Cathedral of Saint John the Baptist, Turin

23 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Cathedral of Saint John the Baptist, Turin: topattracties in de buurt

Cathedral of Saint John the Baptist, Turin: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Turijn: Magie Turijn® Tour - Zwarte Magie en Zwarte Kunsten

Turijn: Magie Turijn® Tour - Zwarte Magie en Zwarte Kunsten

Ontdek de twee zielen van Turijn: de ene gerelateerd aan witte magie, de andere aan zwarte magie. Sluit je aan bij een gids in een privébus en ontdek de rijke esoterische traditie van de stad. De Magic Turin®-tour onthult de mystieke en enigmatische facetten waardoor Turijn tot de top 5 van magische plaatsen ter wereld behoort. Begin op Piazza Statuto, het 'hart van de duisternis'. Dit district van Turijn werd als een ongelukkig gebied beschouwd omdat het door de oude Romeinen die de stad stichtten als begraafplaats werd gebruikt. Als de avond valt, ontdek je enge stenen gezichten, maçonnieke raadsels, sinistere architectuur en esoterische symbolen die het historische stadscentrum sieren. Ontdek een verborgen detail op de gevel van de kathedraal, waar de Heilige Lijkwade bewaard is gebleven. Beëindig de tour in het witte magische gebied van Turijn, tussen spectaculaire pleinen, bewakers van de stad en oude legendes.

Turijn: Rondleiding Koninklijk Paleis Skip-the-Line

Turijn: Rondleiding Koninklijk Paleis Skip-the-Line

Sla de lange rijen voor het magnifieke Koninklijk Paleis van Turijn over met fast-track tickets tijdens deze rondleiding. Ontmoet je gids bij de ingang van het Koninklijk Paleis. Treed in de voetsporen van de koninklijke familie Savoye die hier woonde tijdens hun bewind in de jaren 1800 en begin 20e eeuw. Stel je voor hoe het leven hier zou zijn geweest terwijl je door de troonzaal, de slaapkamers, de balzaal en meer loopt. Bewonder de indrukwekkende architectuur en ingewikkelde details van het paleis terwijl je leert over de geschiedenis, die teruggaat tot de 16e eeuw. Luister naar verhalen over de evenementen en ceremonies die plaatsvonden in het Paleis van Turijn. Lees meer over de periode die ertoe leidde dat Italië in 1946 een republiek werd. Ga verder naar de Kapel van de Heilige Lijkwade, een prachtige kapel in barokstijl gebouwd om de Lijkwade te huisvesten. Helaas is de Lijkwade in 1997 door brand verwoest. Toch is het gebouw nog steeds een bezoek waard om het interieur en de rijke geschiedenis te bewonderen.

Turijn Noir: de donkerste wandeltocht

Turijn Noir: de donkerste wandeltocht

Ontmoet je gids en begin 's avonds aan een spookachtige wandeling door het stadscentrum. Bekijk de stad zoals je nog nooit eerder hebt gedaan terwijl je bezienswaardigheden en monumenten bezoekt tijdens exclusieve openingstijden. Leer meer over de duistere geschiedenis van de stad, van de pest, misdaden en verontrustende hekserijpraktijken die plaatsvonden in de Romeinse wijken. Beklim de 200 treden naar de top van de klokkentoren en bewonder het verlichte panorama van de stad bij nacht. Ga verder naar de oude kerk van Misericordia voor een exclusieve opening en ontdek vervolgens de spookachtige geschiedenis van de oudste rechtbank in de stad, naast andere mysterieuze plaatsen. Luister naar verhalen over de oude geesten in de stad terwijl je met je gids aan een spannende tour begint.

Koninklijk Paleis van Turijn: voorrangsticket en rondleiding

Koninklijk Paleis van Turijn: voorrangsticket en rondleiding

Bezoek een van de meest weelderige bezienswaardigheden van Turijn tijdens een rondleiding. Bekijk de voormalige residentie van het Koninklijk Huis van Savoye, inclusief de Koninklijke Wapenkamer, de Kapel van de Heilige Lijkwade en de paleistuinen. Ontmoet je gids voor het Koninklijk Paleis en ga naar binnen zonder in de rij te hoeven wachten dankzij een voorrangstoegangsticket. Verken het paleisinterieur en bewonder de luxueuze decoraties en meubels. Bekijk de koninklijke vertrekken, balzaal, troonzaal en galerij. Bekijk 's werelds grootste collectie wapens in de Royal Armory, bezoek de Kapel van de Heilige Lijkwade en geniet van de prachtige paleistuinen.

