Centre Pompidou Málaga

Meer dan 50 keer geboekt vorige week

Centre Pompidou Málaga

Centre Pompidou Málaga: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Malaga: Stadsbezichtiging Hop-on-hop-off-bustour met een hop-on-hop-off-tour

Malaga: Stadsbezichtiging Hop-on-hop-off-bustour met een hop-on-hop-off-tour

Malaga heeft mooie straten, lommerrijke boulevards en weelderige tuinen. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van deze mooie stad met een 24-uurs Malaga Essential Experience ticket voor een hop-on hop-off sightseeingtour of het Malaga Iconic Ticket dat ook toegang geeft tot het MIMMA en het Carmen Thyseen Museum. Leer met behulp van het meertalige audiocommentaar aan boord waarom de kathedraal van Malaga La Manquita wordt genoemd - de eenarmige dame! Hoor ook alles over het oude paleisfort en de 2 ringen van muren. Geniet in de open dubbeldekkerbus ook van panoramische uitzichten over de stad. Je kunt het Alcazaba bezoeken (entree niet inbegrepen), waar je een museum en aangename tuinen vindt, samen met een adembenemend uitzicht. Als je toch in de buurt bent, stop dan even bij Castillo de Gibralfaro voor een blik op de stadsmuren en nog meer spectaculaire uitzichten. Misschien wil je het oude Teatro Romano zien en de reconstructiewerkzaamheden die aan de gang zijn. Vergeet het Picasso Museum niet, een andere belangrijke attractie in de stad. Geniet van gratis toegang tot het Interactieve Muziekmuseum als je een geschikt ticket hebt gekozen, waar je je muzikale vaardigheden kunt uitproberen op verschillende instrumenten. Blauwe route Blauwe lijn: 1. Vialia - Renfe 2. Russische Musea en Automusea 3. Puerto 4. Centre Pompidou 5. Calle Larios Groene lijn: 1. Estación de Autobuses 2. Vialia - Renfe 3. Callejones del Perchel 4. Pasillo Santa Isabel 5. Cruz Roja 6. San José Parque 7. Camino de Casa Bermeja 8. Tuin 9. Camino de Casa Bermeja 10. Voetbalstadion 11. Martiricos 12. Guimbarda 13. Cercanías Rode lijn: 1. Renfe / Vialia treinstation 2. Centro de Arte Contemporaneo 3. Puerto Alborania Museum 4. Plaza de la Marina 5. Paseo del Parque 6. Centrum Pompidou Málaga 7. Paseo de la Farola 8. Playa de la Malagueta 9. Plaza de Toros 10. Kasteel van Gibralfaro 11. Basiliek van Sta. María de la Victoria 12. Plaza de la Merced - Casa de Picasso 13. Museo Carmen Thyssen - Catedral 14. Avenida de Andalucía

Málaga: Centrum Pompidou Málaga Kaartje

Málaga: Centrum Pompidou Málaga Kaartje

Sinds 28 maart 2015 biedt Centre Pompidou Málaga een breed publiek de ervaring van het verkennen van de rijkheid van de collectie, de uitstekendheid van de programmering, de combinatie van alle artistieke disciplines en de innovativiteit van de programma's. Centre Pompidou biedt een reis tussen de kunst van de 20e en 21e eeuwen via ongeveer 70 geselecteerde werken uit de ongeëvenaarde collectie, een van de 2 belangrijkste in de moderne wereld. Deze reis door de geschiedenis van de kunst wordt elke 5 semesters vernieuwd en wordt elk jaar gevoed. Er zijn ook altijd 2 tot 3 tijdelijke tentoonstellingen die het waard zijn te verkennen. De ervaring wordt geleefd door multidisciplinaire programma's, gewijd aan dans, vertegenwoordiging, spraak, en film, met behulp van bemiddelings-hulpmiddelen die bovenal op een jong publiek zijn gericht. Op deze manier wordt het Cubo, waar Center Pompidou Málaga gehuisvest is, een levende, participatieve installatie, waarin de workshops, trainingen en disseminatie-activiteiten een sterk gevoel van creatieve gemeenschap bevorderen. Naast andere missies en prioriteiten, herbevestigt deze instelling een platform te zijn voor uitwisselingen tussen de samenleving en moderne creatie.

