Datums kiezen

Cave of the Winds

Cave of the Winds: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

1. Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

Verken Niagara Falls State Park tijdens deze begeleide wandeling. Haal het meeste uit je tijd door te beginnen met de Maid of the Mist-boottocht met je gids en reserveer vervolgens je tijdslot bij Cave of the Winds, zodat je de rij voor de kaartjes kunt overslaan. Deze tour biedt ook een pas voor de hop-on hop-off Niagara Scenic Trolley, zodat je ook de Horseshoe Falls, Luna Island en Three Sisters Island kunt bezoeken. Ontmoet je gids en begin je tour met verhalen over de geschiedenis van het State Park, heldhaftige reddingsacties en gewaagde stuntpogingen op weg naar de Maid Of The Mist-boottocht. Je gids zorgt ervoor dat je je poncho ontvangt terwijl je op weg bent naar de boot en deelt de beste plekken om te bekijken om je de best mogelijke ervaring te geven. Vaar mee en luister naar verhalen over de Maid of the Mist-boot. De boottocht vaart langs de American en Bridal Veil Falls op weg van en naar Horseshoe Falls, de grootste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaan. Kom dichterbij voor een adembenemende ervaring. Zodra de cruise is voltooid, gaat u terug naar de Niagara Falls Observation Tower, waar uw gids meer verhalen zal vertellen en kan helpen met het maken van foto's van u met het geweldige uitzicht op de Niagara Falls achter u. Aan het einde van je begeleide gedeelte ontvang je passen voor zowel de hop-on als de hop-off Niagara Scenic Trolley-service en een getimede reservering voor de Cave of the Winds. De volgende stop na het instappen in de Niagara Scenic Trolley is de Cave of the Winds. Zodra de Trolley je op de korte reis naar de Cave of the Winds brengt, heb je je getimede reservering zodat je de wachtrij kunt overslaan. Verken deze adembenemende attractie door met de lift 50 meter naar beneden te gaan, de Niagara-kloof in. Nadat je je waterdichte poncho hebt opgehaald, ervaar je Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk. Neem deel aan een opwindende beklimming naar het Hurricane Deck aan de voet van de Bridal Veil Falls, waar je helemaal doorweekt raakt. Je Trolley-pas is de hele dag goed, dus de Niagara Scenic Trolley zal je helpen terwijl je je eigen koers uitzet zonder gids door Goat Island. Wees getuige van adembenemende uitzichten vanaf zowel Terrapin Point als Luna Island en bekijk de stroomversnellingen van dichtbij bij Three Sisters Island.

Vanuit NYC: 2 dagen Niagara Falls met winkeltrip

2. Vanuit NYC: 2 dagen Niagara Falls met winkeltrip

Ontsnap een nacht aan de hectische sfeer van New York tijdens deze tweedaagse tour naar Niagara Falls. Reis naar de Amerikaanse kant van de watervallen en maak een ritje op de beroemde Maid of the Mist-boot. Geniet onderweg van wat tijd om te winkelen voor koopjes in het outlet-winkelcentrum. Dag 1: Vertrek vanaf het centraal gelegen ontmoetingspunt in New York in een busje of bus met airconditioning en ga naar het noorden. Passeer de prachtige Delaware Gap en Watkins Glen State Park in het hart van de Finger Lakes-regio. Strek je benen tijdens een wandeling door Watkins Glen Canyon en maak foto's van het uitzicht op de watervallen. Rijd langs het prachtige Seneca-meer en kom laat in de middag aan in Niagara Falls. Tour langs de Amerikaanse kant van Niagara Falls, inclusief de American Falls, Goat Island en Sister Island. Bewonder een nachtelijke rondleiding door de Niagara-watervallen met de kleurrijke verlichting van het donderende water voordat je je gaat nestelen in je comfortabele hotelkamer voor de nacht. Dag 2: Eet een stevig continentaal ontbijt in het hotel. Bekijk zowel de Niagara- als de Horseshoe Falls van dichtbij vanaf de Maid of the Mist-boot (beschikbaar van mei tot oktober). W anneer de Maid of the Mist niet in bedrijf is, maak dan een rondleiding door het Power Vista Hydro-Electric Station en bezoek de Cave of the Winds. Stap in je bus of busje en rijd naar het zuiden en terug naar New York City. Strek je benen in een meer stedelijk gebied, met onderweg een winkelexcursie in een van de grote outlet-winkelcentra. Keer op tijd terug naar de stad voor een laat diner.

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

3. Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je hotel in Niagara Falls, VS en geniet van het mooie uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid of the Mist-boottocht, American Falls en Observation Tower. Ga naar de Cave of the Winds en sta onder de Niagara Falls terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaat te zien. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op Horseshoe Falls vanaf de Amerikaanse kant. Ga een half uur naar Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point om nog een laatste geweldig uitzicht op de watervallen te krijgen. Deze tour duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van het parkvolume en het verkeer.

Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

4. Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

Bezoek Niagara Falls tijdens deze trip van een halve dag en maak kans om de watervallen van dichtbij te ervaren met een wandeling door de Cave of the Winds (november-april) en een ritje op de Maid of the Mist-boot (mei-okt ). Bezoek het Niagara Falls State Park, leer interessante geschiedenis kennen en geniet dag en nacht van adembenemende uitzichten. Stap, afhankelijk van de tijd van het jaar, aan boord van de Maid of the Mist-boot (tot begin november) of reis door de adembenemende Cave of the Winds (tot eind april). Zie en voel het machtige 12.000 jaar oude natuurlijke wereldwonder, Niagara Falls. Stop ook bij de American Observation Tower en Goat Island. Terwijl je het oudste staatspark in de VS bezoekt, ga je naar ongelooflijke uitzichtpunten op de watervallen. Leer meer over de geschiedenis van de Niagarawatervallen en luister naar de verhalen van waaghalzen die probeerden deze te veroveren. Beëindig het bezoek door getuige te zijn van de nachtelijke verlichting van Niagara Falls.

Niagara VS: Cave of the Winds Express Pass en rondleiding

5. Niagara VS: Cave of the Winds Express Pass en rondleiding

Sla de rijen over en geniet van een Express Pass naar de Cave of the Winds tijdens deze rondleiding door het pittoreske Niagara Falls State Park, inclusief toegang. Stop voor foto's van Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls en meer. Zie de meest verbazingwekkende ervaring die dit New York State Park te bieden heeft. Neem bij de Cave of the Winds een liftrit van 45 meter naar de Niagara-kloof. Gekleed in een waterdichte poncho, ervaar Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk. Begin je tour op Goat Island bij de Power Portal Archway samen met de hoogst gewaardeerde gidsen in Niagara Falls. Neem vanaf daar een ontspannen verteld avontuur van 1 uur rond het Niagara Falls State Park. Lees meer over de innovatie, erosie, heroïsche reddingen en gewaagde pogingen die hebben plaatsgevonden bij Niagara Falls. Ga 15 minuten naar Horseshoe Falls en Terrapin Point voordat je vervolgens stopt bij Luna Island, Bridal Veil en de American Falls voor nog 15 minuten. Bewonder geweldige uitzichten bovenop de American en Bridal Veil Falls. Neem deel aan een opwindende ervaring op het Hurricane Deck aan de voet van Bridal Veil Falls. Sluit de tour af bij de Cave of the Winds. Geniet van snelle toegang tijdens uw bezoek.

Niagara Falls, VS: rondleiding met boot, grot en meer

6. Niagara Falls, VS: rondleiding met boot, grot en meer

Bewonder de Niagara-watervallen tijdens een tour met een boottocht op de rivier, toegang tot de Niagara Observation Tower en toegang tot de Cave of the Winds. Volg je gids en luister naar hun feiten en anekdotes over de watervallen en hun geschiedenis. Bekijk de watervallen vanuit alle perspectieven. Laat je ophalen bij je hotel in Niagara Falls, American Side, en ga rechtstreeks naar het Niagara Falls State Park. Bewonder alle drie de snelstromende watervallen vanaf de top van de Niagara Observation Tower. Van groot naar klein, bekijk de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanaf dit hoge uitkijkpunt. Kom dicht bij de machtige watervallen op de Maid of The Mist-boot tijdens een cruise op de rivier. Voel de mist van de watervallen waaien en hoor hun donderende gebrul om je heen terwijl je over het water vaart. Ga naar Goat Island om de Cave of the Winds te bezoeken. Trek je gele poncho aan en volg je gids langs de houten loopbruggen en bruggen om heel dicht bij de watervallen te komen. Hier sta je op slechts 6 meter van de Bridal Veil Falls. Ga terug naar je hotel en beleef onvergetelijke momenten bij Niagara Falls.

Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

7. Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

Ervaar het avontuur, de schoonheid en het natuurlijke wonder dat Niagara Falls, VS is. Je tour van een halve dag omvat de American Observation Tower, de wereldberoemde boottocht 'Maid of The Mist', het avontuur 'Cave of the Winds' en een bezoek aan het historische Niagara Falls State Park. Bewonder de prachtige watervallen vanaf de top van de American Observation Tower. Kom dicht bij de machtige watervallen tijdens de Maid of The Mist-boottocht en het Cave of the Winds-avontuur. Hoor het donderende gebrul en voel de mist op je gezicht tijdens de cruise. Tour door Niagara State Park, het oudste in de VS en de thuisbasis van de American Falls, de Bridal Veil Falls en een deel van de Horseshoe Falls. Bewonder adembenemende vergezichten en duik in de rijke geschiedenis van de waaghalzen die probeerden de watervallen te veroveren

