Kies data

Cattedrale di Monreale

Sitemap Cattedrale di Monreale

Wil je alle activiteiten in Cattedrale di Monreale ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 284 beoordelingen

Perfecte stiptheid om u te komen halen. Per e-mail zijn wij vooraf geïnformeerd dat wij ons verzoek in behandeling hebben genomen. De zeer behulpzame, vriendelijke en aardige chauffeur illustreerde de meest opvallende kenmerken van wat we moesten bezoeken. Hij gaf ons met name veel handige informatie om de plaats en de restaurants te bezoeken. Leuke dag gehad.

Een must-do tour als je in Palermo bent. Joshua, de chauffeur en gids was erg goed. Voor mij vertelde hij niet teveel, ik had altijd genoeg tijd om te kijken wat en hoe ik wilde. Joshua hield rekening met elke persoon. Hij reageerde altijd op iedereen en zorgde ervoor dat alles goed was voor iedereen. Joshua is een van de beste gidsen die ik heb meegemaakt.

Een perfecte organisatie, ophalen bij onze accommodatie, een kleine groep mensen en een goede spreiding van tijden. Zonder dit georganiseerde bezoek hadden we Monreale gemist, want toegang is niet eenvoudig en het was het waard. Daarna vrije tijd in Cefalù om te genieten van deze prachtige stad.

Een wonder van Byzantijns-Griekse kunst. Ik heb er erg van genoten dankzij de audiogids die alle details vertelt, omdat ik het kocht met de gedachte dat het een rondleiding in het Spaans was, maar dat was het niet. De overdracht zeer goed.

Een erg leuke excursie, de kerken en kloostergangen in Normandische Arabische stijl zijn prachtig. Het ontbreken van charmant Cefalù.