Kies data

Cathedral Rock

Cathedral Rock: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sedona: bezienswaardigheden, geschiedenis en winkelrondleiding met open bus

1. Sedona: bezienswaardigheden, geschiedenis en winkelrondleiding met open bus

Tour in een openluchtvoertuig met 360 graden uitzicht en maak zes stops langs deze bezienswaardigheden, geschiedenis en winkeltour in Sedona. Bekijk de rode rotsen, verken de krachtige vortexen waar Sedona beroemd om is en stop voor het beste eten en winkelen in de buurt. Begin uw dag met uitzicht op de rode rotsen van de toppen en bergen van Sedona. Hoor alles van je gids, van hoe deze rotsen zijn ontstaan tot de beste plekken om te dineren. Geniet van het uitzicht op Cathedral Rock, Thunder Mountain, filmlocaties en nog veel meer. Luister tussen de haltes door terwijl je gids de mysteries van Sedona en zijn fascinerende locaties uitlegt. Stop halverwege de tour in trendy Uptown Sedona voor een optionele lunch tussen de andere haltes langs de tour. Beëindig je tour terug bij het kantoor van de lokale partner met wat tijd voor het diner om vrij te besteden. De hele tourroute omvat stops bij: • Kapel van het Heilig Kruis (30 minuten) • Sedona Airport Overlook (20 minuten) • Tlaquepaque Arts & Shopping Village (40 minuten) • Uptown Sedona (60 minuten) • Rachel's Knoll (20 minuten) • Amitabha Stupa & Peace Park (30 minuten)

3 dagen: Antelope Canyon, Monument Valley & Horseshoe Bend

2. 3 dagen: Antelope Canyon, Monument Valley & Horseshoe Bend

Ga terug naar de natuur en beleef de indrukwekkende rotsformaties van Arizona tijdens deze 3-daagse reis naar Monument Valley, de Antelope Canyon en de Valley of Fire. Bezichtig met een jeep de Navajo Nation met een inheemse gids en bewonder het geweldige uitzicht van de Horseshoe Bend. Maak gebruik van de gelegenheid om te shoppen in de boetiekjes en handwerkwinkeltjes in Sedona, en nog veel meer. Dag 1: Las Vegas – Sedona (Woensdag) Begin de dag met een rit door de Mojave Desert naar het Colorado Plateau. Reis langs het historische Route 66 naar Sedona. Neem daar het spectaculaire landschap van Oak Creek Canyon in je op, die 610 meter hoog is vanaf de valleibodem gerekend. Stop om foto's te nemen van de rode rotsen en de omgeving bij het Creek Canyon-uitkijkpunt en Slide Rock State Park. Lunch in Sedona en kijk rond in de autenthieke handwerkwinkels van de inheemse Amerikaanse bevolking. Ga vervolgens de omliggende woestijn in om de Chapel of the Holy Cross te bezoeken en geniet daar van een panoramische uitkijk op de rode rotsformaties van Sedona, waaronder de Bell Rock, Courthouse Buttle en de Cathedral Rock. Verlaat Sedona laat in de middag en rijd naar Flagstaff voor je overnachting in La Quinta Inn & Suites. Dag 2: Monument Valley – Horseshoe Bend (Donderdag) Ga Monument Valley in en verken de iconische symbolen van het Amerikaanse westen. Treed diep in het hart van de autonome Navajo Nation, waar zandsteenrotsen staan die tot 300 meter hoog zijn. Bewonder de bijna verticale buttes (tafelbergen) en zie inheemse struiken en bomen. Neem een jeeptour naar de vallei onder leiding van een lid van de Navajostam en beleef zelf waarom zij dit land "zoals geen andere plek op aarde" noemen. Stop voor een barbecuelunch in de open lucht (inbegrepen) en ga dan door naar de grootse Coloradorivier. Bezoek de Horseshoe Bend voor een spectaculair uitzicht, uniek in de regio. Vervolgens ga je door naar Lake Powell om te overnachten in Page in het Clarion Inn. Dag 3: Antelope Canyon – Valley of Fire – Las Vegas (Vrijdag) Ontdek de plek waar, volgens de lokale Navajofolklore, het "water door de rotsen stroomt". Reis door de Upper Antelope Canyon en bezoek de waanzinnige duinen die door wind, water en zand gevormd zijn. Begin dan de terugreis naar Las Vegas, met een lunchpauze onderweg, en stop bij de Valley of Fire, genaamd naar de overweldigende dieprode rotsformaties. Het landschap, dat in de tijd van de dinosaurussen door bewegende duinen gemaakt is, is nu meer dan 150 miljoen jaar oud. Kom aan in de vallei tijdens de beste tijd van de dag, wanneer de vallei 'in brand staat' door de krachtige zonnestralen die van de rotsen weerkaatsen (als het weer het toelaat). Verlaat de Valley of Fire State Park om in de vroege avond aan te komen in Las Vegas, waar de tour eindigt.

