Central Park Zoo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Central Park Zoo

Wil je alle activiteiten in Central Park Zoo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Central Park Zoo

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 442 beoordelingen

Flex pass werkt prima, helaas heb je niet altijd voorrang in een rij maar moet je steeds pas omzetten in kaartjes. Gelukkig is september geen drukke periode! . Met hop on hop off wel nare ervaring,tijd wachten, bus komt, chauffeur moest naar toilet ( dat kan nstuurlijk) iedereen moest er eerst uit. Chauffeur terug, bus moest rusten!! Reed weg..weer wachten op volgende dus..dat duurde erg lang!! Gelukkig maakt route alles goed dachten we. Waar je eruit springt mag je soms niet opstappen bordjes onduidelijk waar hij precies stopt. Wij staan 3 meter te ver rijden zo voorbij!! Da's erg jammer!!

Jammer dat de informatie tegenstrijdig is met betrekking tot het gebruik van de pas: op sommige plaatsen wordt gezegd dat het op de telefoon kan worden opgeslagen, op andere plaatsen dat het moet worden gevalideerd. Plotseling twijfelden we naar het kantoor: het was eigenlijk niet nodig en deed ons een goed uur verliezen! Anders weet ik niet zeker of het winstgevend is gezien de tijd die het kost om elke activiteit te doen!

Superhandig. Ik heb lang getwijfeld om een pass te gebruiken gezien enkele commentaren maar ik ben zeer blij dat ik die uiteindelijk heb aangeschaft. Ik gebruikte de pass voor 7 attracties (Top of the Rock, Museum Natural History, Guggenheim, Hornblower Cruise, Radio City Music Hall tour, MoMa en One World Observatory). De voucher kan je direct gebruiken en alles ging zeer vlot.

Bestelling en afhaling van de pass is perfect verlopen. Afhaalpunt was zeer goed gelegen en we zijn zeer vriendelijk ontvangen. Dit type van pass lijkt mijn het meest aangewezen,"prijs <> aantal te kiezen attracties".

We hadden de pas geboekt met 4 activiteiten. Alles is geweldig verlopen.