Datums kiezen

Cathedral of Mérida

Cathedral of Mérida: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Merida: Wandeltocht door het prachtige historische centrum

1. Merida: Wandeltocht door het prachtige historische centrum

Ontdek de geschiedenis en de geheimen, plus alles wat deze stad voor je heeft: kunst, tradities en heel veel culturele diversiteit. Kom en beleef plezier aan deze wandeltocht die we hebben gemaakt voor jou, een reiziger die de stad op een lokale manier wil leren kennen.

Mérida: zelfgeleide tour langs hoogtepunten van de stad en speurtocht

2. Mérida: zelfgeleide tour langs hoogtepunten van de stad en speurtocht

Leer Mérida in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling. Je verkent de stad te voet en krijgt punten voor het oplossen van verschillende soorten taken: Vind bezienswaardigheden: Je gebruikt hints om de beste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes in de stad te vinden. De kaartfunctie in de app helpt je daar te komen. Los vragen op: Als je eenmaal bent aangekomen op de plek die je zoekt, krijg je vragen over de aanblik. Meestal zijn de antwoorden verborgen in borden, foto's, enz. Een geweldige en leuke manier om nieuwe dingen over de stad te leren. Veel plezier: Tijdens het avontuur kun je ook spannende fotoopdrachten verwachten die veel creativiteit vergen. Als je de snapshots onder de knie hebt, word je beloond met punten. Onderweg kom je op geweldige plaatsen zoals de "Plaza Grande", "Catedral de Mérida", "Parque de Santa Lucía" en nog veel meer spannende bezienswaardigheden in de buurt. Nadat je de game hebt geboekt, ontvang je per e-mail een gamecode met instructies voor het spelen. Ga naar het "San Juan Park" en gebruik de code om het spel in de app te ontgrendelen. De tour eindigt in het Santa Lucía-park. De ervaring is niet beperkt in de tijd. Je kunt de stad in je eigen tempo verkennen en pauzes nemen. Download gewoon de Explorial-App, ga naar het startpunt en je bent klaar om met het spel te beginnen. De tour duurt gemiddeld ongeveer 1-2 uur.

Mérida: Montejo Boulevard en Historisch Centrum fietstocht

3. Mérida: Montejo Boulevard en Historisch Centrum fietstocht

We halen onze fietsen op in de buurt van het Palacio Cantón Museum aan de Paseo Montejo. We gaan over de fietspaden over een laan met bomen en palmen die ons zullen beschermen tegen de zonnestralen. We stoppen bij het Monument van het Vaderland waar ik je een korte uitleg zal geven. Daar heb je tijd om foto's te maken, want het is een unieke plek in Mexico. We gaan verder terug en stoppen bij vier verschillende prachtige herenhuizen. Ik zal je vertellen wie ze bewoonden en wat hun relatie is met de gouden eeuw van Yucatan. In de tweede helft gaan we via een zeer veilige straat rechtstreeks naar het Plaza Mayor van de stad om je gebouwen te laten zien zoals de kathedraal en het huis van de conquistadores uit de koloniale tijd, parken die in de 19e eeuw zijn aangelegd, het belangrijkste theater van buitenaf gezien, naast andere bezienswaardigheden. Aan het eind gaan we naar de Santa Anna markt om ons op te frissen met een vruchtendrankje naar keuze. We keren terug naar dezelfde ontmoetingsplaats om onze fietsen achter te laten op de Paseo Montejo. Bij alle stops is er schaduw en bij andere kunnen we een stukje lopen om de bezienswaardigheden die ik je zal laten zien beter te bekijken. De duur van de fietstocht is 2 uur en een half en we leggen ongeveer 7 kilometer af. De hele oppervlakte die we afleggen is volledig vlak.

Mérida: Paardenkoets ervaring

4. Mérida: Paardenkoets ervaring

Begin je Mérida-avontuur met een heerlijke ontmoeting in Parque de Santa Lucía. Hier laten we je kennismaken met de rijke geschiedenis van de stad en de spannende tour die je te wachten staat. Onze reis ontvouwt zich terwijl we de Universidad Autonoma de Yucatan bezoeken, waar je inzicht krijgt in het Mexicaanse onderwijssysteem en de historische betekenis van deze instelling. Duik in de architectuurgeschiedenis van deze universiteit, verrijkt met boeiende verhalen van opmerkelijke persoonlijkheden. Vervolgens verkennen we Teatro Peon Contreras, een historisch theater met een eeuwenoude erfenis. Deze locatie is getuige geweest van een breed scala aan evenementen, van boeiende optredens tot belangrijke politieke bijeenkomsten. Het is een echt bewijs van het culturele erfgoed van de stad. Onze tour neemt ons mee naar Iglesia El Jesus, Tercera Orden, een betoverende oude tempel gebouwd met stenen uit de originele piramides van de regio. Ontdek de Maya-ontwerpen en zelfs echte dierlijke fossielen ingebed in de structuur, waardoor de fascinerende geologische geschiedenis van de stenen wordt onthuld. Terwijl we verder gaan, wandelen we door Parque Hidalgo, een gebied vol Yucatecan-legendes en geschiedenis. Leer meer over de helden die de weg hebben vrijgemaakt voor een rechtvaardige samenleving waarin alle individuen gelijke rechten genieten. Het hoogtepunt van onze tour is een bezoek aan de iconische Catedral de Mérida, de eerste kathedraal in Amerika. De architecturale grandeur, diverse archieven en culturele betekenis maken het een must-see. Bewonder het grootste Christusbeeld en ontdek Maya-geheimen die verborgen zijn in de architectuur. Het hart van de stad, Plaza Grande, wacht op onze verkenning. Op dit bruisende plein komen zowel de lokale bevolking als bezoekers samen om het leven te vieren en de levendige cultuur van Mérida te laten zien. We rijden door de historische Paseo de Montejo, een weelderige laan bezaaid met de beste restaurants en sociale centra van de stad. Ervaar hoe de historische gebouwen naadloos opgaan in het moderne stadsleven. Tijdens deze ervaring reis je in een paardenkoets en dompel je onder in de charme van de stad. Uw deskundige gids zal ook prachtige foto's van u maken om blijvende herinneringen te creëren. De tour eindigt op Plaza Grande en biedt een veilige en mooie omgeving met een scala aan eetgelegenheden en activiteiten om uw Mérida-ervaring te verbeteren.

Ontdek de grote stad Mérida, Yucatán

5. Ontdek de grote stad Mérida, Yucatán

-We bezoeken plaatsen zoals de Edificio central de Universidad de Yucatán, cuna del feminismo in Mexico -het Santa Lucía park met zijn traditionele serenata de trova yucateca het Hidalgo-park, waar je een van de mooiste architectonische gebouwen van de stad kunt zien, van europees tot piedras mayas - la plaza principal con sus edificios incluida la majestuosa catedral de San Idelfonso , la casa de Montejo , el palacio de Gobierno donde se encuentran los murales del gran artista Fernando Castro Pacheco.

6 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Cathedral of Mérida: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Cathedral of Mérida

Wil je alle activiteiten in Cathedral of Mérida bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.