Belevingen in
Cenote Hubiku

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Cenote Hubiku: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Cancún/Riviera Maya: Chichén Itzá, Valladolid & cenote

1. Cancún/Riviera Maya: Chichén Itzá, Valladolid & cenote

Je wordt opgehaald bij je hotel en reist vervolgens naar een van de belangrijkste monumenten op het schiereiland van Yucatán.   Bij aankomst in Chichén Itzá, zie je de trappiramide van Kukulcan (El Castillo). Het staat bekend om het lichtspel dat zich afspeelt wanneer de zon op het hoogste punt staat en daarmee een schaduw werpt op iedere traptrede. Het lijkt daardoor net alsof een slang de trappen afdaalt.   Hierna reis je naar de oude cenote van Saamal, waar je een van de zinkgaten ziet die deel uitmaakt van een netwerk van ondergrondse rivieren die heilig zijn voor de Mayabevolking.Geniet na dit avontuur van een heerlijk buffet en maak een wandeling door de koloniale stad Valladolid om je ervaring compleet te maken.

...
Rio Lagartos, Las Coloradas en Cenote Hubiku: dagtour

2. Rio Lagartos, Las Coloradas en Cenote Hubiku: dagtour

Profiteer van de ophaalservice bij je hotel of appartement in Playa del Carmen of Cancun en reis vervolgens met een voertuig met airconditioning naar de stad Temozón. Je pauzeert onderweg voor een kop koffie en proeft heerlijke antojitos (streetfood) voordat je naar de  Hubiku-cenote gaat om een van de heilige verdwijngaten van de Mayabeschaving te verkennen. Hier heb je de tijd om de archeologische vindplaats op eigen gelegenheid te verkennen. Je ontmoet krokodillen in hun natuurlijke omgeving tijdens een bezoek aan een krokodilreservaat en zoekt naar flamingo's in de zoutmeren van  Las Coloradas. Bewonder de verschillende roze tinten in de lagunes van  Rio Lagartos tijdens een boottocht door de mangroven. Hou een oogje open voor verschillende vogelsoorten, zoals aalscholvers, visarenden, reigers en pelikanen. Pauzeer voor een lunch met salade, frisdrank en een hoofdgerecht naar keuze van verse vis, kip of een vegetarische optie. Aan het einde van deze onvergetelijke dag op het Yucatán-schiereiland wordt je teruggebracht naar je hotel.

...
Cancun / Playa del Carmen: Chichen Itza, Hubiku en Ek'Balam

3. Cancun / Playa del Carmen: Chichen Itza, Hubiku en Ek'Balam

Profiteer van ophalen bij uw hotel in Cancun of Playa del Carmen. Reis vervolgens naar de oude stad Chichen Itza om meer te leren over de Maya-beschaving. Ontdek de magie van de Yucatan op deze dagtrip vanuit Cancun om twee Maya-ruïneplaatsen en een prachtige cenote te bezoeken. Je deskundige gids leidt je de hele dag door en deelt fascinerende feiten en folklore van de Maya-beschaving. Maak je klaar om de UNESCO-werelderfgoedsite Chichen Itza te verkennen, een van de meest iconische archeologische vindplaatsen ter wereld. Je bezoekt ook Ek Balam, een off-the-beaten-track site met ongelooflijke gravures en een stijgende Akropolis-piramide die je kunt beklimmen. Om je te verfrissen van de Yucataanse hitte, dompel je jezelf onder in het kristalheldere water van Cenote Hubiku.

...

Sitemap Cenote Hubiku

Wil je alle activiteiten in Cenote Hubiku ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cenote Hubiku

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.699 beoordelingen

Geweldige en tot nadenken stemmende reis met de perfecte gids. Ik heb in mijn leven veel excursies gemaakt, maar ik kan eerlijk zeggen dat dit de allerbeste ooit was. Er werd alles aan gedaan om onze dag te vullen met geweldige evenementen, waaronder het voeren van pelikanen en krokodillen, een ongelooflijke boottocht met fantastische landschappen en als klap op de vuurpijl de prachtige roze meren van Rio Lagartos met de geschiedenis erachter uitgelegd. Ik kan niet genoeg zeggen over het bedrijf en het personeel wiens enige bedoeling ons plezier was.

Het was een geweldige rondleiding. Las Colorades zijn eigenlijk alleen maar zoutmeren, waar het zout wordt geproduceerd, maar de combinatie met de speedboottocht, het heerlijke eten en de krokodillenboerderij was een belevenis. Pablo de Tourquide was geweldig. Zelfs als het ophalen een beetje vervelend was, was het het waard

Spannende reis om de geschiedenis van de Maya's, Raoul, de Italiaans-Spaanse gids, professioneel en zeer goed te ontdekken. Hij kan je nog meer gepassioneerd maken over de geschiedenis van deze mensen en je kunt zien hoeveel hij houdt van wat hij doet! de dag vloog voorbij, een echt complete tour.

Zonder twijfel een prachtige plek om te bezoeken, een natuurwonder. Super aanbevolen om het te bezoeken.

Excellent tour and excellent guide. Edward was very knowledgeable, enthousiastic and kind.