aan de kust, wordt Peterhof beschouwd als een van de mooiste paleizen in de wereld en is van St. Petersburg beroemdste en meest spectaculaire keizerlijke landgoed. Ontdek de Grote Paleis, gevuld met boeiende en uitgebreide interieurs, evenals het omliggende park versierd met fonteinen, standbeelden, en paviljoens.

...
Vanuit Sint-Petersburg: bezoek Catharina- en Pavlovskpaleis

4. Vanuit Sint-Petersburg: bezoek Catharina- en Pavlovskpaleis

Je gaat op reis vanuit Sint-Petersburg om twee van Ruslands grootste en mooiste keizerlijke residenties, het Tsarskoje Selo en het Pavlovskpaleis te bezoeken. Toen Sint-Petersburg in 1712 de nieuwe Russische hoofdstad werd verscheen er een reeks van glamoureuze keizerlijke paleizen en parken in en rond de stad, waaronder deze twee imposante residenties. Tsarskoje Selo werd ontworpen als koninklijk buitenverblijf door Elizabeth I en Catharina II en bestaat uit twee prachtige paleizen: het Catharinapaleis, een immense en weelderige barokke residentie, en het kleinere Alexanderpaleis, een neoklassiek meesterwerk. Je bezoekt de adembenemende barnsteenkamer in het Catherinapaleis, dat door Elizabeth's hofarchitect Bartolomeo Rastrelli werd versierd met prachtige mozaïekpanelen van echt amber. Tijdens haar regeerperiode heeft Catharina II het landgoed uitgebreid en er indrukwekkende gebouwen aan toegevoegd zoals de elegante galerij van Cameron. Het nabijgelegen Pavlovskpaleis stamt uit de late 18e en vroege 19e eeuw en was de keizerlijke residentie van Paul I en daarna van verschillende andere adellijke families. Het paleis wordt beschouwd als een van de mooiste voorbeelden van klassieke architectuur in Europa. Met haar sierlijke kamers en haar parken vol prachtige sculpturen is dit een favoriete bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Het Pavlovskpaleis en het Tsarskoje Selo maken deel uit van het UNESCO Werelderfgoed. Je bezichtigt prachtige architectuur, ontstaan tijdens een gouden periode in de Russische geschiedenis.

...
St. Petersburg: Winter Fairy Tale Horse Ride & Tour

5. St. Petersburg: Winter Fairy Tale Horse Ride & Tour

Ontmoet je gids 's ochtends en rijd naar Pushkin, het voormalige zomerhuis van de Romanov-tsaren, ongeveer 20 kilometer ten zuidoosten van St. Petersburg. Verken bezienswaardigheden zoals Alexander Park, het Chinese dorp en de Sint-Catharinakerk. Er is ook de mogelijkheid om te stoppen voor een koffiepauze (op eigen kosten). Rijd vervolgens naar Pavlovsk, de voormalige zomerresidentie van keizer Paul I en zijn vrouw. Bezoek het Pavlovsk-paleis, dat beroemd is om zijn rijke collectie unieke meubels, porselein en antieke beelden. De elegante en harmonieuze klassieke interieurs van het paleis zullen indruk op u maken met hun eigen speciale charme, onberispelijke proporties en perfecte smaak. Maak ten slotte een onvergetelijke rit te paard in een traditionele Russische slee en geniet van het uitgestrekte landschapspark van Pavlovsk, beroemd om zijn romantische uitzichten, voordat u terugkeert naar uw hotel.

