Kies data

Centre Pompidou Málaga

Centre Pompidou Málaga: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Malaga: stadstour per elektrische tuktuk

1. Malaga: stadstour per elektrische tuktuk

Ga mee op een elektrische tuk-tuk tour door Malaga en ontdek de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte kennismaking met Malaga terwijl je gids je locaties aanbeveelt die je tijdens je verblijf kunt bezoeken. Bewonder de buitenzijde van de kenmerkendste monumenten van Malaga, waaronder het Gibralfaro kasteel, het Alcazaba en het Pompidou Museum. Rijd langs het strand van La Malagueta, het Centrum voor hedendaagse Kunst en Marina-plein. Zie de haven van Malaga, de Bank van Spanje en de arena van Malagueta. Verken de straten van Malaga, rijd over het Merced-plein en passeer het Picasso-museum.

Málaga: toegangskaartje Centre Pompidou Málaga

2. Málaga: toegangskaartje Centre Pompidou Málaga

Sinds 28 maart 2015 biedt Centre Pompidou Málaga een breed publiek de ervaring van het verkennen van de rijkheid van de collectie, de uitstekendheid van de programmering, de combinatie van alle artistieke disciplines en de innovativiteit van de programma's. Centre Pompidou biedt een reis tussen de kunst van de 20e en 21e eeuwen via ongeveer 70 geselecteerde werken uit de ongeëvenaarde collectie, een van de 2 belangrijkste in de moderne wereld. Deze reis door de geschiedenis van de kunst wordt elke 5 semesters vernieuwd en wordt elk jaar gevoed. Er zijn ook altijd 2 tot 3 tijdelijke tentoonstellingen die het waard zijn te verkennen. De ervaring wordt geleefd door multidisciplinaire programma's, gewijd aan dans, vertegenwoordiging, spraak, en film, met behulp van bemiddelings-hulpmiddelen die bovenal op een jong publiek zijn gericht. Op deze manier wordt het Cubo, waar Center Pompidou Málaga gehuisvest is, een levende, participatieve installatie, waarin de workshops, trainingen en disseminatie-activiteiten een sterk gevoel van creatieve gemeenschap bevorderen. Naast andere missies en prioriteiten, herbevestigt deze instelling een platform te zijn voor uitwisselingen tussen de samenleving en moderne creatie.

Malaga: stadsintroductie Zelfgeleide telefoontour

3. Malaga: stadsintroductie Zelfgeleide telefoontour

Wil je interessante informatie leren over 10 van de belangrijkste attracties in de stad, verborgen locaties ontdekken, ongelooflijke legendes lezen (geen audiotour) en een magische en ontspannende route lopen? Wil je op een toegankelijke, gemakkelijke en interactieve manier Malaga verkennen? Deze zelfgeleide mobiele wandeltocht is misschien perfect voor jou. Grijp de kans om Malaga te verkennen op minstens 10 locaties die iedereen in zijn geheugen zou willen hebben. Er is geen schema, je kunt de tour bijwonen elke dag die je wilt, wanneer je maar wilt, je kunt het in fragmenten doen, een pauze nemen om te eten, winkelen of iets anders dat je maar kunt bedenken, je kunt zelfs de app sluiten en doorgaan een andere dag staat de tour daar op je te wachten. Het belangrijkste? Het is een volledig privé-activiteit, omdat de app je de uniciteit en privacy van je mobiele telefoon biedt. Bovendien leer je over verhalen en stedelijke legendes die verband houden met de stad of monumenten die je bezoekt. De paden die u volgt zijn uniek en zullen u niet vervelen, maar zullen u op zichzelf de weg wijzen om andere "schatten" te ontdekken, zoals kleine schilderachtige paden of betoverende maar onbekende pleinen. Geniet van de rondleiding in uw taal. De integratie met google maps zorgt ervoor dat je nooit verdwaalt! Je kunt meedoen met vrienden, alleen, met je familie of met je partners en leren over de stad terwijl je ronddwaalt. Begin je tour op Plaza de la Merced! Bezoek het wereldberoemde Teatro Romano met zijn unieke akoestiek. Fotografeer het unieke Picasso Museum en bewonder de sprookjesachtige kathedraal van Encarnación. De Universiteit van Malaga zal je sprakeloos achterlaten omdat het wordt beschouwd als een kleine maar innovatieve universiteit. Kom meer te weten over het stadhuis, een gebouw uit de barokheropleving met modernistische elementen! Het unieke Malaga Park is de tijd en ruimte in je mobiele geheugen waard. Drukke en coole La Malagueta wordt je volgende stap, niets doen, mobieltjes en zo achterlaten en erin duiken! Het Centre Pompidou Malaga, een ongeëvenaarde kunstgalerie, wacht om u te betoveren, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Palmeral de Las Sorpresas is met zijn boeiende landschapsarchitectuur, in het historische centrum van Malaga. Download de app ''World City Trail'' uit de winkel. U ontvangt een seriële sleutel via sms, app en e-mail om in te loggen. Start dan je tour en geniet!