Turijn: zelf begeleide highlights speurtocht & wandeltour

Turijn: zelf begeleide highlights speurtocht & wandeltour

Leer Turijn in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht-wandeltocht die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige teambuildingactiviteit. Nadat u de speurtochttour op uw mobiele apparaat heeft gedownload, gebruikt u de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Turijn te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het stadsbezichtigingsspel te onthullen. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Start de activiteit wanneer je maar wilt en geniet van de flexibiliteit om je spel op elk gewenst moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag. In de met geschiedenis gevulde stad Turijn bezoekt u eerst de prachtige kathedraal van Sint Johannes de Doper. Dan het unieke Koninklijk Paleis van Turijn en dan het onvervangbare Palazzo Madama. Deze prachtige route vervolgt naar de Galleria Subalpina. Als vijfde halte vind je de Piazza Carlo Alberto. Terwijl u uw wandeling door de stad voortzet, vindt u het interessante Museo Nazionale del Risorgimento Italiano. Uiteraard mocht het Palazzo Carignano niet ontbreken op deze rondleiding. Daarnaast bewonder je ook het Egyptisch Museum. De voorlaatste bestemming is het benijdenswaardige Piazza San Carlo. Terwijl de kers op de taart van deze unieke tour niet anders kon zijn dan de Piazza Solferino. Download de ‘’World City Trail’’ app uit de winkel. Start dan uw tour en geniet ervan!

Turijn: Koninklijk Paleis en Kathedraal Ticket en Rondleiding

Turijn: Koninklijk Paleis en Kathedraal Ticket en Rondleiding

Deze rondleiding is alleen beschikbaar in het Italiaans en Frans. Ik raad dit bezoek niet aan voor Engelstaligen omdat onze gids alleen Frans of Italiaans spreekt, wat onnodige verlegenheid kan veroorzaken. Geen mensen die geen Frans of Italiaans verstaan, alstublieft! We danken je voor dit ongemak. Het spijt ons! Het koninklijk paleis van Turijn behoort tot de meest weelderige historische Italiaanse paleizen en herbergt tegenwoordig de koninklijke musea. Het hele complex staat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van de unesco. Het imposante gebouw ligt in het hart van Turijn, omringd door 17e-eeuwse tuinen. Wandel door de prachtige kamers van het Italiaanse koningshuis - hier maak je zeker indruk met prachtige collecties originele wandtapijten, kostbare wapens en harnassen, zorgvuldig versierd meubilair en een uitgebreide kunstcollectie. Bijzondere aandacht is besteed aan de eetkamer die is ingericht met 19e eeuws duits porseleinen servies, Engels zilveren bestek en verfijnde baccarat glazen met gouden decoraties, originele kroonluchters van grote waarde in verguld brons. Je tour omvat ook een kort bezoek aan de koninklijke wapenkamer, een van de rijkste in Europa, het prachtige barokke meesterwerk van guarino guarini, de kapel van de heilige lijkwade, ontworpen om een van de meest mysterieuze relikwieën van het christendom te huisvesten. De lijkwade van Turijn, ook wel bekend als de heilige lijkwade, is een linnen doek met de negatieve afbeelding van een man. Sommigen beschrijven de afbeelding als een afbeelding van Jezus van Nazareth. Je tour eindigt in de catedral of de kapel van de Heilige Lijkwade waar je de plek waar de Lijkwade ligt kunt bewonderen. Vanwege de extreem kwetsbare staat is de lijkwade niet te bekijken voor het publiek, behalve tijdens zeer zeldzame openbare bezichtigingen, maar je kunt wel de prachtige plek zien waar de kist staat, de XVIII koninklijke tribun. De plaatsen van de heilige lijkwade zijn slechts één reden om Turijn te bezoeken, een interessante stad met veel geschiedenis en dingen om te zien. Sluit je ervaring af met het bewonderen van de perfecte kopie van Leonardo's Laatste Avondmaal, opgehangen aan de tegengevel van de kathedraal.