Niagara Falls: tour met kleine groepen met Maid of the Mist-rit

8. Niagara Falls: tour met kleine groepen met Maid of the Mist-rit

Bekijk het beste van Niagara Falls, New York tijdens een rondvaart. Bezoek de Cave of the Winds, loop over het orkaandek en vaar op de beroemde Maid of the Mist-boot. Bekijk de eilanden en bewonder de Horseshoe Falls, American Falls, Whirlpool Falls en Bridal Veil Falls. Geniet van het ophalen vanaf de locatie van uw keuze in Niagara Falls, New York. Transfer naar de Grot van de Winden. Reis 50 meter in de lift naar Niagara Gorge. Trek je gele poncho en speciaal schoeisel aan en voel de spray op je gezicht terwijl je je over de loopbrug naar het orkaandek waagt. Stap dan aan boord van de beroemde Maid of the Mist-boot en geniet van het prachtige uitzicht vanaf het water. Ga naar de Observation Tower en ervaar de enige plek in het park waar je zowel de American als de Horseshoe Falls tegelijkertijd kunt zien Bewonder attracties zoals de Whirlpool Falls en Luna Island, en ga naar Goat Island om de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanuit verschillende gezichtspunten te bekijken. Laat je vervolgens afzetten bij je accommodatie in het centrum van Niagara Falls, New York.

Niagara Falls, VS: wandeltocht met Maid of Mist-cruise

9. Niagara Falls, VS: wandeltocht met Maid of Mist-cruise

Ervaar een meeslepende sightseeingtour met een rondleiding en toegang tot de Maid of the Mist-boottocht. Verwacht veel leuke feiten over deze wereldberoemde natuurlijke attractie van je gids te leren. Ga naar de observatiedekken om de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls te bekijken. Verzamelen voor het Hard Rock Cafe. Maak een korte wandeling naar de kaart van het Niagara Falls State Park. Luister naar minder bekende feiten over de Amerikaanse kant van Niagara Falls terwijl je geniet van de donderende majesteit van de Horseshoe Falls (de grootste waterval in Niagara), American Falls en Bridal Veil Falls. Spring aan boord van de Maid of the Mist voor een ritje rond de Horseshoe Falls, de grootste van de watervallen hier. Hoewel de rit zelf geweldig is, kun je er een nog specialere ervaring van maken met je gids die tal van interessante verhalen deelt over de oudste attractie in de Verenigde Staten.

Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

10. Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

Ervaar de landschappelijke schoonheid van de Niagara Falls tijdens een rondreis langs de Amerikaanse kant. Verken populaire uitkijkpunten met adembenemende vergezichten op de majestueuze watervallen. Uw deskundige gids zal de rijke geschiedenis van het gebied delen terwijl u topattracties aan de Amerikaanse kant bezoekt, waaronder een boottocht op de beroemde Maid of the Mist en een bezoek aan de uitkijktoren. Tijdens deze 4,5 uur durende tour begint uw reis met het ophalen van uw hotel in Niagara Falls, New York, of Niagara Falls, Ontario, aan boord van een comfortabele bus met airconditioning. Je eerste stop is Niagara Falls State Park, waar je 80 meter afdaalt naar de voet van de American Falls om aan boord te gaan van de wereldberoemde Maid of the Mist-boot. Vaar naar de Horseshoe Falls, voel de verfrissende spray en hoor het donderende water over de kliffen. Ervaar vervolgens de American Falls van dichtbij bij de Cave of the Winds. Daal 55 meter af in de Niagara-kloof en rust jezelf uit met een poncho en gespecialiseerd schoeisel. Verken een reeks houten loopbruggen die naar het beroemde 'Hurricane Deck' leiden. Geniet van adembenemende uitzichten vanaf verschillende uitkijkpunten zoals Prospect Point en Terrapin Point. Sluit uw avontuur af met een bezoek aan Whirlpool State Park, met een panoramisch uitzicht op de Niagara Rapids en Whirlpool vanaf de hoogten van de Niagara Gorge Trail. Na de tour wordt u later afgezet bij uw hotel.

Beschikbare activiteiten

26 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Cave of the Winds

Wil je alle activiteiten in Cave of the Winds bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cave of the Winds

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.126 beoordelingen

Het was echt ongelooflijk om deze enorme hoeveelheden water eronder te zien stromen. Beide kanten (VS en Canada) zijn geweldig en beide hebben speciale kenmerken. Dus als je de kans hebt om naar Canada te gaan, moet je dat doen. En je moet de tour doen met een overnachting, want je hebt veel tijd om Niagara Falls te bezoeken, zowel overdag als 's nachts.

perfecte organisatie. Andrea Galasso onze gids was echt TOP. De Mario-driver is ook geweldig. Ondanks de grote groep hebben we in de tijd alles gezien wat er te zien is. kortom, 5 sterren zijn weinig voor de geleefde ervaring. een wonder van de natuur.

Geweldige manier om de watervallen van dichtbij te zien. Ook het bezoek aan de Cave of the wind was bijzonder leuk. Onze gids Randy was super, hij vertelde veel en zorgde goed voor de groep. Het bezoek aan de draaikolk was ook top.

fantastisch. Andrea was erg aardig en behulpzaam. de niagara-watervallen zijn fantastisch en in het gezelschap van Andrea hebben we 2 onvergetelijke dagen doorgebracht. dank u van mijn kant van mijn vrouw en onze kinderen

Super punctueel. Zeer goede en leuke gids. Goede haltes en mooi centraal hotel. We zijn erin geslaagd om van de watervallen te genieten!