Malaga: historische wandeltocht

4. Malaga: historische wandeltocht

Ontdek Malaga, een van de oudste steden ter wereld, tijdens onze epische wandeltocht! Tijdens onze begeleide wandeling ontdekt u de rijkdom aan erfgoed en invloed op de moderne cultuur. Van de Feniciërs tot de Romeinen, de Moren en de Spanjaarden, Malaga is door een boeiende mix van culturen omgetoverd tot de veelzijdige stad die het nu is. Begin uw verblijf in de stad met onze Essential Malaga begeleide wandeling door het historische en commerciële centrum. Er is maar één ding beter dan de dag door te brengen met het verkennen van de stad tijdens onze begeleide dagtour, en dat is het verkennen tijdens onze romantische avond in Malaga-tour. Nadat je met je gids de meest populaire bezienswaardigheden van Malaga hebt verkend, gebruik je de gratis Vox City-app (inbegrepen in je ticket) om meer heerlijke wandelroutes in en rond de stad te ontdekken. Malaga Historische tour omvat: Calle Larios Plaza de Chinitas Iglesia del Sagrario Calle nueva Paleis van Zea-Salvatierra Plaza de la Constitución Picassomuseum Joodse wijk Romeins theater Alcazaba Palacio Salvatierra Kerk van de Tabernakel Plaza del Obispo ...en nog veel meer bezienswaardigheden!

Málaga: Creatieve workshop stadsfotografie

5. Málaga: Creatieve workshop stadsfotografie

Verken de beste hoeken van de magische stad Málaga in een privé creatieve fotoworkshop waar je de straten, stranden, tropische planten en de haven van Málaga zult ervaren met een professionele fotograaf. Ontdek enkele verborgen juweeltjes in de stad terwijl je foto's maakt van de artistieke wijk Soho, de architectuur in de oude stad en nog veel meer. Omdat alleen u en uw groep deelnemen aan deze creatieve fotoles, zal uw instructeur zich volledig aanpassen aan uw behoeften en niveau. Iedereen is welkom om bij te wonen en er is geen eerdere ervaring of kennis vereist. U kunt zelfs beslissen waar u zich op wilt richten op basis van uw eigen interesses. Begin met het verbeteren van je vaardigheden via leuke activiteiten en leer van je instructeur hoe je je foto's kunt bewerken en haal het meeste uit de instellingen van je camera. Leer met uw camera of smartphone verbluffende opnamen te maken die u voor altijd zullen herinneren aan het magische mediterrane licht. Je krijgt ook de kennis die je zocht om onvergetelijke herinneringen aan je reis naar Andalusië te creëren.

Malaga: privélessen over kunst en tekenen

6. Malaga: privélessen over kunst en tekenen

Vind je het leuk om te tekenen maar heb je al lang niet meer geoefend? Nog nooit een potlood aangeraakt maar wel eens willen proberen? Hoe zit het met het ervaren van nieuwe schildertechnieken?! Doe mee met deze workshop waar Malaga je inspiratie zal zijn en je voor één dag artiest wordt Je tekenleraar zal je laten zien hoe je met andere ogen naar de stad kunt kijken en in je tekening de beste uitzichten en details kunt nabootsen om je reis te vereeuwigen in een unieke ansichtkaart. U kunt kiezen tussen het vastleggen van de reflecties, boten en de vuurtoren in de haven, het tekenen van de tropische natuur van het park of de architectuur van de oude stad, zoals het Romeinse theater of de kathedraal. Alle materialen zijn aanwezig! Papier, aquarellen, penselen, potloden, zachte pastels, stiften en houtskool :) Picasso zei: "Inspiratie bestaat, maar het moet je aan het werk zien te krijgen". Dus wacht niet langer en laten we beginnen!