Turijn: e-bike-sightseeingtour. Centrum en uitzicht van bovenaf

Turijn: e-bike-sightseeingtour. Centrum en uitzicht van bovenaf

De mooiste, grappigste en meest duurzame manier om Turijn, het historische centrum en de parken te bezoeken per e-bike. Je ziet en voelt de stad in jouw tempo en ontdekt zowel klassieke plekjes als verborgen juweeltjes. De enige fietstocht die het uitkijkpunt Cappuccini op de top van de heuvel bereikt. Onze gidsen voor fietstochten zullen u onderdompelen in de verscheidenheid aan routes van het koninklijk paleis tot Mole Antonelliana, van de mooiste pleinen tot het Valentino-park, door de Savoy-residenties, tuinen, kunst, geschiedenis, keuken. Geweldige manier om de stad te verkennen tijdens uw eerste bezoek of om Turijn te bekijken voor vertrek.

Turijn: historische wandeltocht bij nacht

Turijn: historische wandeltocht bij nacht

Bekijk Turijn vanuit een ander perspectief tijdens een historische nachtwandeling van 2 uur. Onder begeleiding van een gids hoor je veel verhalen over de adellijke families en de fantomen die 's nachts door de stad lopen. Ontmoet de gids op Piazza del Castello en zie het Palazzo Reale, onderweg langs het Egyptisch Museum. Zet je camera's klaar, want dan kom je de monumentale Mole Antonelliana tegen. Oorspronkelijk ontworpen als een synagoge, herbergt de toren nu het National Museum of Cinema en wordt aangenomen dat het het hoogste museum ter wereld is. Vervolgens leidt je lokale gids je naar de Duomo di Torino (kathedraal van Turijn), waar het theater van de oude Romeinse stad was gevestigd. Leer meer over het oude verleden van Turijn terwijl je foto's maakt van de stad die 's nachts verlicht is.

Turijn: audiotour met gids

Turijn: audiotour met gids

Ga op reis met de Turijn Self-Guided Audio Tour, een meeslepende reis door het hart van een van de meest fascinerende steden van Italië. Tijdens dit avontuur word je begeleid door een zorgvuldig samengestelde audiogids die de lagen van de rijke geschiedenis, het culturele erfgoed en de architectonische wonderen van Turijn zal onthullen. Bereid je voor om de stad in je eigen tempo te verkennen en de verborgen juweeltjes en iconische monumenten te ontdekken die Turijn tot een unieke bestemming maken. Onze stadsrondleiding begint in het historische centrum, waar het elegante Piazza Castello als startpunt dient. Vanaf hier dwaal je door de charmante geplaveide straatjes, die elk echoën met verhalen uit het verleden van Turijn. Terwijl je door de stad navigeert, geeft de audiogids fascinerende inzichten in de koninklijke erfenis die Turijn kenmerkt en laat hij de koninklijke paleizen zien, waaronder het prachtige Palazzo Madama en het imposante Koninklijk Paleis. De tour gaat verder naar de iconische Mole Antonelliana, een symbool van Turijn, waar je meer te weten komt over de intrigerende geschiedenis en het panoramische uitzicht over de stad en de omringende Alpen. Doorkruis de charmante wijken, zoals de Quadrilatero Romano, waar de aroma's van de lokale keuken door de lucht zweven en je verleiden om te genieten van de gastronomische geneugten van Turijn. Ontdek de artistieke ziel van de stad tijdens een bezoek aan gerenommeerde musea zoals het Museo Egizio, met een van de meest uitgebreide collecties Egyptische kunstvoorwerpen buiten Caïro. Maak kennis met de hedendaagse kant van Turijn in wijken zoals de wijk Dora, waar industriële architectuur en moderne creativiteit elkaar ontmoeten. Tijdens de tour kom je ook de hartslag van het lokale leven tegen op drukke markten, levendige pleinen en pittoreske parken. De audiogids laat je kennismaken met de dynamische sfeer die Turijn kenmerkt, met zijn diverse evenementen, festivals en levendige straatbeelden. Deze audiogids is ontworpen om je de flexibiliteit te bieden om te pauzeren en plaatsen te verkennen die je interesseren. Leer meer over de top 15 toeristische attracties in Turijn. De geschiedenis, cultuur, mythen, architectuur en andere belangrijke feiten staan in dit audiocommentaar, dat begint bij de centrale locatie van de stad en dan de route geleidelijk één voor één aflegt. 1. Porta Nuova 2. Via Roma 3. Piazza San Carlo 4. Egyptisch Museum 5. Museo Nazionale del Risorgimento Italiano 6. Piazza Castello 7. Real Chiesa di San Lorenzo 8. Koninklijk Paleis van Turijn 9. Cappella della Sacra Sindone 10. Museum van Oosterse Kunst in Turijn 11. Santuario della Consolata 12. Museo Civico Pietro Micca e dell'Assedio di Torino del 1706 13. Mole Antonelliana 14. Parco del Valentino 15. Kasteel van Valentino Dus zet je koptelefoon op, druk op play en laat de Turijn Self-Guided Audio Tour je begeleider zijn bij het ontrafelen van de schatten van deze bijzondere stad. Maak je klaar om betoverd te worden door de unieke mix van traditie, innovatie en tijdloze allure van Turijn.