...
St. Petersburg: privétour op maat met gids en chauffeur

6. St. Petersburg: privétour op maat met gids en chauffeur

Ontdek hoogtepunten zoals de Izaäkkathedraal en de Kerk van het Bloed, maak een rondvaart door de grachten of besteed tijd aan de Hermitage, het Catharinapaleis of Peterhof - u kiest. Toegangsprijzen en maaltijden zijn voor eigen rekening, inclusief privévervoer met airconditioning en begeleidingsdiensten. Geef uw sightseeingvoorkeuren op bij het boeken en ontmoet op de dag uw privégids en chauffeur in uw hotel op het door u gewenste tijdstip. Door vooraf te selecteren wat u wilt zien, kan uw gids de logistiek plannen en tickets vooraf reserveren, zodat u op de dag zelf niet in de rij hoeft te staan voor tickets. Als u geen specifieke sightseeingplannen heeft, zal uw gids een reisschema voor u opstellen. Je gids zal desgewenst ook restaurants aanbevelen voor de lunch (op eigen kosten). Bespreek je reisschema met je gids en spring dan in je privé sedan of minibus met airconditioning (afhankelijk van de groepsgrootte) en begin aan je tour. Afhankelijk van je interesses, begin misschien met de hoogtepunten van Sint-Petersburg. Bewonder de uivormige koepels van de Kerk van het Bloed en bekijk de St. Isaac's Cathedral, de orthodoxe basiliek met gouden koepel. Ga dan misschien verder naar de 18e-eeuwse Petrus- en Paulusvesting, de begraafplaats van de Romanov-tsaren, of bezoek het Joesoepov-paleis, waar Rasputin in 1916 werd vermoord. Als je wilt, voeg dan een boottocht toe rond de grachten van St. Petersburg, de architectuur vanaf het water bewonderen. U kunt ook uw tijd besteden aan het Hermitage Museum, een van 's werelds belangrijkste musea. Sla de wachtrij over met je vooraf geboekte ticket en bekijk enkele van de drie miljoen schatten, waaronder kunstwerken van Michelangelo, Raphael en Monet. Of kies ervoor om de keizerlijke paleizen in en rond de stad te bezoeken. Misschien verken je het Catharinapaleis, met zijn prachtige Amberkamer, voordat je het nabijgelegen Pavlovsk-paleis gaat bekijken. Als alternatief kunt u het prachtige Peterhof-paleis verkennen, ontworpen door Peter de Grote en beroemd om zijn glorieuze fonteinen. Na ongeveer acht uur eindigt je tour met een drop-off op de locatie van je keuze in St. Petersburg.

...
Sint-Petersburg: sightseeing-ervaring van 2 dagen

7. Sint-Petersburg: sightseeing-ervaring van 2 dagen

Bezoek eerst de sfinxen bij de schoorwal van het eiland Vasilevsky, en dan de Petrus-en-Paulusvesting. Ervaar de Petrus-en-Paulusvesting, het eerste gebouw van de eeuwenoude stad Sint-Petersburg. Je kunt in de kathedraal ook een bezoek brengen aan de tombes van de Romanov-dynastie. Pauzeer voor de lunch, rust wat uit, en ga dan verder naar de volgende bestemming. Bezoek het Hermitage Museum, met beroemde kunstverzamelingen in prachtige architectuur. Na het museum zie je de Kerk van de Verlosser op het Bloed, de beroemde kerk. Dan, in de avond, keer je terug naar je hotel. Op verzoek (en eigen kosten) kun je deelnemen aan een optioneel avond-programma. Op de tweede dag vertrek je naar Peterhof, de zomerresidentie van de tsaren, ook bekend als het "Versailles van Rusland". Peterhof (Petrodvorets) is een juweel van Russische kunst, een stad van parken, paleizen en fonteinen. Bezoek het Grote Paleis en maak dan een geleide wandeling door het Peterhof-park. Reis naar het plaatsje Poesjkin voor een bezoek aan het Catharinapaleis, beroemd om de barnsteenkamer. Na het paleis heb je tijd voor een lunch. Dan, in de avond, keer je terug naar je hotel. Op verzoek (en eigen kosten) kun je wederom deelnemen aan een optioneel avond-programma.

