Centre Pompidou Málaga

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Centre Pompidou Málaga: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Malaga: stadstour per elektrische Tuk-Tuk

  1. Malaga: stadstour per elektrische Tuk-Tuk

  Begin aan een elektrische tuk-tuk-tour door Malaga en ontdek enkele van de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte introductie tot Malaga, aangezien uw gids plaatsen aanbeveelt die u tijdens uw verblijf kunt bezoeken. Bewonder de buitenkant van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Malaga, waaronder het Gibralfaro-kasteel, het Alcazaba en het Pompidou-museum. Rijd door La Malagueta Beach, het Contemporary Art Centre en Marina Square. Bekijk de haven van Malaga, de Bank van Spanje en de arena van La Malagueta. Verken de straten van Malaga, rijd over Merced Square en passeer het Picasso Museum.

  Leuke route, super gids. Je weet meteen waar alles te vinden is en wat mooie plekken zijn om te bezoeken. De gids gaf heel veel goede informatie. Aanrader voor de start van je stedentrip Malaga.

 • Málaga: toegangskaartje Centre Pompidou Málaga

  2. Málaga: toegangskaartje Centre Pompidou Málaga

  Sinds 28 maart 2015 biedt Centre Pompidou Málaga een breed publiek de ervaring van het verkennen van de rijkheid van de collectie, de uitstekendheid van de programmering, de combinatie van alle artistieke disciplines en de innovativiteit van de programma's. Centre Pompidou biedt een reis tussen de kunst van de 20e en 21e eeuwen via ongeveer 70 geselecteerde werken uit de ongeëvenaarde collectie, een van de 2 belangrijkste in de moderne wereld. Deze reis door de geschiedenis van de kunst wordt elke 5 semesters vernieuwd en wordt elk jaar gevoed. Er zijn ook altijd 2 tot 3 tijdelijke tentoonstellingen die het waard zijn te verkennen. De ervaring wordt geleefd door multidisciplinaire programma's, gewijd aan dans, vertegenwoordiging, spraak, en film, met behulp van bemiddelings-hulpmiddelen die bovenal op een jong publiek zijn gericht. Op deze manier wordt het Cubo, waar Center Pompidou M...

 • Málaga: Creatieve workshop stadsfotografie

  3. Málaga: Creatieve workshop stadsfotografie

  Verken de beste hoeken van de magische stad Málaga in een privé creatieve fotoworkshop waar je de straten, stranden, tropische planten en de haven van Málaga zult ervaren met een professionele fotograaf. Ontdek enkele verborgen juweeltjes in de stad terwijl je foto's maakt van de artistieke wijk Soho, de architectuur in de oude stad en nog veel meer. Omdat alleen u en uw groep deelnemen aan deze creatieve fotoles, zal uw instructeur zich volledig aanpassen aan uw behoeften en niveau. Iedereen is welkom om bij te wonen en er is geen eerdere ervaring of kennis vereist. U kunt zelfs beslissen waar u zich op wilt richten op basis van uw eigen interesses. Begin met het verbeteren van je vaardigheden via leuke activiteiten en leer van je instructeur hoe je je foto's kunt bewerken en haal het meeste uit de instellingen van je camera. Leer met uw camera of smartphone verbluffende opnamen te ma...

 • Malaga: privérondleiding Spaanse buitenles en stadstour

  4. Malaga: privérondleiding Spaanse buitenles en stadstour

  Geniet van een privéles Spaans terwijl je de straten van Malaga verkent en alles leert wat je nodig hebt om het meeste uit je reis te halen. Deze persoonlijke ervaring is op maat gemaakt voor u, dus het leermateriaal en de plaatsen die u zult zien, zijn afhankelijk van uw interesses en taalvaardigheden. Dompel jezelf onder in de Spaanse cultuur met deze interactieve ervaring. Als u van Andalusische gerechten houdt, leert u over tapas en wat u kunt bestellen in een restaurant. Als je van geschiedenis houdt, bezoek je de belangrijkste monumenten in Malaga. En natuurlijk leer je onderweg Spaans. Start deze buitenles in een prachtig park nabij de haven. Loop door de straten met je lokale gids om de hoogtepunten van deze prachtige stad te ontdekken. Leer wat je moet zeggen in cafés, restaurants, winkels en andere nuttige zinnen terwijl je je dagelijkse Spaanse vaardigheden opfrist.

 • Malaga: privélessen over kunst en tekenen

  5. Malaga: privélessen over kunst en tekenen

  Je begint met het ontmoeten van je lokale kunstleraar in de haven van Malaga. Samen kies je de beste plek om je eerste Malaga-ansichtkaart te maken, met de waterreflecties, de boten, de oude vuurtoren, de moderne witte pergola of de grote Colors Cube. Als je klaar bent, ga je naar Paseo del Parque of de oude binnenstad, afhankelijk van of je meer geïnteresseerd bent in natuur of architectuur. Er zijn veel mooie hoeken om te schetsen, waaronder het Romeinse theater, de kathedraal of Plaza de la Constitución. U kunt ontspannen terwijl u schildert met het geluid van het water dat langs de tuinen van de kathedraal stroomt. Tijdens je ervaring kun je ook vanuit je gids naar de geschiedenis en verhalen van Málaga luisteren.

Sitemap Centre Pompidou Málaga

Wil je alle activiteiten in Centre Pompidou Málaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Centre Pompidou Málaga

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 20 beoordelingen

We gingen er rond 18.30 uur heen zodat er bijna niemand was die we direct konden betreden zonder te wachten. De audiogids is bij de prijs inbegrepen en leidt je van klus naar klus. Rugzakken moeten in een locker bij de ingang worden achtergelaten, wat normaal is om beschadiging van de werken door onhandigheid te voorkomen.

Het is sterk aan te raden uw tickets van tevoren te reserveren om de lange wachtrij bij de kassa's te vermijden!

De zeer bijzondere galerij en de werken nog meer. Ik vond het geweldig!