Datums kiezen

Cerro Campanario
Tours

Tours

Cerro Campanario Tours: onze aanbevelingen

Bariloche: Circuito Chico met optionele Cerro Catedral

1. Bariloche: Circuito Chico met optionele Cerro Catedral

De reis begint met ophaalservice van je hotel in het centrum van San Carlos  de  Bariloche  en begint vervolgens aan een sightseeingtour langs de hoogtepunten van de stad. Bezoek enkele van de meest iconische bezienswaardigheden die San Carlos  de  Bariloche  te bieden heeft en kom van je lokale gids meer te weten over deze levendige stad. Reis vervolgens langs de rand van het prachtige  Nahuel  Huapi -meer,  één  van de mooiste plekken in Patagonië. Bewonder het prachtige uitzicht op het diepblauwe water en het contrast met het ruige bergachtige gebied eromheen. Je gaat verder langs  Bustillo  Avenue, voor een panoramisch uitzicht over het  eiland  Huemul en  Playa  Bonita. Je komt aan in  het dorp Llao Llao aan de oever van het meer van Moreno, te midden van schilderachtige glooiende groene landschappen. Bezoek het traditionele  Llao Llao  Hotel, dat het dorp in de jaren negentig heeft gesticht, en bekijk de uitgestrekte natuurlijke scènes eromheen. Ga vervolgens naar Sint-Edwardkapel om de schilderachtige houten architectuur te bekijken voordat je  naar  de uitloper van  Cerro  Campanario reist. Maak een optionele rit met de kabelbaan naar de top om het 'achtste beste uitzicht ter wereld' van National Geographic te bewonderen, voordat je terugkeert naar  Bariloche.

Bariloche: Circuito Chico

2. Bariloche: Circuito Chico

Deze cirkelvormige route is een populaire tocht in Bariloche; hij begint in de stad en gaat via het Nahuel Huapi-meer en Playa Bonita. Vanaf Playa Bonita kun je het eiland Huemul zien. Bij de voet van Cerro Campanario is een stoeltjeslift die mensen naar de top brengt (1.050 meter). Kies je voor deze optionele rit naar de top dan kun je enkele van de meest spectaculaire uitzichten van het gebied bewonderen. De rondtocht gaat verder over het schiereiland San Pedro, naar het gebied Llao Llao. Bewonder de Sint Eduardus-kapel, een architectonische juweel, en ga dan naar Puero Scarf op het Nahuel Hapi-meer, vertrekpunt van zeil-excursies over het meer. In het zuiden zie je indrukwekkende uitzichten op het Llao Llao Hotel, omlijst door Chapel Hill en Cerro Lopez. Bij Panorama Point kun je genieten van prachtige uitzichten op het schiereiland Llao Llao en de omliggende meren. Dan neem je de brug over het Moreno-meer dat het meer verbindt met het schiereiland Llao Llao, en volg je de route rond Laguna El Treboll, alvorens terug te keren naar de stad Bariloche.

Bariloche: kaartje voor de Cerro Campanario-stoeltjeslift

3. Bariloche: kaartje voor de Cerro Campanario-stoeltjeslift

Reis probleemloos door uw stoeltjesliftticket vooraf te reserveren naar Cerro Campanario, de beroemdste heuvel in Bariloche. Op 3.444 meter boven de zeespiegel kunt u met Cerro genieten van een van de mooiste uitzichten van de regio. Kijk uit over de meren Nahuel Huapi en Perito Moreno, de El Trébol-lagune, de schiereilanden San Pedro en Liao Llao, Victoria Island, de Otto, López, Goye, Catedral, de Capilla-heuvels en de prachtige Cor Dillerano, de omgeving van de stad San Carlos de Bariloche. Wat Cerro Campanário uniek maakt, is dat het meerdere uitkijkpunten heeft en niet slechts één, waardoor u de landschappen vanuit verschillende hoeken kunt bewonderen. Neem de tijd om na te denken over de magische uitzichten in een rustige omgeving. Op de top van de heuvel is er ook een cafetaria, voor het geval je wilt opwarmen met een kopje koffie of warme chocolademelk.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

San Carlos de Bariloche

San Carlos de Bariloche

Veelgestelde vragen over Cerro Campanario-Tours

Welke andere activiteiten dan Cerro Campanario-Tours zijn de moeite waard in San Carlos de Bariloche?

Andere onmisbare dingen om te doen in San Carlos de Bariloche:

Wat zijn de beste Cerro Campanario Tours?

Andere activiteiten in Cerro Campanario

Wil je alle activiteiten in Cerro Campanario bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.