...
Sint-Petersburg: 2-daagse Visumvrij Shore Excursion

8. Sint-Petersburg: 2-daagse Visumvrij Shore Excursion

Op dag 1 wordt u rond 8.30 uur ontvangen en begroet, afhankelijk van de aankomsttijd van uw schip door uw gids bij de haventerminal. Je begint met een stadsintroductie-tour met een tuinen- en fonteintour om te volgen. Rijd terug naar de stad met een metro-tour onderweg. Geniet van een Russische lunch en een boottocht over de rivieren en kanalen. Je keert terug naar je schip rond 17.00 uur. Voor een optioneel avondprogramma (theater / folkloristische show) - neem contact op met de lokale leverancier. Dag 2 - Je begint met een privérondleiding door het Hermitage-museum. Geniet van een traditionele Russische lunch. Binnenrondleiding door de kerk van het vergoten bloed zal volgen. Daarna heb je tijd om langs Nevsky-prospect / winkelen te wandelen. U zou van plan zijn om rond 16.30 uur terug te zijn naar uw schip. Let op: werkelijke volgorde van sites kan worden herschikt vanwege beschikbaarheid van de boeking, weersomstandigheden, verkeer, officiële ceremonies, enz. Vervangingen kunnen van toepassing zijn. route: • Traditionele Russische lunch na Peterhoff op dag 1 • Boottocht langs rivieren en kanalen na terugkomst van Peterhoff op dag 1 • Traditionele Russische lunch na Hermitage-tour op dag 2 • Fotostop van de kathedraal van St. Isaak op dag 1 • Peter en Paul Fortress fotostop tijdens stadsoriëntatie tour op dag 2 Houd er rekening mee dat de daadwerkelijke rondleiding opnieuw kan worden geregeld vanwege de vrije dagen van musea en de beschikbaarheid van reserveringen.

...
2-daagse privé St. Petersburg met keizerlijke residenties zonder visum

9. 2-daagse privé St. Petersburg met keizerlijke residenties zonder visum

Dag 1: St. Petersburg Neem een volledige tour van de beroemdste bezienswaardigheden van Sint-Petersburg - te beginnen met de Izaäkkathedraal, Paleisplein, de Peter & Paul Fortress en de kathedraal - de grafkelder van de Romanovs. Daarna wordt de prachtige kerk van de Verlosser op het Bloed - de tweede grootste mozaïek museum in de wereld. Geniet van een lunch in een van de gerespecteerde restaurants van de stad. In de middag genieten van een 2 uur durende rondleiding door het State Hermitage Museum. Dag 2: Pushkin en Peterhof Ontdek de geheimen van de wereld wonder - de Amber Room - gedurende een halve dag tour naar de prachtige barokke paleis van Catharina de Grote in de stad van Poesjkin (Tsarskoje Selo). Het park rond het paleis is een prachtig werk van de Russische tuinieren kunst uit de 18e en 19e eeuw, het combineren van de meesterwerken van de architectuur met de natuur schoonheid. De tour is inclusief een lunch in een restaurant in de buurt van het paleis. beroemdste en meest spectaculaire keizerlijke landgoed van St. Petersburg - In de middag wordt u Peterhof ontdekken. Gelegen aan de kust, is het grote paleis en park complex van Peterhof met zijn unieke reeks van fonteinen beschouwd als een van de mooiste in de wereld.

...
Sint-Petersburg Winterhoogtepunten tour met kleine groepen

10. Sint-Petersburg Winterhoogtepunten tour met kleine groepen

Bespaar kostbare tijd op een begeleide kleine groepsreis door Sint-Petersburg waarbij alle toegangskaarten van tevoren zijn geregeld. Profiteer van een combinatietour wanneer de totale prijs lager is dan wanneer u Catherine Palace en de Hermitage-tours afzonderlijk boekt. Profiteer van het ophalen bij uw hotel en reis vervolgens in een kleine groep naar de hoogtepunten van het stadscentrum. Bezoek het keizerlijk Catharinapaleis (of Peterhof-paleis op dinsdag), beroemd om de prachtige Amber Room en majestueuze interieurs van de koninklijke familie. Bewonder meesterwerken van kunst en kunstvoorwerpen uit de keizertijd in het Hermitage Museum, waaronder werken van Leonardo da Vinci, Raphael en Titiaan. Bewonder de hoogtepunten van de stad terwijl je rondreist en krijg de kans om te stoppen en souvenirfoto's te maken.