Málaga: Privétour door de stad met Eco Tuk Tuk

Málaga: Privétour door de stad met Eco Tuk Tuk

Ga mee op een elektrische tuktuk-tour door Málaga en ontdek de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte kennismaking met Málaga terwijl de gids je locaties aanbeveelt die je tijdens je verblijf kunt gaan bezoeken. Bewonder de kenmerkendste monumenten van Málaga van buiten, waaronder het Gibralfaro-kasteel, het Alcazaba en het Pompidou Museum. Rijd langs La Malagueta Beach en Marina Square. Zie de Bank van Spanje, en de arena La Malagueta. Verken de straten van Málaga.

Malaga: Kasteel van Gibralfaro, arena en haven Segwaytour

Malaga: Kasteel van Gibralfaro, arena en haven Segwaytour

Spring aan boord van je Segway of scooter en ontdek het beste wat Malaga te bieden heeft met deze geweldige rondleiding. Na ontmoeting met je gids, ontvang je een korte trainingssessie op je Segway om je zelfvertrouwen op te bouwen voordat je de stad verkent.  Begin aan je tocht en geniet van een rustige rit door Malaga Park, ook wel Alameda Park genoemd. Gebouwd in de late 19e eeuw, het is het hart van Malaga! Vanaf hier ga je naar de internationale zeehaven van Malaga aan de Costa del Sol aan de Middellandse Zee. De deskundige lokale gids vertelt je graag meer over deze oudste continu bediende haven van Spanje en de historische Fenicische haven van Malaka.  Nadat je een reis door de haven van Malaga hebt gemaakt, ga je naar het prachtige kasteel Alcazaba, een paleisachtig fort gebouwd door de Hammudid-dynastie in het begin van de 11e eeuw. Terwijl je rijdt, bewonder je het prachtige landschap en maak je korte pauzes om geweldige foto's te maken.

Malaga: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

Malaga: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

Leer Malaga in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Download de mobiele applicatie op je telefoon en los locatiegebaseerde raadsels op die alleen kunnen worden geactiveerd als je de juiste plek bereikt. Gebruik de geïntegreerde kaarten om de 10 belangrijkste bezienswaardigheden van Malaga te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin je tour op Plaza de la Merced! Bezoek het wereldberoemde Teatro Romano met zijn unieke akoestiek. Fotografeer het unieke Picasso Museum en bewonder de sprookjesachtige kathedraal van de Encarnación. Malaga University zal je sprakeloos maken omdat het wordt beschouwd als een kleine maar innovatieve universiteit. Kom meer te weten over het stadhuis, een barok heroplevingsgebouw met modernistische elementen! Het unieke Malaga Park is de tijd en ruimte in uw mobiele geheugen waard. Drukke en coole La Malagueta wordt je volgende stap, niets doen, mobiele telefoons en zo achterlaten en erin duiken! Het Centre Pompidou Malaga, een ongeëvenaarde kunstgalerie, wacht om u te betoveren, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Palmeral de Las Sorpresas is met zijn fascinerende landschapsarchitectuur, in het historische centrum van Malaga.

Malaga: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Malaga: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je tour op Plaza de la Merced! Bezoek het wereldberoemde Teatro Romano met zijn unieke akoestiek. Maak foto's van het unieke Picasso Museum en bewonder de sprookjesachtige kathedraal van Encarnación. De Universiteit van Malaga zal je sprakeloos achterlaten omdat het wordt beschouwd als een kleine maar innovatieve universiteit. Leer meer over het stadhuis, een barok revivalgebouw met modernistische elementen! Het unieke Malaga Park is de tijd en ruimte in uw mobiele geheugen waard. Het drukke en coole La Malagueta is je volgende stap, doe niets, laat mobiele telefoons en dergelijke achter en duik erin! Het Centre Pompidou Malaga, een ongeëvenaarde kunstgalerie, wacht om u te betoveren, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Palmeral de Las Sorpresas zal zijn met zijn boeiende landschapsarchitectuur, in het historische centrum van Malaga. Download de ‘’World City Trail’’ app uit de winkel. Start dan uw tour en geniet ervan!

Malaga: stadsverkenningsspel en rondleiding

Malaga: stadsverkenningsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een game op deze zelfgeleide smartphonewandeling in Malaga. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je tour op Plaza de la Merced. Bezoek het wereldberoemde Teatro Romano met zijn unieke akoestiek. Fotografeer het unieke Picasso Museum en bewonder de sprookjesachtige kathedraal van de Encarnación. Malaga University zal je sprakeloos maken omdat het wordt beschouwd als een kleine maar innovatieve universiteit. Kom meer te weten over het stadhuis, een barokke heroplevingsgebouw met modernistische elementen. Het unieke Malaga Park is de tijd en ruimte in uw mobiele geheugen waard. Drukke en coole La Malagueta zal je volgende stap zijn, niets doen, mobiele telefoons en zo achterlaten en erin duiken. Het Centre Pompidou Malaga, een ongeëvenaarde kunstgalerij wacht om je te betoveren, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour is de Palmeral de Las Sorpresas met zijn fascinerende landschapsarchitectuur, in het historische centrum van Malaga.