Turijn: privétour op het pad van de heilige lijkwade

Turijn: privétour op het pad van de heilige lijkwade

Ontdek de geschiedenis en het mysterie achter de Heilige Lijkwade van Turijn. Volgens de legende werd het grafkleed van het gekruisigde lichaam van Jezus in 1578 door de hertogen van Savoye naar Turijn overgebracht. Maar waar werd het vroeger bewaard? Hielden de Tempeliers het verborgen? Ontdek al deze geheimen tijdens de tour. Slechts één van de fascinerende theorieën over de Heilige Lijkwade wordt beschouwd als het belangrijkste relikwie in het christendom, maar wordt zelden getoond. Het oude linnen is bewaard gebleven in de koninklijke kapel van de kathedraal van San Giovanni Battista. Volg de geschiedenis achter de lijkwade door een bezoek te brengen aan de adembenemende Kapel van de Heilige Lijkwade, het meesterwerk van Guarino Guarini en een van de beroemdste barokke gebouwen ter wereld. Ga verder naar de renaissancekathedraal gewijd aan Johannes de Doper, waar de lijkwade alleen voor zeer speciale gelegenheden wordt bewaard en tentoongesteld. Op dit moment is de Heilige Lijkwade niet zichtbaar. Beëindig de tour met een rondleiding door het Museum van de Heilige Lijkwade om enkele vragen te beantwoorden die verband houden met de authenticiteit van de Lijkwade, een relikwie dat mensen van over de hele wereld trekt.

De topbezienswaardigheden in Turijn

Activiteiten in Cathedral of Saint John the Baptist, Turin

Steden in Italië

Andere activiteiten in Cathedral of Saint John the Baptist, Turin

Wil je alle activiteiten in Cathedral of Saint John the Baptist, Turin bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cathedral of Saint John the Baptist, Turin

Gemiddelde beoordeling

4.6
(894 beoordelingen)

De gids was geweldig! Een ervaring die ik 100% aanbeveel als je een deel van de geschiedenis van Turijn wilt ontdekken waar maar weinig mensen over praten, waaruit het is geboren en die je meeneemt op een reis naar het verleden van een stad vol unieke schoonheid en intriges. De dame die ons toen begeleidde, bracht ons echt in de sfeer van de reis! Ps. We hadden een aantal persoonlijke problemen en konden niet komen opdagen op de eerste dag dat we boekten, maar het personeel was erg aardig om ons zonder problemen te verplaatsen! Bedankt voor wat je doet :)

We waren betoverd en gefascineerd door deze tour, door de gids die ons vergezelde en ons anekdotes en de geschiedenis van het magische Turijn vertelde. Drie uur die vijf minuten leken, met ingehouden adem en ogen bezig met het onderzoeken van alle kleine en grote mysteries die de gids had aangegeven. STERK AANBEVOLEN. Jammer dat er maar 5 sterren zijn, want als ik kon, had ik er 10 gegeven.

Uitstekende gidsen! Voorbereid en charismatisch! De twee en een half uur vlogen voorbij! Je zou nooit stoppen met naar ze te luisteren! Interessant zijn de weinig bekende anekdotes maar bewaard gebleven door de geschiedenis en de meer noir-referenties die elk bezoek altijd kleuren. Goed gedaan!

Ondanks mijn scepsis was de tour erg interessant, helemaal niet voorspelbaar, de zeer deskundige gidsen waren over het algemeen een geweldige ervaring

Echt een leuke ervaring, aan te bevelen, een originele manier om nieuws en bezienswaardigheden over Turijn te ontdekken.