...

Plan je bezoek

 • Openingstijden

  In het hoogseizoen (juni-augustus) is het paleis van woensdag t/m zondag open tussen 12:00 en 19:00, op maandag van 12:00 tot 20:00, op dinsdag gesloten.

 • Tickets

  Vanaf 10:00 kun je tickets kopen bij twee ingangen: de hoofdingang en de Hermitagekeuken, of Rode Poort. Op je ticket staat hoe laat je het paleis binnen mag gaan. Het Catharinapark is bij de toegang inbegrepen. Voor volwassenen kost een ticket 520 roebels, kinderen onder de 18 mogen gratis naar binnen. Een audiogids kost 150 roebels. Voor groepen van minimaal 15 personen zijn gratis Engelse tours beschikbaar.

 • Vooraf boeken

  Als je je kaartjes vooraf online boekt, ontvang je een voucher. Deze laat je zien bij de Kerkpoort (mei-september) om je echte ticket te ontvangen. Vergeet niet een identiteitsbewijs mee te nemen en wees op tijd voor je geplande toegangstijd.

 • Hoe kom je er?

  Neem vanaf Vitebsy treinstation of Kupchino treinstation de trein naar Tsarskoje Selo (Poesjkin). Pak daar bus 371 of 382 of minibustaxi 377 naar het Catharinapaleis en -park. Vanaf metrostation Moskovskaya neem je minibustaxi 342 of 545 naar Catharinapaleis en -park. Vanaf metrostations Zvezdnaya and Kupchino gaat bus 186 naar het paleis.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Juni-augustus is het paleis woensdag t/m zondag open tussen 12:00 en 19:00, maandag van 12:00 tot 20:00, dinsdag gesloten.
 • Toegangsprijzen
  Tickets voor volwassenen kosten 520 roebels, minder dan €10.
 • Heb ik een gids nodig?
  Zeker aan te raden. Check deze populaire tours.
 • Hoe kom ik er?
  Neem een trein vanaf jouw locatie, dan bus 371, 382, 186, of minibustaxi 377, 342 of 545 naar Catharinapaleis.
 • Extra tips

  • Raadpleeg een plattegrond om je bezoek uit te stippelen.

  • Draag goede schoenen en kleed je gepast voor het weer.

Sitemap Catharinapaleis

Wil je alle activiteiten in Catharinapaleis ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Catharinapaleis

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.693 beoordelingen

Daria en Oleg waren droomgids en chauffeur voor een prachtig bezoek

Vanaf het welkom tot het afscheid was het een prachtige dag Onze gids ontmoette ons precies op tijd in ons hotel en nam ons mee naar onze uitstekende chauffeur die het rijden in St. Petersburg eenvoudig maakte Daria's kennis opende de geheimen van het paleis en vele andere aspecten van St. Petersburg stelt ons zelfs voor aan Eliseyev. De dag verliep zo soepel en snel en we hadden veel plezier onderweg.

Olga was onze gids en ze was uitstekend. Ze kent echt haar geschiedenis, was erg interessant en deed haar best om onze reis aangenaam te maken. Ze is een uitzonderlijke vrouw, spreekt perfect Engels en was fascinerend. Ik zou je zeker aanraden om om Olga te vragen. Ze nam ons zelfs mee naar de prachtige metro's in Dt Petersburg. Bedankt Olga voor een mooie dag.

Maria was een uitstekende gastheer voor ons in Sankt-Peterburg. Ze is een zeer sympathieke, deskundige, behulpzame en zorgzame gids die haar uiterste best doet om ons zeer comfortabel te voelen in haar stad. We bevelen haar en het bedrijf aan dat dit, uw IT, een zeer goede ervaring was. Zelfs de bestuurder was extreem respectvol en aardig.

De moeite waard om te bezoeken, vooral omdat je een deel van de stad kunt zien, gerelateerd aan de Tweede Wereldoorlog, dat je niet ziet als je je concentreert op het historische gedeelte

Alex was een uitzonderlijke gids met een schat aan historische kennis. De tour was informatief en interessant.