Tour Málaga TukTuki_DELUXE

Tour Málaga TukTuki_DELUXE

Ontdek Malaga op een unieke en spannende manier met TukTuk-i Malaga! Als je op zoek bent naar een andere manier om de stad te verkennen, dan is de TukTuk-i in Malaga de perfecte optie. Deze tour is ontworpen voor toeristen die de meest authentieke en bijzondere plekken van Málaga willen leren kennen en neemt je mee op een persoonlijke en privétour. Ontdek Malaga op de meest comfortabele en leuke manier met deze 120 minuten durende Tuk-Tuk-i tour. Bezoek Malaga in één dag en laat niets te zien over in deze geweldige stad, leer de mix van oude geschiedenis, folklore en moderne cultuur kennen in één enkele dagtrip. Vraag de gids om de beste foto's te maken die je tijdens de tour zult maken. Bekijk het stadhuis van Malaga, het Pompidou Center, de Lamppost, de Bullring, Larios Street, de Scheepswerfmarkt, de Tribune van de Armen, Plaza de la Merced, het Romeinse theater en Gibralfaro.

Malaga: Stadsrondleiding met gids over Pablo Picasso

Malaga: Stadsrondleiding met gids over Pablo Picasso

Geniet van een ongeëvenaarde verkenning van Málaga met onze exclusieve audiogids, die het buitengewone leven van Pablo Picasso vertelt. Gebruik je smartphone en persoonlijke hoofdtelefoon en laat kunst en geschiedenis naadloos in elkaar overlopen terwijl je door de betoverende straten van de stad wandelt. Terwijl je wandelt, onthul je het verhaal van Picasso, tijdens de artistieke avant-garde 🎨 van de van de 20e eeuw. Loop langs iconische locaties, waaronder zijn geboorteplaats📍Het Geboorte Museum,📍Iglesia De Santiago, 📍Picasso Museum,📍Centre Pompidou, en📍Playa de la Malagueta. (Opmerking: entree is optioneel en NIET inbegrepen, kies ervoor om op eigen kosten naar binnen te gaan) De afstand tussen de haltes is een heerlijke wandeling van 5 tot 7 minuten, waardoor het een ideale halve dag is voor liefhebbers die elke locatie willen bezoeken, waarbij elke locatie 10 tot 50 minuten in beslag neemt.

Tour Málaga TukTuki_Essential

Tour Málaga TukTuki_Essential

Ontdek Malaga op een unieke en spannende manier met TukTuk-i Malaga! Als je op zoek bent naar een andere manier om de stad te verkennen, dan is de TukTuk-i in Malaga de perfecte optie. Deze tour is ontworpen voor toeristen die de meest authentieke en bijzondere plekken van Málaga willen leren kennen en neemt je mee op een persoonlijke en privétour. Ontdek Malaga op de meest comfortabele en leuke manier met deze 60 minuten durende Tuk-Tuk-i tour. Bezoek Malaga in één dag en laat niets te zien over in deze geweldige stad, leer de mix van oude geschiedenis, folklore en moderne cultuur kennen in één enkele dagtrip. Vraag de gids om de beste foto's te maken die je tijdens de tour zult maken. Bekijk het stadhuis van Malaga, het Pompidou Center, de Lamppost, de Bullring, Larios Street, de Scheepswerfmarkt, de Tribune van de Armen, Plaza de la Merced, het Romeinse theater en Gibralfaro.