Sedona: zelfgeleide audiotour voor autorijden

3. Sedona: zelfgeleide audiotour voor autorijden

Geniet van de verschillende vibes van het prachtige Sedona. Begeleid jezelf op een audio-begeleid avontuur naar de beroemdste bezienswaardigheden en rijd door de prachtige rotsformaties die kenmerkend zijn voor de stad. Stop waar en wanneer je maar wilt en verken je omgeving. Nadat u de Action Tour Guide-app hebt gedownload, begint u uw rondleiding bij de Kamer van Koophandel/Bezoekerscentrum van Sedona. Sla Route 89 op, of de Red Rock Scenic Byway, en begin aan uw schilderachtige reis. Je eerste grote stop is bij het Tlaquepaque Arts Shopping Village, een schattige en eigenzinnige bestemming. Ga verder naar het zuiden naar je eerste wandelpad: Marg's Draw. Naast de prachtige rode rotsen, heeft deze site ook veel bloeiende bloemen in de lente. De volgende stop is Broken Arrow Trail, waar je alles te weten komt over de reeks gebeurtenissen die ertoe hebben geleid dat Sedona 'Little Hollywood' werd genoemd. Bezoek de Kapel van het Heilige Kruis en bewonder de torenhoge structuur, geïnspireerd op het Empire State Building. De volgende is Cathedral Rock, waarschijnlijk de beroemdste formatie van Sedona. Bereik het Courthouse Vista-pad, dat naar een van de draaikolken van de stad leidt, zogenaamd geladen met spirituele energie. Kom ten slotte aan in het dorp Oak Creek, vol met winkels en restaurants. Maar daar hoeft uw reis niet te eindigen. Ook inbegrepen bij dit pakket is een gratis bonustour door West Sedona, met extra vergezichten en wandelpaden in de meer afgelegen wildernis van de rode rotsregio.

Van Flagstaff: Sedona Red Rock Explorer-dagtrip

4. Van Flagstaff: Sedona Red Rock Explorer-dagtrip

Ontdek de buitenaardse energieën van Sedona tijdens een sightseeingtour die vertrekt vanuit Flagstaff. Je wordt opgehaald bij je hotel in Flagstaff en reist comfortabel en in stijl met een prachtig uitzicht op de beroemde rode rotslandschappen van Sedona. Geniet van een mooie rit door Oak Creek Canyon, een van de top 10 schilderachtige ritten in Amerika, terwijl je 2000 voet hoogte afdaalt om je bestemming te bereiken. Bedek van het ene uiteinde naar het andere en alles daartussenin op de meest uitgebreide introductie van Sedona. Leer alles over de geschiedenis, geologie, folklore en legendes van een van de meest interessante plekken ter wereld. Kom meer te weten over de vele draaikolken die uniek zijn voor dit woestijnlandschap en stop bij Chapel of the Holy Cross en Sedona Airport Overlook voor prachtige uitzichten en fotomomenten. Je ervaren en vermakelijke gids zorgt ervoor dat je een naadloze sightseeing-ervaring hebt met voldoende tijd om van je omgeving te genieten. Daarna heb je de middag om de talrijke kunstgalerijen en lunchopties in je eigen tempo te verkennen.

Cathedral Rock: topattracties in de buurt

Sitemap Cathedral Rock

Wil je alle activiteiten in Cathedral Rock ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.