Kies data

Centrale markt van Riga

Centrale markt van Riga: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Riga: wandeltocht door de oude binnenstad en de centrale markt

1. Riga: wandeltocht door de oude binnenstad en de centrale markt

Krijg een insider's blik op de oude binnenstad van Riga tijdens een kleine groepswandeling door de schilderachtige geplaveide straten van de stad. Bewonder de beroemde bezienswaardigheden van Riga, waaronder de Sint-Pieterskerk, waar je de toren kunt beklimmen voor een fantastisch uitzicht over de stad. Baan je een weg naar de Domkathedraal en leer over de hanen van Riga, de Kruittoren, de Zweedse Poort, de Drie Broers en meer. Luister naar het verleden van de stad als machtige zeehaven tijdens de middeleeuwen en geniet van het uitzicht op prachtige middeleeuwse monumenten, zoals het oude gildehuis en het huis van de mee-eters. Ga verder naar de centrale markt van Riga, een van de grootste markten van Europa, en dompel jezelf onder in het lokale leven. Leer meer over de Letse keuken en de verscheidenheid aan lokale specialiteiten, zoals gerookt vlees, kaas, haring en hennepboter. Zorg ervoor dat u de favoriete gerechten van de lokale bevolking proeft.

Riga: privérondvaart door stadskanaal en Daugava

2. Riga: privérondvaart door stadskanaal en Daugava

Geniet van een andere lifestyle-ervaring in Riga in maximaal comfort en stijl aan boord van een van de meest unieke klassieke Tender-boten in Riga in een kleine groep (maximaal 5 personen). Ervaring duurt ~ 50 minuten. De ervaring begint in Andrejosta Yacht club (Rīga, Esporta-straat 3B, naast de passagiershaven van Riga). Dit is een gelegenheid om een rustige en romantische tocht door de Stadsgracht te maken. Tijdens de tocht varen we door 16 bruggen. Er zijn prachtige uitzichten in alle richtingen en u kunt genieten van een geweldig panorama op het Kronvalda-park, het nationale theater, Bastejkalns, het Vrijheidsmonument, de Nationale Opera en de Centrale Markt. Nadat we het busstation van Riga zijn gepasseerd, gaan we Daugava binnen en gaan via Daugava terug naar de Andrejosta. Je krijgt ook de gelegenheid om te genieten van de glorieuze torens van Riga en het panorama van Ķīpsala. PS: Als de weersomstandigheden niet geschikt zijn (niet veilig, hoge golven en wind), dan zullen we, wanneer we het centraal station van Riga bereiken, omkeren en langs het stadskanaal terugkeren.

Riga: Private City Highlights Tour incl. Oude stad

3. Riga: Private City Highlights Tour incl. Oude stad

Dit is een kans om het UNESCO-werelderfgoed - het historische centrum van Riga en meer te voet en met de auto te verkennen! Wandeltocht door de oude binnenstad van Riga, waar legendes en leuke verhalen over de stad te vinden zijn. Elke hoek brengt terug naar het Duitse, Poolse, Zweedse, Russische rijk en ook de Sovjettijd. Ook onafhankelijk Letland tijd en tegenwoordig. Soms wordt Riga ook wel de Europese hoofdstad van art nouveau-gebouwen of "Klein Parijs" genoemd. Kapitaal of niet, is niet zo belangrijk, maar concentratie van gebouwen gebouwd in deze stijl en sommige door architect Michael Eisenstein is de moeite waard om te zien. Afgezien van de oude stad en de art nouveau-wijk zullen de zogenaamde buitenwijken van Moskou en de centrale markt van Riga worden opgenomen! De autorit geeft een geweldige kans om Riga vanuit verschillende invalshoeken te zien - onmogelijk om te voet te doen in zo'n beperkte tijd. Riga is zo anders en er wordt voor elke gast een rondleiding ontworpen. Laat uw tijd in Riga ontspannend en plezierig zijn!

  • Rondleidingen
  • Andere belevenissen
  • Privétours

Centrale markt van Riga: topattracties in de buurt

Overzicht activiteiten in Centrale markt van Riga

Wil je alle activiteiten in Centrale markt van Riga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.