28 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Centre Pompidou Málaga: topattracties in de buurt

Centre Pompidou Málaga: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Malaga: Stadsbezichtiging Hop-on-hop-off-bustour met een hop-on-hop-off-tour

Malaga: Stadsbezichtiging Hop-on-hop-off-bustour met een hop-on-hop-off-tour

Malaga heeft mooie straten, lommerrijke boulevards en weelderige tuinen. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van deze mooie stad met een 24-uurs Malaga Essential Experience ticket voor een hop-on hop-off sightseeingtour of het Malaga Iconic Ticket dat ook toegang geeft tot het MIMMA en het Carmen Thyseen Museum. Leer met behulp van het meertalige audiocommentaar aan boord waarom de kathedraal van Malaga La Manquita wordt genoemd - de eenarmige dame! Hoor ook alles over het oude paleisfort en de 2 ringen van muren. Geniet in de open dubbeldekkerbus ook van panoramische uitzichten over de stad. Je kunt het Alcazaba bezoeken (entree niet inbegrepen), waar je een museum en aangename tuinen vindt, samen met een adembenemend uitzicht. Als je toch in de buurt bent, stop dan even bij Castillo de Gibralfaro voor een blik op de stadsmuren en nog meer spectaculaire uitzichten. Misschien wil je het oude Teatro Romano zien en de reconstructiewerkzaamheden die aan de gang zijn. Vergeet het Picasso Museum niet, een andere belangrijke attractie in de stad. Geniet van gratis toegang tot het Interactieve Muziekmuseum als je een geschikt ticket hebt gekozen, waar je je muzikale vaardigheden kunt uitproberen op verschillende instrumenten. Blauwe route Blauwe lijn: 1. Vialia - Renfe 2. Russische Musea en Automusea 3. Puerto 4. Centre Pompidou 5. Calle Larios Groene lijn: 1. Estación de Autobuses 2. Vialia - Renfe 3. Callejones del Perchel 4. Pasillo Santa Isabel 5. Cruz Roja 6. San José Parque 7. Camino de Casa Bermeja 8. Tuin 9. Camino de Casa Bermeja 10. Voetbalstadion 11. Martiricos 12. Guimbarda 13. Cercanías Rode lijn: 1. Renfe / Vialia treinstation 2. Centro de Arte Contemporaneo 3. Puerto Alborania Museum 4. Plaza de la Marina 5. Paseo del Parque 6. Centrum Pompidou Málaga 7. Paseo de la Farola 8. Playa de la Malagueta 9. Plaza de Toros 10. Kasteel van Gibralfaro 11. Basiliek van Sta. María de la Victoria 12. Plaza de la Merced - Casa de Picasso 13. Museo Carmen Thyssen - Catedral 14. Avenida de Andalucía

Málaga: Centrum Pompidou Málaga Kaartje

Málaga: Centrum Pompidou Málaga Kaartje

Sinds 28 maart 2015 biedt Centre Pompidou Málaga een breed publiek de ervaring van het verkennen van de rijkheid van de collectie, de uitstekendheid van de programmering, de combinatie van alle artistieke disciplines en de innovativiteit van de programma's. Centre Pompidou biedt een reis tussen de kunst van de 20e en 21e eeuwen via ongeveer 70 geselecteerde werken uit de ongeëvenaarde collectie, een van de 2 belangrijkste in de moderne wereld. Deze reis door de geschiedenis van de kunst wordt elke 5 semesters vernieuwd en wordt elk jaar gevoed. Er zijn ook altijd 2 tot 3 tijdelijke tentoonstellingen die het waard zijn te verkennen. De ervaring wordt geleefd door multidisciplinaire programma's, gewijd aan dans, vertegenwoordiging, spraak, en film, met behulp van bemiddelings-hulpmiddelen die bovenal op een jong publiek zijn gericht. Op deze manier wordt het Cubo, waar Center Pompidou Málaga gehuisvest is, een levende, participatieve installatie, waarin de workshops, trainingen en disseminatie-activiteiten een sterk gevoel van creatieve gemeenschap bevorderen. Naast andere missies en prioriteiten, herbevestigt deze instelling een platform te zijn voor uitwisselingen tussen de samenleving en moderne creatie.

Málaga: Privétour door de stad met Eco Tuk Tuk

Málaga: Privétour door de stad met Eco Tuk Tuk

Ga mee op een elektrische tuktuk-tour door Málaga en ontdek de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte kennismaking met Málaga terwijl de gids je locaties aanbeveelt die je tijdens je verblijf kunt gaan bezoeken. Bewonder de kenmerkendste monumenten van Málaga van buiten, waaronder het Gibralfaro-kasteel, het Alcazaba en het Pompidou Museum. Rijd langs La Malagueta Beach en Marina Square. Zie de Bank van Spanje, en de arena La Malagueta. Verken de straten van Málaga.

