Datums kiezen

Centro Region
Dagtrips

Dagtrips
212 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Centro Region

Centro Region

Andere activiteiten in Centro Region

Wil je alle activiteiten in Centro Region bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Centro Region

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.103 beoordelingen

zeer aangename cruise, begeleid door een zorgzaam team. De sfeer was feestelijk op de boot, we hebben gedanst, mede dankzij een fantastische gids. Zijlandschap, alles was prachtig. Het passeren van de sluizen was gewoon indrukwekkend. De maaltijden aan boord waren heerlijk. Een geweldige ontdekking.

Spannend om de brug over te steken en over de loopbruggen in de natuur te wandelen. Mooie tour, geweldige lunch. Ook mooi is het bezoek aan Aveiro met een typische boottocht en een stop in Costa Nova. Philip, de gids was knap, professioneel en behulpzaam. Ook geweldige multiculturele groep?

Allemaal heel goed, als we een minpuntje moeten noemen, is het dat we het 's middags een beetje warm hadden in de boot Het geweldige personeel en de organisatie ook Zonder twijfel een zeer aan te bevelen activiteit

Geweldige ervaring om Porto en omgeving zo te mogen zien vanaf de Douro. En de sluizen, wow, spectaculair. Portugal is prachtig, en we genoten van de hele dag.

The Island was beautiful and the guides were amazing. In addition, it is quite cheap everything considered. I would probably do it again when I come to Lisbon.