Malaga: privéles Spaans voor elk niveau

7. Malaga: privéles Spaans voor elk niveau

Geniet van een privéles Spaans om alles te leren wat je nodig hebt om het meeste uit je verblijf in Spanje te halen. Deze gepersonaliseerde ervaring is op jou afgestemd, dus het leermateriaal is afhankelijk van je interesses en taalvaardigheden. Dompel jezelf onder in de Spaanse cultuur met deze interactieve ervaring. Leer wat u moet zeggen in cafés, restaurants, winkels en andere nuttige zinnen terwijl u uw dagelijkse Spaanse vaardigheden oppoetst. Als je van Spanje houdt, zul je deze les geweldig vinden!

Málaga: panoramische privétour met de auto met fotostops

8. Málaga: panoramische privétour met de auto met fotostops

We vertrekken vanuit uw hotel, appartement of de haven, de chauffeur en de gids wachten op u. Tijdens deze panoramische tour zullen we verschillende stops hebben om foto's te maken met het comfort van dichtbij de auto en met uitleg van onze officiële gids. 1. Geniet van een prachtig uitzicht op de haven van Málaga en de historische wijk. Dan verder naar Mercado Atarazanas (Ataranzas-markt), zo genoemd omdat het de plaats inneemt waar de Nasrid-scheepswerven (dwz ataranzas) stonden. De hoofdingang is bewaard gebleven. Ze zeggen dat als je een stad goed wilt leren kennen, je eerst de markt moet bezoeken. (Hier hebben we onze eerste PhotoStop als de markt open is, kunnen we naar binnen) 2. Calle Larios en Plaza la constitución vormen de iconische Calle Larios, de belangrijkste winkelstraat van Málaga waar 's werelds toonaangevende merken hun winkels hebben. Volg deze vervolgens tot aan Plaza de la Constitución, het hart van de historische wijk van de stad. 3. De kathedraal: hoewel de werkzaamheden aan de kathedraal tijdens de gotische periode (16e eeuw) begonnen op de plaats van de oude Arabische moskee, is het gebouw in renaissancestijl en is het nog steeds niet voltooid. 3. Het Alcazaba, gebouwd tussen de 11e en 15e eeuw, was het fort-paleis van de Moorse heersers. Het bevindt zich op de plaats van een eerder Fenicisch gebouw aan de voet van de berg Gibralfaro, een bevoorrechte plek met uitzicht op de stad. (Inclusief entree) 4. Het Romeinse theater, een essentiële bezienswaardigheid. Gebouwd in de eerste eeuw voor Christus, was het in gebruik tot de derde eeuw na Christus. Na de recente restauratie werd het Romeinse theater van Málaga weer gebruikt als speelruimte. 5. Plaza de la Merced waar het samenkomt met de Málaga Picasso-route. Doelstelling: Fundación Picasso (Picasso Foundation) Museo Casa Natal. (Picasso's Birthplace Museum) 6.Castillo de Gibralfaro waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over Málaga.

Sitemap Centre Pompidou Málaga

Wil je alle activiteiten in Centre Pompidou Málaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Centre Pompidou Málaga

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 286 beoordelingen

Deze excursie moet je absoluut doen! We namen 2 uur en vonden het geweldig! Onze gids, Jimmy, nam ons mee naar minder toeristische en ook toeristische uithoeken van de stad. Hij was erg interessant en legt verschillende informatie goed uit. We hebben aanbeden!!!

Uitstekende rondleiding door de stad, alle buurten, het vissersstrand en uitkijkpunten om de hele stad te zien, gegevens om leuke plekken te zien en ervan te genieten. Onze gids is uitstekend, deze activiteit is een aanrader!

Het was een leuke rit de gids sprak vloeiend Engels en heeft ons veel Verteld over de stad ook bracht hij ons naar de mooie plekken voor de beste foto’s ik raad deze excursie aan voor de stad te leren kennen

Was super leuk en de gids weet erg veel te vertellen over Malaga. Verder geeft hij veel tips om je bezoek naar Malaga nog leuker te maken. Een echte aanrader!

De tour was erg leuk! De chauffeur, Adriano was erg aardig en wist een hoop te vertellen. Een leuke manier om Malaga te ontdekken. Aanrader!