Malaga: Kasteel van Gibralfaro, arena en haven Segwaytour

Malaga: Kasteel van Gibralfaro, arena en haven Segwaytour

Spring aan boord van je Segway of scooter en ontdek het beste wat Malaga te bieden heeft met deze geweldige rondleiding. Na ontmoeting met je gids, ontvang je een korte trainingssessie op je Segway om je zelfvertrouwen op te bouwen voordat je de stad verkent.  Begin aan je tocht en geniet van een rustige rit door Malaga Park, ook wel Alameda Park genoemd. Gebouwd in de late 19e eeuw, het is het hart van Malaga! Vanaf hier ga je naar de internationale zeehaven van Malaga aan de Costa del Sol aan de Middellandse Zee. De deskundige lokale gids vertelt je graag meer over deze oudste continu bediende haven van Spanje en de historische Fenicische haven van Malaka.  Nadat je een reis door de haven van Malaga hebt gemaakt, ga je naar het prachtige kasteel Alcazaba, een paleisachtig fort gebouwd door de Hammudid-dynastie in het begin van de 11e eeuw. Terwijl je rijdt, bewonder je het prachtige landschap en maak je korte pauzes om geweldige foto's te maken.

Malaga: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

Malaga: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

Leer Malaga in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Download de mobiele applicatie op je telefoon en los locatiegebaseerde raadsels op die alleen kunnen worden geactiveerd als je de juiste plek bereikt. Gebruik de geïntegreerde kaarten om de 10 belangrijkste bezienswaardigheden van Malaga te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin je tour op Plaza de la Merced! Bezoek het wereldberoemde Teatro Romano met zijn unieke akoestiek. Fotografeer het unieke Picasso Museum en bewonder de sprookjesachtige kathedraal van de Encarnación. Malaga University zal je sprakeloos maken omdat het wordt beschouwd als een kleine maar innovatieve universiteit. Kom meer te weten over het stadhuis, een barok heroplevingsgebouw met modernistische elementen! Het unieke Malaga Park is de tijd en ruimte in uw mobiele geheugen waard. Drukke en coole La Malagueta wordt je volgende stap, niets doen, mobiele telefoons en zo achterlaten en erin duiken! Het Centre Pompidou Malaga, een ongeëvenaarde kunstgalerie, wacht om u te betoveren, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Palmeral de Las Sorpresas is met zijn fascinerende landschapsarchitectuur, in het historische centrum van Malaga.

Malaga: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Malaga: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je tour op Plaza de la Merced! Bezoek het wereldberoemde Teatro Romano met zijn unieke akoestiek. Maak foto's van het unieke Picasso Museum en bewonder de sprookjesachtige kathedraal van Encarnación. De Universiteit van Malaga zal je sprakeloos achterlaten omdat het wordt beschouwd als een kleine maar innovatieve universiteit. Leer meer over het stadhuis, een barok revivalgebouw met modernistische elementen! Het unieke Malaga Park is de tijd en ruimte in uw mobiele geheugen waard. Het drukke en coole La Malagueta is je volgende stap, doe niets, laat mobiele telefoons en dergelijke achter en duik erin! Het Centre Pompidou Malaga, een ongeëvenaarde kunstgalerie, wacht om u te betoveren, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Palmeral de Las Sorpresas zal zijn met zijn boeiende landschapsarchitectuur, in het historische centrum van Malaga. Download de ‘’World City Trail’’ app uit de winkel. Start dan uw tour en geniet ervan!

Malaga: stadsverkenningsspel en rondleiding

Malaga: stadsverkenningsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een game op deze zelfgeleide smartphonewandeling in Malaga. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je tour op Plaza de la Merced. Bezoek het wereldberoemde Teatro Romano met zijn unieke akoestiek. Fotografeer het unieke Picasso Museum en bewonder de sprookjesachtige kathedraal van de Encarnación. Malaga University zal je sprakeloos maken omdat het wordt beschouwd als een kleine maar innovatieve universiteit. Kom meer te weten over het stadhuis, een barokke heroplevingsgebouw met modernistische elementen. Het unieke Malaga Park is de tijd en ruimte in uw mobiele geheugen waard. Drukke en coole La Malagueta zal je volgende stap zijn, niets doen, mobiele telefoons en zo achterlaten en erin duiken. Het Centre Pompidou Malaga, een ongeëvenaarde kunstgalerij wacht om je te betoveren, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour is de Palmeral de Las Sorpresas met zijn fascinerende landschapsarchitectuur, in het historische centrum van Malaga.

Tour Málaga TukTuki_DELUXE

Tour Málaga TukTuki_DELUXE

Ontdek Malaga op een unieke en spannende manier met TukTuk-i Malaga! Als je op zoek bent naar een andere manier om de stad te verkennen, dan is de TukTuk-i in Malaga de perfecte optie. Deze tour is ontworpen voor toeristen die de meest authentieke en bijzondere plekken van Málaga willen leren kennen en neemt je mee op een persoonlijke en privétour. Ontdek Malaga op de meest comfortabele en leuke manier met deze 120 minuten durende Tuk-Tuk-i tour. Bezoek Malaga in één dag en laat niets te zien over in deze geweldige stad, leer de mix van oude geschiedenis, folklore en moderne cultuur kennen in één enkele dagtrip. Vraag de gids om de beste foto's te maken die je tijdens de tour zult maken. Bekijk het stadhuis van Malaga, het Pompidou Center, de Lamppost, de Bullring, Larios Street, de Scheepswerfmarkt, de Tribune van de Armen, Plaza de la Merced, het Romeinse theater en Gibralfaro.

Malaga: Stadsrondleiding met gids over Pablo Picasso

Malaga: Stadsrondleiding met gids over Pablo Picasso

Geniet van een ongeëvenaarde verkenning van Málaga met onze exclusieve audiogids, die het buitengewone leven van Pablo Picasso vertelt. Gebruik je smartphone en persoonlijke hoofdtelefoon en laat kunst en geschiedenis naadloos in elkaar overlopen terwijl je door de betoverende straten van de stad wandelt. Terwijl je wandelt, onthul je het verhaal van Picasso, tijdens de artistieke avant-garde 🎨 van de van de 20e eeuw. Loop langs iconische locaties, waaronder zijn geboorteplaats📍Het Geboorte Museum,📍Iglesia De Santiago, 📍Picasso Museum,📍Centre Pompidou, en📍Playa de la Malagueta. (Opmerking: entree is optioneel en NIET inbegrepen, kies ervoor om op eigen kosten naar binnen te gaan) De afstand tussen de haltes is een heerlijke wandeling van 5 tot 7 minuten, waardoor het een ideale halve dag is voor liefhebbers die elke locatie willen bezoeken, waarbij elke locatie 10 tot 50 minuten in beslag neemt.

Tour Málaga TukTuki_Essential

Tour Málaga TukTuki_Essential

Ontdek Malaga op een unieke en spannende manier met TukTuk-i Malaga! Als je op zoek bent naar een andere manier om de stad te verkennen, dan is de TukTuk-i in Malaga de perfecte optie. Deze tour is ontworpen voor toeristen die de meest authentieke en bijzondere plekken van Málaga willen leren kennen en neemt je mee op een persoonlijke en privétour. Ontdek Malaga op de meest comfortabele en leuke manier met deze 60 minuten durende Tuk-Tuk-i tour. Bezoek Malaga in één dag en laat niets te zien over in deze geweldige stad, leer de mix van oude geschiedenis, folklore en moderne cultuur kennen in één enkele dagtrip. Vraag de gids om de beste foto's te maken die je tijdens de tour zult maken. Bekijk het stadhuis van Malaga, het Pompidou Center, de Lamppost, de Bullring, Larios Street, de Scheepswerfmarkt, de Tribune van de Armen, Plaza de la Merced, het Romeinse theater en Gibralfaro.

De topbezienswaardigheden in Málaga

Activiteiten in Centre Pompidou Málaga

Rondleidingen in Spanje

Wat te doen in Spanje

Andere activiteiten in Centre Pompidou Málaga

Wil je alle activiteiten in Centre Pompidou Málaga bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Centre Pompidou Málaga

Gemiddelde beoordeling

4.8
(373 beoordelingen)

Super goed! Online tickets besteld,de volgende dag bij een opstappunt je online ticket laten zien en dan worden deze omgewisseld voor papieren tickets die je kan laten zien als je in stapt. Leuke tour door Malaga en met de oortjes kom je alles te weten.

Een mooi museum met heel verrassende exposities. Vooral van het fascinerende El color en moviento van Carlos Cruz-Diez hebben we genoten. Heerlijk dat het museum heel rustig is. Echt een aanrader

Ik vond het geweldig, de bus was zeer comfortabel en punctueel bij elke halte. Uitstekend

Geen lange wachttijden. Buschauffeur erg vriendelijk en behulpzaam. Opnieuw elk moment

Erg goed. Altijd aanbevolen. Zeer aardig beleefd personeel